Jump to content

İsrail'e Hacker Tepkisi


pc-se7en

Recommended Posts

İsrail ordusunun abluka altındaki Filistin'e kıyafet, yiyecek ve ilaç taşıyan gemilere el koyması dünya çapında büyük tepki görmeye devam ediyor. Yapılan saldırıda sivillerin de zarar görmesi müslümanlar başta olmak üzere birçok farklı siyasi ve dini grubun olayı protesto etmesini sağladı.

ce71873c391275378438.jpg

Sitelere girenler protestoyla karşılaştı

Türkiye ise hemen her platformda tepkisini en çok gösteren ülkelerin başında geliyor. Dün, Facebook profil resimlerini değiştirerek olayı protesto eden Türk internet kullanıcılarına hacker'lardan da destek gelmeye başladı.

Bu duruma en iyi örneklerden biri de KabusTR adlı hack grubu. Dün olayın duyulmasıyla birlikte İsrail'in önemli sitelerini ele geçirmeye başladılar. İsrail kökenli bu sitelere giren kullanıcılar ise olayı protesto eden ve Atatürk'ün sözlerini içeren geçici sayfalarla karşılaştı. Ülkemizdeki diğer hacker grupları da bu konuda saldırılarda bulunmaya devam ediyor. Şu anda geçici ya da kalıcı olarak onlarca İsrail kaynaklı web sitesi ele geçirilmiş durumda.

Bunun daha başlangıç olduğunu belirten hacker'lar olası bir saldırıda Devlet Kurumlarının Sitelerini Hack'leyeceklerini belirttiler
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Bir haberde Ayyıldız Tim'den var... :)

http://www.haberinternette.com/haber.php?haber_id=4867[/CODE]

[CODE]http://www.haberaktuel.com/israil-siteleri-hacklendi-haberi-280305.html[/CODE]

+

Facebook grubun açıklamaları...

[CODE]http://www.facebook.com/home.php?#!/Ayyildiz.org?ref=ts[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Arkadaşlar facebookta Türkiye'yi boykot ediyorlar lütfen grubu şikayet edin...Şikayet olayını yayabildiğiniz kadar yayın...saygılarımla...

http://www.facebook.com/noturkey#!/noturkey?v=wall[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

2r5g5n8.png

BASINDA ÇIKAN HABERLER;1500 İSRAİL İNTERNET SİTESİ HACKLENDİ.ASIL HEDEF İSRAİL SAVUNMA BAKANLIĞI İLE İSRAİL İSTİHBARAT SERVİSİ MOSSAD HACKLEMEK

Please register to see this content.

yürübe kim tutar sizi allahınıza kurban...

Link to comment
Share on other sites

VEEEE İŞDE EN BÜYÜK AN...İSRAİL İSTİHBARAT SERVİSİ MOSSADIN RESMİ İNTERNET SİTESİ AYYILDIZ TİM TARAFINDAN ERİŞİME KAPATILDI

Please register to see this content.

İşte bu alkışlarnır. :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Konuda bahsetdildiği tek şey internet sitelerini işlemez duruma getirmek.Bende şahsen bu yolu desteklememe rağmen işin başka yönünden bahsetmek istiyorum.Starateji bir atak yöntemi daha var aşağıda açıklaycağım.

Herkes biliyormu bilemem ama bir konuda staratjik açıdan konuya gireceğim.Türkiye Cumhuriyeti nin bölünmez bütünlüğünü bozmaya çalışan ve 50 binin üzerinde ve her gün bir şehit haberleri ile yankılan ve bu işin muhatabı olarak tutulan PKK şerefsiz ve kanı bozukları tek destekleyen ülke İSRAİL olmuştur.İsrailin bünyesinde var olan mosard hem PKK ya destek veriyor hemde ortadoğu terörü destekliyor.İsrailin işgali altında tutulan GAZZE flistin halkına gönderilen yardımları estek ve köstek oluyor.Şimdi faazla sözü uzatmadan bu sorunun çözümüne gelelim.Siber ataklar pek birşey halletmiyor etkili bir atak yöntemi var oda yapılabilinirse uydu hack daha doğrusu İsrailin emrinde olan çasus uydularını işlemez hale getirmektir.Diyeceksiniz neden uydu hacklenmesi önemli diye.

Hepimiz her türlü hareket ve davranışlarımız casus uydular ile BBG evi gibi gözetim altındayız.İsrail Tüm ortadoğuyu izlemekle kalmıyor Türkiyeyi de izliyorlar.Bundan sonra tekrar faaliye sokulacak yeni insanlık konvoyları rotasyon takip işlemleri israil yer istasyonda takip edilecek.Nerde ve hangi rotadan hareketleri israil gerek mosard ve gerekse askeri teşilat takip edecekler.Bu takipler bu harekatı durdurmaya çalışacaklar.PKK meselesi de aynı yöntemle ülkemizden kalkan ve PKK inlerini imha ekiplerin gerek hava ve gerekse karasal hareketleri bu casus uydulardan aldıkları konum ve hareket bilgileri PKK istihbarat birimlerine ileten tek ülke gizli servisi mosard olmuştur.Mosardtan aldıkları uydu bilgiler doğrultusunda PKK ne yapıyor hemen o bölgeyi terk ediyor hava taaruzunda boş yerler imha ediliyor 0 a 0 elde var yine 0 yolu ile bu sorunu halletmek için yapılası gerekenler.

Gerek Flistin gazze ye yardımları ve gerekse PKK nın imiğini sıkmak istibaratsız bırakmak ve israili güçsüz bırakmak içi sanal hack yanında uydu hack yapmak lazım.Bu meseleyi kendi alanında uzman ve profesyonel olmuş kişilere sesleniyorum.İsrail illetinden kurutulmak için İsrail casus uyduları işlemez hale getirilmesi lazım.Bu hem yardımlar ve hemde PKK meselesini kökten yok edilmesi uyduların işlemez hale getirilmesi ivedilikle gerekli ve lazımdır.Saygılarımla.

Please register to see this content.
bu siteyi bir inceleyiniz,uydu alanında gelişmişiliği görülüyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...