Jump to content

mstfckmk

Üye
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mstfckmk

  1. Sanırım sorunun sebebini buldum. Laptopa takılı olan microsd adapter ve içerisindeki sd karttan kaynaklı sistem cevap vermiyordu komutlara. Adapter'i çıkarttıktan sonra bir sıkıntı kalmadı.
  2. Bilgisayarı kapata tıklıyorum kapanmıyor. En iyisi geri dönmek windows 8.1 e
  3. yıldızı da tamamladık ancak hala düzelmedi her neyse bir tek bende sanırım bu sorun kimse bir şey demediğine göre.
  4. Beyler laptopa windows 10 kurdum daha yeni. Nedendir bilmiyorum masaüstünde yenile yapınca simgeler kayboluyor bilgisayarımı tıklıyorum açılmıyor. Bir dengesizlik var. Birkaç kez kurdum aynı. Windows 8.1 kuruluydu yükseltme yapmıştım windows 10 a onda da aynı sıkıntılar oluyordu. Sürümden kaynaklı mı acaba. Yüklü olan sürüm şu:
  5. ağustos güncel çalışmasını ne zaman vereceksiniz @ONBUKA ?
  6. Ben de onu soruyorum işte tam olarak. İlla ki stabil bir sürüm çıkacak neden her sürümü indiriyorsunuz anlamıyorum :)
  7. Microsoft hala güncelleme mi veriyor extended ??
  8. Tek derdin bu olsun. Akıl işi mi senin online işleme girdiğini takip edip aha bu kotayı geçmiş ver kırbacı diyecek :-))) düşmüyorsa hızın indir işte bol bol. :-))
  9. Ya bu lanet olası AMD 4850 için uyumlu bir driver çıkartmadan desteği kesti. Minecraft'a bile giremiyorum driver yüklemeden. Windows 7 için olanı bir şekilde uyduramaz mıyız :)
  10. Engellemeleri yapalım derken akk yı bozdular heralde :-D
  11. % 99 Türkce olan Kasım 2013 güncel X64 SP2 neden paylaşmıyorsun hocam?
  12.    % 99 Türkce olan Kasım 2013 güncel X64 SP2. hmm  :hım:
  13. Bari iki part yapsaydınız da generator kullanabilseydik. Çalışmalarınız güzel ancak part sıkıntısı çekiyoruz :)
  14. tmm ben bilmiyorum. Dh yi aç incelemeyi seyret. Onlar da bilgisiz :)
  15. bir konuya yanıt vermek için konu başlığını ve ilk mesajı okumak yeterlidir benim için. Çalışmam gereken bir mevzu göremiyorum ortada. Ayrıca bi yere de kaçtığım yok. Adam karar vermişse hayırlı olsun deriz olur biter. Burası herkese açık bir forum ve istediğim konuya görüş bildiririm. Garip olan senin milleti bilgisizlikle suçlaman. Biz de biliyoruz s3 al demeyi. Ama ismini verdiğim telefon tam bir f/p ürünü. Ha sen bunu kabul etmezsin o da senin meselen.
  16.     ilk mesajda nexus diye bir ifade geçmiyor. gerisi de beni ilgilendirmiyor. pehlivan gibi dalıp bilmeyen var yeaeeaaeaeaea diyip kendini haklı çıkarma yeter. hadi eyvallah.
  17.     1000 tl üstü olduğunu nerden anladın ? 1000 tl bütçem var demiş. 1000 tl'nin altında bir öneride bulunmak ya da 1000 tl ye kadar olan telefonları önermek mantıklı da senin gibi 1000 tl üstünü anlamak ne kadar mantıklı anlayamadım. Ayrıca o telefonu küçümseme incelemelerini izle. Neyse :)
  18.   1000 tl bütçem var demiş 1000 tl'nin hepsini harcayacağım sonucu çıkmaz burdan güzel kardeşim. ben kimseden çok bildiğimi iddia etmiyorum, sen bilmediğimizi iddia ediyorsun. ;)
  19.   adam biliyor dağılın !
  20. general mobile discovery bi incele istersen 599 lira ;)
  21. Köylü win7 tüm sürümleri içeren güncel bir çalışma yayınlayabilir misin mart ayından beri yapmadın da :)

×
×
  • Create New...