Jump to content

Ttnet Rezilliği


By_McFaLsI
 Share

Recommended Posts

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[quote name='Nash' date='17 Şubat 2011 - 22:56 ' timestamp='1297976770' post='965200']
Adam derdini anlatmak için konu açmış, konu benim netim seninkini döver sidik yarışına dönmüş. :D
[/quote]
Arada olsun moderatörüm sözünde haklısın :rofl:

Edited by Roqqo
Link to comment
Share on other sites

BENİM HIZ 8MB KADAR YÜKSELİYOR İLK AY 256KB GELİYORDU TTNET İ ARADIM BİR SÜRÜ MAZERET SÖYLÜYORLAR ŞİKAYET KAYDI OLUŞTURUYORUM 3KEZ SERVİS ARACI EVE GELDİLER HIZ 1024 OLDU SONRA KESİLDİ YİNE ŞİKAYET KAYDI OLUŞTURDUM TÜRKTELEKOM DA ÇALIŞAN KOMŞUM GELDİ YAPTI ŞÜYLE YAP TI HATTIN GELDİĞİ KUTU YU AÇTI ORDA HANGİ HATTIN İNTERNET HIZI YÜKSEKSE ONU BAĞLADI ONLARDA ÖLÇÜM MAKİNESİ VAR HAKTIM 2 FER ÇEKİYOR DU 13FER ONLARIN DEYİŞİ FER DİYORLAR VE 13 FERLE 4095MB HIZLA DOSYA İNDİRİYORUM KOTAM 50GB BULUYOR HIZ DÜŞMÜYOR

NOT :EYER İNTERNET HISINIZ DÜŞÜYORSA ŞİKAYET KAYDI YAPIN GELEN TÜRKTELEKOM SERVİSİNE HATTIN YERİNİ DEĞİŞTİRSİNLER VE ÖLÇSÜNLER KAÇ PER GELİYOR BAKSINLAR ONLAR BİLİRLER HANGİ HATTIN İNTERNETİ YÜKSEKSE ONO BAĞLARLAR KOMŞUM MAKİNAYI KUTUNUN İÇİNDEKİ BÜTÜN HATLARI KONTROL ETTİ VE 13 FER BUL V ONA BAĞLATI ÖLÇÜM MAKİNASI ŞEHİRDEKİ BÜTÜN HAT HIZLARINI ÖLÇÜYOR HANGİSİ İYİ İSE ONU BULUYO.....SONUÇ 256 KB DEN 4095MB KOTA 50 GB HİÇ İNMİYOR DAİMA DOWNTTTTTTT

Link to comment
Share on other sites

[quote name='ahmetcanars' date='17 Şubat 2011 - 23:09 ' timestamp='1297977597' post='965209']
valla hotfile premiumla(kaçak premium internetten bulma :devil: :dribble: ) 489 kb/s ile çekiyorum 4mgbse göre iyi çekiyorum bana göre sizce nasıl?
[/quote]
Bence normal bende ilk zamanlar öle çekiyodum.

Link to comment
Share on other sites

Bina dışındaki telefon dağıtım ünitesinden evindeki modeme tek kablo ile mi irtibat sağlıyorsun,onu iyi takip et telefonda cızırtı olmasın.Modeme kadar kablolarda ek olmamasına özen gösteriniz.Buda nette düşme sebepi olabilir.

Link to comment
Share on other sites

doğru onu yazmamışım. ilk açıldığında benim de hızım düşüktü mail attım dikkate almadılar bi daha attım almadılar sonra çok ağır sözler içeren bir mail atınca döndü aradılar. "Yeter artık Türk milletini sömürdüğünüz" demiştim :)

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar 2 saat içinde 10 dan fazal int bağlantım kopuyo ve dayanamayıp arayaıp veryansın ettim ve sonuç
[img]http://www.speedtest.net/result/1162129062.png[/img] önce [img]http://www.speedtest.net/result/1161897813.png[/img]
öyleki küfürü basarsam 4 e çıkacak

Edited by By_McFaLsI
Link to comment
Share on other sites

Bu konuda yardımcı olurmu bilmiyorum ama aynı apartmanda bile böyle sorunlar var. ben ve bir komşumuzda 8 mbit'e kadar kullanıyoruz. o günde 3-4 saat giriyosa 10 defa düşüyor ve neti çok yavaş test ettik; ben ise masaüstü sürekli açık torrentten sürekli birşeyler indiriyorum bide laptop var onlada nette dolanıyorum ve bişey indirirken her ikisiylede hiç sorun yaşamıyorum ve netten çok memnunum hızımdan, nerdeyse 900 lerle çekiyorum. neyse işin özeti konuyla ilgili söyle bir açıklama yapmışlardı benim hattım için eksiz ve saf hat(ne demekse)dediler,komşumuz içinse kablolarının çok ekli olduğu ve zamanında iyi çekilmediği denildi. Hala uğraşıyor kendisi en son mahkemelik olacaklar.

Link to comment
Share on other sites

Bi önerim var aslında ama üstünde durmak lazım. telekom un sayfasında şikayet bölümüne önce ne kadar buyuk bi şirket olduklarını sonrasında ise bi santral kuramayacak kadar aciz mi? olduklarını söyleceksiniz. Valla ben yaptım. 4 sene çektim ama bu tür bi yazı yazdıktan 1 hafta sonra hızım 7 mbt oldu. denemek gerek. allah yardımcınız olsun berbat ve katlanılmıcak bi durum.

Edited by ozayyusuf
Link to comment
Share on other sites

[quote] http://www.ttnet.com.tr/web/386-1744-1-1/tur/destek/destek_-_bize_ulasin/bireysel_musteriler_icin[/quote]

Başlayalım saldırıya :D

Bakalım kale alan olcak mı :D gönderdik şikayetimizi...

[quote]4-5 yılı aşkın süredir internet kullanmaktayız..
Gerekli bilgiler zaten sizde var. Hizmet numaramı yazdım..
Neyse sadede gelelim..
Tarife değiştirmek için Ankara Demetevler de bulunan merkezinize gittim. Bilgi alacaktım..

Sizin bulunduğunuz bölgeye 2.1 mbitten fazla hizmet verilmiyor dediler..

Başkentin merkezinde bu kadar rezillik olur yani :))
Köy olsa anlarım. Kırsal alan olsa anlarım ama..
5tl fazla verip hizmet alamıyoruz..

yada siz millete nasıl kazık atarız diye bu hizmeti vermiyorsunuz..

sizin müşteri hizmetleriniz evi arıyor böyle böyle tarife var şöyle tarife var geçermisiniz vs. diyor..
hızı veririz diyor.. sokakta alan arkadaşlarım var rezillik içindeler sürekli kopmalar vs. var. ben bildiğim için soruyorum sözleşmeye koyalım garantisini verin diye.. yok diyorlar..
insanları kandırıyorsunuz yani..
başkentte bile altyapı eksikse diğer yerlerin vay haline..
şikayet konum bu..[/quote]

Edited by by_bozkurt
Link to comment
Share on other sites

Cinali üyemizden..
[b]neyse işin özeti konuyla ilgili söyle bir açıklama yapmışlardı benim hattım için eksiz ve saf hat(ne demekse)dediler,komşumuz içinse kablolarının çok ekli olduğu ve zamanında iyi çekilmediği denildi[/b]

arkadaşlar bu 1.si ki kesinlikle aynen böyledir. 2.si belirli bir mesafeden sonra hızda düşme olur. artık bunu herkes biliyor.. ben burda ttyi savunmuyorum,ancak bu konularda malesef ülkemizin sorunudur. Japonya gibi bir ülke bırakın mb ları adamlar gbitlerle giriyorlar nete..ocak ayından itibaren hız yükselecek dendi ancak; yeni tarifelerle... vs.. vs..

esasında sorun bizde, altyapıyı yapan kim? kabloyu döşeyen kim? senin amcam benim dayım öbürünün kuzeni bilme nesi tırısı vırısı biz adam gibi çalışmıyoruzki işimizde, memurmu olduk, ohh, sorunmu var bana ne mantığı.. haaa birde şirketi elin adamına sat, o daha bi ayrı vaka zaten..

Sonuç: (ee onuda siz yazın)...

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar aynı dert bendede var şimdi ben şöyle düşündüm her modem açıldığında modeme ne kadarlık bağlantı sınırı olduğu hakkında bir bilgi ekleniyor yani bir config dosyası bu dosyayı düzenlemenin bir yolu var yani hızınız 4mbps siz bunu değiştirip 8mbps yapabilirsiniz yada sınırsız xD (benden tavsiye kimse sınırsız ile uğraşmasın yakalıyabiliyorlar sadece normal hızını kullanamayanlar ayarlama yapsın) şimdi gelelim asıl meseleye ByteSphere OidView SNMP Tools program ile bir aralar uğraşmıştım hatta sinyal gücünü falan görmüştüm programın full sürümünü bulamadığım için oda değiştirmemem yetki vermemeişti meraklı arkadaşlar varsa ben bu işle uğraşırım ttnet hızı göndermezse ben alırım diyen varsa biraz kurcalama ile hızınızı alabilmem şansınız..

Link to comment
Share on other sites

Bende Ttnet'den bıkmıştım , sürekli yavaşlamalar felan derken kapatmayı ve başka bir yere geçmeyi düşünüyordum , zaten yılbaşında da zam yaptılar , Kapatmayı felan düşünürken KoçNet'den aradılar , Biri Adsl , Valla modemde verdiler gayet hızlı ve güzel bi modem , 8Mb doya doya kullanıyorum tavsiye ederim. Paranızla rezil olmayın ttnet kadar kazığı yok.

Şuanki Hız ( Indirmeler felan varken test ettim )

[img]http://www.speedtest.net/result/1162418549.png[/img]

Normal

[img]http://www.speedtest.net/result/1162421051.png[/img]

Valla ben çok rahatladım. Herkesede tavsiye ederim. Ucuz - Kaliteli - Hızlı. :rolleyes:

Konuyu açana teşekkür ederim.

Edited by dogukanyazar
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...