Jump to content

Portable Iconcool Studio Pro 7.22.100818


TEAM-Full
 Share

Recommended Posts

Portable IconCool Studio Pro v7.12

2h6h7c1.jpg

Portable.IconCool.Studio.Pro.v7.12.exe - 21.9 MB

IconCool Studio 32 bit simge düzenleme ve oluşturma için komple bir çözümdür. Programın yanı sıra, filtre ve simge tasarımları geliştirmek için kullanılabilecek çeşitli efektler tüm standart resim düzenleme araçları içerir. Mikser dahil size, çok katmanlı ve hazır kullanımlı tasarım öğeleri çeşitli kullanarak sıfırdan özel simgeler oluşturmanıza olanak tanır. simge ve ek olarak (animasyonlu) imleç biçimleri, program GIF, JPG ve PNG resim dosyalarını düzenlemeyi destekler. Diğer özellikler Vista ikonları, Photoshop plug-in ve transferi, çok formatlı ithalat / ihracat ve daha fazlası için destek dahil.

1. Destekleyen en son Vista işletim sistemi ve Vista oluşturmak simgesi

IconCool Studio 7 sadece destekler ve istikrarlı nihai Windows Vista işletim sistemi Microsoft Corporation tarafından yayımlanan çalışır ama aynı zamanda simge düzenleme destekler ve (256x256 büyüklüğü dahil oluşturma) Windows Vista işletim sistemi üzerinde.

2. Fantastic IconCool Mikser

IconCool Mikser IconCool Studio Pro dahili bir araçtır, o birinci sınıf, profesyonel simgeler oluşturmak için hızlı bir mekanizma ile bir tasarım uzmanı olmayan kullanıcılara sağlar. IconCool Mikser da görüntü katman ve karıştırma stilleri gibi diğer kullanışlı işlemler sağlar. Ayrıca, geniş grafik tasarım eğitimi sahip olmadan eşsiz simgeleri elemanları bize sağladığı yüzlerce dayalı oluşturun.

3. Güçlü marquee operasyon

IconCool Studio 6 dayanarak, marquee araçları geliştirilmiştir ve IconCool Studio 7 daha uygun uygulanmış ve esnek bir tuval herhangi bir unsur seçin. olarak Tezler araçları listesi: Rectangular Marquee Tool, Elips Marquee Tool ve Poligon Marquee Tool. Bu araçların uygunluk deneyim ve çeviklik gibi özelliklerini taşıyan kullanırken Adobe Photoshop bu.

4. farklı devletlerle bir simge oluşturur bir dakika

IconCool Studio 7 otomatik olarak işlendiği sırada mevcut simgesi için üç farklı devletler oluşturmaya yarayan bir işlevi vardır. Yazılım, Şu Pick (geçerli) ve Gri Ölçeği (geçersiz) Çakmak (aktif) yaratacaktır. kolaylıkla yazılım araç çubuğu düğmeleri bir takım yapmak için bunu kullanın.

5. Görünür filtre operasyon

IconCool Studio 7 hakkında 10'undan fazla filtre efektleri sağlar. Sen önizleme paneli açabilir ve Adobe Photoshop gibi filtreler kullanarak tercihlerini ayarladıktan sonra etkisini görebilirsiniz.

6. Esnek gradient düzenleme ve güçlü renk yönetimi

IconCool Studio 7 olan renk panel, ön plan rengini araç, arka plan rengini aracı, örnek renk araç ve şeffaflık takım ayarı ve kolay kullanımlı renk araçları, güçlü gibi. Ayrıca, sırayla renkler için esnek izin vermek, yazılım kullanılmakta renkten şeffaf bir rengi ya da beyaz, ya da başka bir rengi değiştirmek için seçenekler vardır. IconCool Studio 7, sen oluşturabilirsiniz kaydetmek kullanmak ve yönetmek size aynı şekilde bu geçişlerini size uygun degrade araçları sunar istiyorsunuz Adobe yazılım aile.

7. güçlü ithalat ve ihracat fonksiyonu destekler Çok formatlı görüntüleri

IconCool Studio 7, düzenleme alanına PNG, BMP, JPG, GIF, PSD, TIF vs gibi dosya türleri, bir dizi alabilirsiniz. Ithalat fonksiyonu kolaylıkla bir görüntü alma imkan birkaç güçlü seçeneklerine sahiptir. Dahası, IconCool Stuido 6 çeşitli dosya türlerini içine BMP, GIF, JPG, WMF, PNG, TGA, TIF, EMF, PSP ve benzeri gibi simgeleri ihracat sağlar.

8. Rahat kısayol tuşları gerçekleştirmek için

Bazı tartışmalı kısayol tuşları IconCool Studio 7 çok kolaylık ve çabukluk deneyimini ulaşmak olarak değiştirilmiştir.

9. Olun. Dosyalarını CUR ve. ANI animasyonlu kolay ve hızlı dosya

Başka araçlar 'katılım olmadan, IconCool Studio 7 oluşturmak için profesyonel araçlar sunar. dosyalarını CUR ve fare imlecini daha canlı ve hareketli olun. ANI dosyaları.

10. Photoshop ve Studio 7 arasında destekler karşılıklı gönderme görüntü

IconCool Studio 7 Ayrıca PhotoShop görüntü göndermesine izin verir. IconCool Studio 7 itibaren, sadece "PhotoShop Bu resmi Gönder" pop-up menüden seçin. Geçerli görüntü ardından PhotoShop düzenleme alanına aktarılır.

11. Dostu arayüzü ve rahat çalışma deneyimi, daha istikrarlı kalitesi ve çalışan verimliliğini

IconCool Studio 7 bir dostu arayüzü ile kullanımı kolaydır. Biz tasarımcılar PhotoShop, Flash gibi tasarım yazılımları kullanarak, alışkın ve Fireworks anlıyorum. Biz ve IconCool Studio 7 işletim yöntemleri konfor düşünülerek arayüzü geliştirmiştir. Kendi kendine ve optimizasyon IconCool Studio 7 kodlama yer ile daha istikrarlı kalite ve verimlilik çalışan mevcut sağlar.

12. Ekle geçerli proje uygun bir simge

IconCool Studio 7 eklemek için geçerli proje için zaman görüntülemek veya tuval sunulan değildir simgesi düzenlemek istediğiniz harici simge sağlar.

13. Mükemmel etkilerini test etmek için farklı yerlerde simge göster

Simge Görüntüleme kolay bir yol mevcut düzenlenmiş simge görüntülemek için size proje bitirmek istiyorum önce.

14. Anlık oluşturun tarz filigran hızlı

Kullanım Filigran rezerv telif resminizin için özel bir işareti olarak.

15. doğrudan ve hızlı bir şekilde almak istediğiniz alanı yakalamak için

mouse sol tıklama ile başlarken Capture, görüntü yakalamak için özel alanı seçmek için çadır sürüklemek kolay olacak.

16. Fantastik sihirli değnek aracı

Bu kolay bir yol tutarlı bir renkli alanı seçmek için için. sihirli değnek aracıyla bir görüntü tıkladığınızda bir alan, daha sonra benzer renk seçilecektir tüm alanları. Eğer seçmek istediğiniz alanları için taslak üzerinde iz gerek yok. Bu senin operasyon için kesinliğe geliştirir ve zaman kazandırır.

IconCool Studio is a complete solution for 32 bit icon editing and creation. The program includes all standard image editing tools, as well as a variety of filters and effects that can be used to enhance your icon designs. The included Mixer enables you to create custom icons from scratch, using multiple layers and a variety of ready-to-use design elements. In addition to icon and (animated) cursor formats, the program also supports editing of GIF, JPG and PNG image files. Other features included support for Vista icons, Photoshop plug-in and transfer, multi-format import/export and more.

1. Supports the latest Vista OS and create Vista icon

IconCool Studio 7 not only supports and runs stable on the ultimate Windows Vista OS published by Microsoft Corporation but also supports icon editing and creating (including size of 256x256) on Windows Vista OS.

Portable.IconCool.Studio.Pro.v7.12.exe

http://hotfile.com/dl/54348332/358759a/Portable.IconCool.Studio.Pro.v7.12.exe.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 10 ay sonra...
  • Moderator

[center] [spoiler][img]http://i.imgur.com/3GUZh.png[/img][/spoiler]

[font="Franklin Gothic Medium"][size="3"][color="#0000FF"]IconCool Studio Pro 7.24 Build 110617 Portable | 21.5 MB[/color][/size][/font]
[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[code]http://www.filesonic.com/file/1303017901[/code]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]IconCool Studio Pro[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v7.50 Build 120518[/color] [color="#800080"]Portable[/color] | 22 MB[/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center][spoiler]http://pixhost.me/avaxhome/df/a5/0021a5df_medium.jpeg[/spoiler][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.iconcool.com/[/color][/center]
[code]http://fp.io/4ed83ecc/
http://vip-file.com/download/26360.294cc5480e0b113d2a5807443d6a/IconCool_Studio_Pro_7.50_Build_120518_Portable_by_T_BAG.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...