Jump to content

Işyerime Web Sitesi Kuracağım


Recommended Posts

arkadaşlar ben çalıştığım iş yerim için web sitesi hazırlayacam front page le tasarlasam ilerde bir sıkıntı olurmu veya hazır script mi kullansam script leride kurmayı bilmiyorum pek özellikli birşey istemiyorum şimdilk forum fian olmuyacak bana yardımcı olurmususnuz

Link to comment
Share on other sites

Masallah cilingirin alet cantası ortaya serildi joomla wordpress => wordpressin aslı blog joomlanın aslı portal e belki üstad farklı bir sey istiyor? o zaman joomla ile wordpress ile herseyi yapabileceğini sananlardan mı olsun? bence kardes yürü bu yolda frontpage ile başlar bu yollar sonra bi bakmısın dreamweaverdir asp dir phpdir ruby dir. insanın kendi yaptığı site baskadır en basiti Mavishop.com.tr oscommerce Hepsiburada.com özel kodlama gir ikisine de bak ikisinin müşteri sayısına bak sonra karsılastır hazır ile hazırlamanın farkını hepsiburada ile mavi shop aynı değil derseniz 365alisveris.com var ona bak o da 400 tl lik script. Sen frontpage ile yap hosta at kötü de olsa senin yaptığın olsun sonra bir kitap al oku anlamazsan at köşeye bir tane daha al oku anlamazsan onu da kaldır elbet senin anlayacağın kitap vardır coğu kitabın dili sana yabancı gelecek ama birisi sana eski dost gibi anlatacak tüm bildiklerini sonra tum yollar sana acılır. veya sıradanlas joomla wordpress boğuş ortaya cıkan sonucu birsey yaptım diye öğün karar senin.

Link to comment
Share on other sites

Bence eğer iş yerin mal değilde hizmet sektörüyse ya da internetten satış yapmayacaksan scriptlerle filan uğraşma. Nette bir sürü ücretsiz CSS Web Tema var. Frontpage ile değil ama Dreamweaver ile bu temaları değiştirip profesyonel tanıtım sitesi yapabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...