Jump to content

Hepsiburada Düzelmeye Başladı ( Hızlı Kargo)


Sirius
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar hepsiburada.com sitesinin eskisi gibi olmadığı konusunda forumlarda, şikayet sitelerinde yüzlerce şikayet var ki, bende bu durumu babamın kredi kartı ve hesap bilgileriyle alışveriş yaptığımda anlamıştım. Süper hızlı gönderide olan bir ürün ( yani 24 saat içinde kargoya verilmesi gerek) 6 gün sonra kargoya verilmişti ve acayip sinir etmişlerdi.

Yalnız kendi hesabımda böyle sorunlar yaşamadığımı farkettim. En son dün akşam saat 9 gibi 2 adet aaynı üründen aldım yine süper hılzı gönderi idi ve az önce mail adresime kargoya verildikleri bilgisi geldi.

Demek ki isteyince işlerini düzgün yapabiliyorlar.

Ben sorun yaşamadım kendi üyeliğim ile yaşayanlar varsa buyursun yorumlasın.

Bu da alışverişlerimin ve kargolamalarının resmi:

[img]http://i.imgur.com/OE2ZG.jpg[/img]
Link to comment
Share on other sites

bende çoğu kez hepsiburadadan alışveriş yapıyorum fakat bu gecikme sebebi sanırım ürünü oraya ekleyen kullanıcı ile ilgili kargoya çok geç verende oluyor.siparişlerimin çoğu istanbuldan.ben bursada oturuyorum ve kargonun elime geçmesi ortalama 9-10 saat sürüyor.bence gayet hızlı.....

Link to comment
Share on other sites

kargoların gecikmesinin büyük sebebi, bu gibi firmaların stoklu çalışmamasıdır. Çoğunlukla listeledikleri ürünler aslında onlarında tedarikçi firmalarının stoklarıdır. Siz ürün sipariş ettiğinizde önce onlar toptancılarından ürünü tedarik eder sonra kutulayıp size gönderir. Haliyle bu yüzdende kargo süresi uzayabiliyor.

Link to comment
Share on other sites

hepsiburada dan son zamanlarda sorun yaşayanlar olmuş.
ilgisizlik geç kargo gibi durumlar söz konusu olmuş.Geçen hepsiburadadan ürün alıcakdım ancak gördüm ki bu tür sorunlar baş göstermiş o yüzden bende vazgeçtim
Vatan Bilgisayar ile hepsiburada nın fiyatları aşşağı yukarı aynı.Hatta bazı ürünler vatanda ucuz.Vatan card da alıyorsunuz ilk alışverişinizde.
cumartesi ürün aldım.pazartesi kargoya verildi.Sanırım hafta sonu olmasından dolayı bi gecikme oldu.

Ancak ben hepsiburadadan korkar oldum artık.

Link to comment
Share on other sites

Bayram öncesi hediye cekim ölmesin diye bir alisveris yapayim dedim ve dediginiz gibi islem süresi kisa sürdü ve elime ürün bayram öncesi yetisti. Ama üründe sorun yasarsaniz tepkileri ve islem süreleri düzelmismidir onu bilemiyorum! Benim yandi dilim bir kere...

Link to comment
Share on other sites

Hepsiburda dan en son alışverişim tam 2 ay sürdü. Hızlı gönderi bir haftada kargoya verildi. ürün yanlış geldi, tekrar gitti, tekrar geldi bozuk geldi, tekrar gitti ürün iadesi derken 2 ayı buldu. şimdi alıp iade ettiğim ürünlerin parası kredi kartımdan kesiliyor sonra tekrar yatıyo, tabi bu arada kargo parasının iadesi yok o benden ( tabi telefon paralarıda öyle).
Bu arada müşteri hizmetleri tam bir duvar. mailllere cevaplar ise standart otomatik cevaplar. " sorunuzu aldık cevaplayacağız vb." ama ne cevap var ne ürün.
Durum böyle olunca hepsiburda mı tövbeeeeeeee.
7 kat yunmuş yıkanmış olsa tövbeeeeee.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Ucuzdur diye 10 ar tane mause ve klavye siparişi verdim okul için 31 aralıkta. ayın 11 oldu hala gelen bir şey yok tedarikçidemiş. mail attım olmadık şeyler söyledim. Adamlar bi dönüp arama zahmetinde bile bulunmuyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...