Jump to content

Üniversite Öğrencileri Için Özel Bir Uygulama Var?


cnks

Recommended Posts

Aşagıda da Belirtilmiş olan karta sahip olan var mı bende almayı düşünüyorum ilk defa alacam kredi kartı
beni bilgilendirirseniz sevinirim yani kartı aldığımda aylık yıllık vs bi kesinti yapılıyormu aşağıdaki bilgi iş bankası sitesinden alıntıdır... elinde olan kullanan varsa avantajı dezavantajını yazarsa memnun olurum


Üniversite öğrencileri için özel bir uygulama var mı?

Bankamızın üniversite öğrencileri için hazırlamış olduğu, İş’te Üniversiteli Bankacılık Hizmet Paketinin içinde; vadesiz TL hesabı, “İş’te Üniversiteli” logolu Bankamatik kartı, yatırım hesabı, “İş’te Üniversiteli” logolu kredi kartı, otomatik fatura ödeme talimatı, düzenli ödeme talimatı (Harç, kira, taksit vb ödemeler için), ek hesap ve İnteraktif Bankacılık Hizmeti bulunmaktadır. İş’te Üniversiteli kredi kartlarına indirimli faiz oranı uygulanmakta ayrıca, İş’te Üniversiteli kredi kartlarından, giriş ve yenilenme ücreti de alınmamaktadır. ‘İş’te Üniversiteli’li öğrenciler ayrıca, Mudo, Beta, Koton, İşnet, Avea, İnkılap Kitabevi, Tatilya gibi gençliğe yönelik firmalarda, İş’te Üniversiteli logolu Bankamatik veya kredi kartlarıyla yaptıkları alışverişlerde özel indirimler veya ekstra taksit gibi özel avantajlar kazanmaktadırlar.
Link to comment
Share on other sites

İşte üniversiteli kredi kartları 300 tl limitle Aile onayı ile öğrenciye veriliyor. sonra isterseniz limiti 1000 tl ye kadar çıkarabiliyorsunuz. Yıllık kart ücreti kesinti falan ödemiyorsunuz arkadaşım. Kendim kullanıyorum aynı karttan.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...