Jump to content

Usame Bin Ladin Öldürüldü....


BeNefSE
 Share

Recommended Posts

[b]Usame Bin Ladin öldü![/b]


[b]Usame Bin Ladin öldü![/b]

[b]El Kaide Lideri Usame Bin Ladin, ABD güçlerinin düzenlediği operasyon sonucu Pakistan'ın Başkenti İslamabad'da bir evde öldürüldü. ABD Başkanı Barack Obama, Bin Ladin'in cesedinin Amerikalı yetkililerin elinde olduğunu açıkladı ve "Adalet yerini buldu" dedi[/b]

[img]http://im.haberturk.com/2011/05/02/626434_detay.jpg?1304317050[/img]
ABD Başkanı Obama, operasyonda hiçbir Amerikalının hayatını yitirmediğini ve sivil kayıpların meydana gelmemesine de dikkat edildiğini söyledi. Obama, ''ABD, El Kaide lideri ve binlerce erkek, kadın ve çocuğun ölümünden sorumlu bir terörist olan Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü bir operasyon yürüttü'' ifadesini kullandı. Bin Ladin'in ele geçirilmesini terörle savaşta en öncelikli konu olarak gördüğünü vurgulayan Obama, geçen hafta, Bin Ladin'in öldürülmesi için operasyon yetkisi verdiğini kaydetti.

Obama, Bin Ladin'in Pakistan'ın içindeki bir binada saklandığını ve Bin Ladin'in öldürüldüğü operasyonun bugün gerçekleştirildiğini belirtti.

Hem yurt içinde, hem yurt dışında teyakkuz halinde olmaya devam edeceklerini kaydeden Obama, ABD'nin İslam'a karşı savaş yürütmediğinin tekrar altını çizdi.

Obama, bu gece Pakistan Cumhurbaşkanı Ali Asıf Zerdari'yi aradığını, Bin Ladin hakkındaki ipucuna ulaşılmasında Pakistan ile terörle mücadele işbirliğinin katkı sağladığını söyledi. ABD Başkanı Obama, ABD'nin Amerikan vatandaşlarının savunulmasında gereken her şeyi yapacağını da vurguladı.

[b]
[/b]

[b]PAKİSTAN TV'LERİ BİN LADİN'İN CESEDİNİ GÖSTERİYOR[/b]

Pakistan televizyon kanalları, Amerikan askerleri tarafından sabaha karşı bir operasyonda öldürülen Usame Bin Ladin'in cesedini gösteriyor. Pakistan televizyonunun görüntülerinde, Usame Bin Ladin olarak gösterilen cesedin yüzünün kısmen parçalandığı görüldü. Amerikalı bir yetkili de, bin Ladin'in cenazesinin İslami geleneklere uygun koşullarda saklandığını belirtti.

[b]BEYAZ SARAY'IN ÖNÜ BAYRAM ALANINA DÖNDÜ[/b]

Terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğünün duyulmasının ardından Washington'da sevinç gösterileri düzenlendi.

Beyaz Saray'ın önüne akın eden Washingtonlılar, ellerinde Amerikan bayrakları ve pankartlar taşıyıp, Amerikan milli marşını söylediler.

''ABD, ABD'' şeklinde sloganlar atan Amerikalılar, uzun süre Beyaz Saray'ın önünden ayrılmadılar ve zaman zaman Obama'dan dışarı çıkıp kendilerine hitaben konuşma yapmasını istediler.

Bazı Amerikalılar, bugün çok mutlu olduklarını, Bin Ladin'in sonunda öldürüldüğünü ifade ettiler.

Bugünün çok değerli bir gün olduğunu belirten bazıları da, ''Duygularının sözlerle ifade edilemeyecek kadar yoğun olduğunu'' dile getirdiler.


[b]PAKİSTANLI YETKİLİDEN DOĞRULAMA[/b]

Pakistan istihbaratından bir yetkili, V'in öldürüldüğünü doğruladı.Reuters ajansına açıklama yapan, adı açıklanmayan üst düzey istihbarat yetkilisi, bin Ladin'in öldürülmesiyle ilgili, "Evet, doğruluyorum" dedi.

[b]ABD YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARINI UYARDI[/b]

ABD Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına, Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin EL Kaide örgütünün misilleme saldırılarına yol açabileceği, daha büyük güvenlik riskiyle karşıya karşıya oldukları uyarısında bulundu.Açıklamada, yurt dışında yaşayan ya da seyahatte bulunan Amerikan vatandaşlarının, özellikle de geçmişte ABD karşıtı saldırılara hedef olan bölgelerde olanların dışarıya çıkmayı sınırlamaları ve kalabalık yerlerden uzak durmaları gerektiği kaydedildi.

[b]YETKİLİLERE GÖRE, BİN LADİN İSLAMABAD'IN KUZEYİNDE HELİKOPTER BASKINIYLA ÖLDÜRÜLDÜ[/b]

Amerikan AP ajansı, Pakistanlı ve ABD'li yetkililere dayanarak, Usame Bin Ladin'in Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın kuzeyindeki bir bölgede bulunan büyük bir evdeyken helikopterle düzenlenen baskında öldürüldüğünü duyurdu.

Ajansın haberine göre, Pakistanlı istihbarat yetkilisi, evin bulunduğu İslamabad'ın yaklaşık 100 kilometre kuzeyindeki Bilal bölgesine dört helikopterle baskın düzenlendiğini, helikopterlerden birinin yerden açıldığı sanılan ateşle vurulduğunu anlattı.

Pakistanlı yetkili, helikopterlerin ülkenin kuzeyindeki bir hava üssünden havalandığını kaydetti.

Amerikalı bir yetkili de baskının İslamabad yakınındaki büyük bir eve düzenlendiğini belirtti.

ABD Başkanı Barack Obama, Bin Ladin'in öldürüldüğünü ilan ederken askeri operasyonun dün düzenlendiğini bildirmişti.

Öte yandan AP ajansı, Bin Ladin'in İslamabad yakınlarında öldürülmesinin, şimdiye kadar nasıl yakalanamadığı ve ne kadar süredir orada bulunduğu sorularını gündeme getireceğine dikkat çekti.

Bugüne kadar ABD istihbaratının, Bin Ladin'in hep Pakistan ve Afganistan arasındaki sınırda kanunların uygulanamadığı bölgede saklandığını düşündüğü belirtiliyordu.

[b]OPERASYONDA 5 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ[/b]

Amerikalı yetkililer, İslamabad'ın 50 kilometre kadar kuzeyinde El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in bulunduğu eve yönelik Amerikan askerlerinin operasyonunda aralarında bin Ladin'in de bulunduğu 5 kişinin öldürüldüğünü bildirdiler.

İsminin açıklanmasını istemeyen ve gazetecilere telefonla bilgi veren yetkililer, CIA veya özel askeri kuvvetler tarafından mı yürütüldüğünü belirtmek istemedikleri operasyonun, küçük bir ekip tarafından sabahın ilk saatlerinde yapıldığını belirtti. Operasyonda bin Ladin'in oğlu ile El Kaide liderinin yaverleri olduğu sanılan 2 erkek ve 1 kadının öldürüldüğünü kaydettiler.

Çok sayıda kadın ve çocuğun bulunduğu eve düzenlenen operasyonda 2 kadının yaralandığı operasyonu yapan komandoların ateşinde bin Ladin'in öldüğünü ve ekibin hiçbir üyesinin yaralanmadığını belirten kaynaklar, çok tehlikeli bir operasyonun başarıyla tamamlandığının altını çizdiler.

Yetkililer, operasyon sırasında bir helikopterin teknik arıza yüzünden kaybedildiğini ve ekibin bir başka helikoptere geçtiğini kaydettiler.

Operasyonun düzenlendiği kompleksin beş yıl kadar önce inşa edildiği, yüksek duvarlar ve dikenli tellerle çevrili evde ''dünyanın en çok aranan adamı'' bin Ladin'in ne zamandır kaldığının bilinmediği ifade edildi.

[b]BİN LADİN'İN OĞLUNUN DA ÖLDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR[/b]

Reuters ajansının duyurduğuna göre, ABD yönetiminden üst düzey bir yetkili, saldırıda öldürülenlerden birinin Bin Ladin'in oğlu olduğunun sanıldığını belirtti.

[b]GEORGE W. BUSH: LADİN'İN ÖLDÜRÜLMESİ ÇOK ÖNEMLİ BAŞARI[/b]

Eski ABD başkanlarından George W. Bush, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldürülmesini ''çok önemli bir başarı'' olarak niteledi. Bush, yaptığı yazılı açıklamada, ''Teröre karşı savaş devam ediyor, ancak bu gece Amerika çok net bir mesaj verdi: Ne kadar sürerse sürsün, adalet yerini bulacaktır'' ifadesini kullandı.Bush, açıklamasında, ''Bu çok önemli başarı, Amerika için, dünya genelinde barışın peşinde olan insanlar için ve 11 Eylül 2001'de sevdiklerini kaybeden herkes için bir zafer anlamına geliyor'' ifadesine yer verdi.

[b]NETANYANU: BİN LADİN'İN ÖLDÜRÜLMESİ, DEMOKRASİ ZAFERİ[/b]

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, 11 Eylül 2001'de New York'ta 3 bin kişiyi öldüren El Kaide örgütü lideri Usame Bin Ladin'in dün ABD operasyonuyla öldürülmesinin demokrasiler için zafer olduğunu bildirdi. Netanyahu makamından yaptığı açıklamada, ''Bu, terörizme karşı omuz omuza savaş veren demokratik ülkelerin paylaştığı adalet ve özgürlük için büyük yankı getiren zaferdir'' dedi.

[b]CAMERON: DÜNYA RAHAT BİR NEFES ALDI[/b]

İngiltere Başbakanı David Cameron, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in ölümüyle dünya halklarının rahat bir nefes aldığını söyledi. Cameron yayımladığı açıklamada,"Usame Bin Ladin'in ölümü haberiyle dünya halkları rahat bir nefes aldı. Usame Bin Ladin dünyanın en korkunç terör eylemlerinin sorumlusuydu; 11 Eylül 2001 ve aralarında çok sayıda İngilizin de bulunduğu binlerce kişinin yaşamına mal olan diğer saldırılar" dedi.

Bin Ladin'i bulabilmenin büyük başarı olduğunu ve artık korku yaratacak terör eylemlerini sürdüremeyeceğini belirten Cameron, "Usame Bin Ladin tarafından öldürülenleri anmanın zamanı geldi. Aynı zamanda bizi terörizmden korumak için bütün dünyada aralıksız çalışanlara teşekkür etmenin de zamanı geldi. Onlar çalışmaya devam edecekler. Başkan Obama ve bu operasyonun sorumlularını kutluyorum" ifadesini kullandı.


İşte Öldürüldüğü ev...
[img]http://fotogaleri.haber7.com/inner//645920110502081246574.jpg[/img]

İlk Görüntü...

[img]http://fotogaleri.haber7.com/inner//489920110502093606207.jpg[/img]

Kaynak:Habertürk Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

bin ladin ile işleri bitmiş ki öldürmüşler ;)

islam' a karşı savaşta zaten amerika yoksa niye sürekli müslüman ülkelere girsin ve nato mato derken afganistan'ın içine ettiler
2009 du sanırım onda bir afgan Türkiye hariç bütün giren 75 devlet dedi sanırım hepsi ülkemizi işgal ediyor Türk'ler silah bile kullanmıyorlar
Türk'lere güveniyorz dedi.

ancak Azerbaycan' daki ermenilerin işgal ettiği 5 te 1 lik alanda da Halk bizden yardım istedi Türk Kardeşlerimiz Asker Göndersin Dedi Ve Naptık ermeni açılımı yaptık güvenlerini kaybettik

bu arada rusya 2051 e kadar falan ermenilere askeri yardımda bulunuacak her türlü

yani Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur.

Allah Başımıza (Devlet Olarak) Gerçek Türk'leri Koysun.

Amin.

Link to comment
Share on other sites

Olmayan örgütler, olmayan silahlar, olmayan güçler, olmayan tehlikeler ve gerçekten ölen binlerce insan...
Soğuk savaş zamanında, komünist bloka karşı, bölgede islami yeşil kuşak kapsamında oluşturulan taşeron bir örgüt... Adamlar mağarada yaşıyor ve uçaklarla 2 gökdeleni ve Pentagonu vuruyor; Amerika denen teknoloji devi onları mağaralarında bulamıyor falan filan...
Son olarak, ben zaten bu taşeron örgütün elebaşını canlı olarak yakalayacaklarını beklemiyordum. Öldürüp bitirmişler. Klasik ortadan kaldırma mantığı...
Taşeronlara dikkat...

Link to comment
Share on other sites

bildiğim kadarıyla 2007 yılında böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti fakat bu ölüm üzerinde rant sağlamak isteyen ABD bu ölümü her zaman gizledi ve örtbas etti sahte ses ve görüntü kayıtlarıylada ladin'i kamuoyu nezdinde yaşatmaya çalışıyordu gördüğüm kadarıylada bunu başarmış
bu ölüm eğer gizlenmeseydi Afganistan ve Irak işgallerine kılıf uydurmakta hayli zorlanacaklardı.

Edited by c-ronaldo
Link to comment
Share on other sites

Olan İslam'a oldu...Milyonlarca kişi ABD ve oyuncağı Bin Ladin yüzünden İslamiyet'e düşmen oldu...Dikkat edin ABD ve Avrupa Devletleri ne zaman krize girse bir yerlere saldırmıştır.Son örnek ortadoğu nun karıştırılması ve libya ya müdahale.Silah satıp ekonomiyi düzeltiyorlar...Demokrasi götürüyorlar!!!

Link to comment
Share on other sites

kendi ortaya attı kendi yok etti bin ladin denilen adamın ne olduğunu bilen varmı yokkk neyse ölünün arkasından konuşulmaz artık hesapını allahaverecek abd boşuna sevinmesin kendi adamını biraz bitlenince yok etti işte.

Link to comment
Share on other sites

Usta Iraka girdi kimyasal silahlar için girdiler güya sonra bulamadıklarında ne dediler,çok basit "özür dileriz"sadece 2 kelime.Afganistana girdiler sebepleri İkiz Kulelere intihar saldırı ulan uzayda sizden habersiz hareket edilmiyor değil Amerikanın gobegınde 2 tane ucak carptılacak kulelere yok daha neler.Kendileri yaptı 11 Eylülü girdiler Afganistana Bin Ladin miş bulamadılar.Tabi Bin Ladinde kendi kahramanları Irakda olduğu gibi.Sonra işleri bitti halk uyanmaya başladı hani Bin Ladin gibisinden.Çektiler fişi.

Link to comment
Share on other sites

Güya öldürüp denize atmışlar ne kadar saçma...Sen yıllarca (kendi deyimleriyle)kovalayacaksın yakalayıp öldürünce de denize atcaksın hemen bana hiç mantıklı gelmedi...kokusu çıkar mı bilmem ama bu ölüm işinde bir iş olduğu kesin...Yine birşeyler planlamışlardır bundan eminim...

Link to comment
Share on other sites

Bahreyn, Libya, Suriye gibi ülkelerde cinayetlerin ayykuka çıktığı bir dönemde Ladin'in öldürülmesi hiçte süpriz olmadı. Bence ABD ve katil yandaşlarının gündem kaydırma oyunudur. Hele Bahreyn devamlı kanayan ikinci bir Filistin oldu ama ne yazık ki Müsliman dünyası hele o keyifçil Arap liderler yok mu koltuklarına kurulup zevk ve sefalarını sürüyorlar. Böyle Müslümanlar varken düşmana ne hacet! Geçenlerde Suudi Arabistan kralı özel bir araba sipariş ettirmiş ki arabanın kapıları bile 24 ayar altından. Şimdi bu herif mi Müslimanları savunacak. [font="Century Gothic"][size="5"][b]Zalimler için yaşasın CEHENNEM[/b][/size][/font]

Link to comment
Share on other sites

amerikaya olan nefretim hergün biraz daha artıyor. ve onun kandırdıkları gariban cahil halk bilseler ki cahilliklerinin sebebi amerika onları kullanan amerika sisler özgürlük bağımsızlık yalanlarıyla kendi ekonomisini düzeltiyor kendi kalkınıyor senin topraklarını ve geleceğini sömürüyor. ve benim gibi salaklarda beni destekliyor bak bana bunları yapıp bunları vaat ediyor diye yaşaşın amerika diye bağırıyoruz.

Link to comment
Share on other sites

[img]http://haberpan.net/haber/11/05/02/bce0/abdde-bin-ladin-oldu-sevinci.jpg[/img]
[img]http://www.stressyado.com/wp-content/uploads/2011/05/ladin-oldu3.jpg[/img]
[img]http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/05/02/fft5_mf712880.Jpeg[/img]

[img]http://www.reddingnewsreview.com/newspages/2011newspages/osamas%20body.jpg[/img]


[b]resimlere baktım
bana göre: sanki iyi bir photoshop çalışması gibi

gerçek haberi zaman gösterecek[/b]

Link to comment
Share on other sites

bende bi ara duydum amerika kendi ikiz kulesini bombaladı ladinle heç bi alakası yok.sırf ortadoguda savaş çıksın diye elin papazı arkadan çomak sokuyor,hz.isa gelsinde huzura kavuştursun bizleri diye TANRI SENİ KORUSUN.sonrada afganistan çeçenistan filistin hep savaş güya ortalıgı biz sakinleştiriyoz gibisi.olan gariban sivil müslümanlara oluyo.ne ladın terorist nede masum amerika..

Link to comment
Share on other sites

[quote name='alperen_69' date='02 May 2011 - 08:51 ' timestamp='1304326307' post='1003249']
Vallaha gösterdikleri resme bakıldıında photoshop gibi görünüyor ( ladin in bir resminden alıntıya çok benziyor ) ,ayrıca cesedi neden denize atmışlar çok muamma
[/quote]

benimle beraber aynı noktayı yakalamışsın tebrik ederim.görünen diş sayısı mimikler yüz alın bence apaçık photoshop.

Link to comment
Share on other sites

Usame Bin Laden ölmediği haberleri var haber sitelerinde ölmediği Taliban tarafından açıklanmış yani buda Amerika'nın kendini kandırmasından başka bişey değil ve dostlarını rahatlatmak adına uydurduğu bir yalan ve Pakistan'ı işgal ettiği bir gerçek diğer islam ülkelerini işgal ettiği gibi ve medya ordusunu iyi besliyor

Link to comment
Share on other sites

[img]http://im.haberturk.com/2011/05/02/626522_7553631d6ba1ee0423989bc2ec4262ea.jpg[/img]



Tıpkısının aynısı sanki......Sağdaki resim 10 yıl öncesine ait.....

Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

[quote name='tmc200505' date='02 May 2011 - 10:08 ' timestamp='1304330889' post='1003282']
[img]http://im.haberturk.com/2011/05/02/626522_7553631d6ba1ee0423989bc2ec4262ea.jpg[/img]



Tıpkısının aynısı sanki......Sağdaki resim 10 yıl öncesine ait.....
[/quote]

resimleri alıp üst üste koyun
göreceksinizki dudaklar bir milim bile oynamıyor
%100 (yüzdeyüz ) değil %1000 (yüzdebin) yalan haber

http://dunya.milliyet.com.tr/bu-fotograf-gercek-mi-/dunya/dunyadetay/02.05.2011/1385095/default.htm
[code]http://dunya.milliyet.com.tr/bu-fotograf-gercek-mi-/dunya/dunyadetay/02.05.2011/1385095/default.htm[/code]

Link to comment
Share on other sites

Amerikan basınında bu fotolar yok yayımlanan bu fotolar %1000 oranda resim üzerinde oynama yani fotoşoptur.Dünya basınına öldürüldü imajı verilmek amacı ile yapılan kandırmacıdır.Gercekten öldürülmüş ise bunun gercek oynanmamış video görütülerin yayımlanması lazım ki ortaya atılan haberin doğruluğu sağlansın.Haber3 siteside bunun resim üzerinde oynanma olarak vasıflandırıyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...