Jump to content

Eski Hesaptan Yeni Hesaba Mail Aktarım (Hotmail)


 Share

Recommended Posts

Bunu bir dene.

http://explore.live.com/windows-live-hotmail-plus-addresses-using

Dünyanın en çok kullanılan e-posta hizmeti Windows Live Hotmail’in yeni özelliği sayesinde kullanıcılar oluşturacakları sanal e-posta hesaplarıyla gerçek e-posta adresini vermeden Hotmail hesabı üzerinden e-posta alabiliyor. Birden çok sanal e-posta hesabı açmaya imkan tanıyan bu özellik ile Hotmail kullanıcıları gelen posta kutularının istenmeyen e-postalardan koruyabiliyor. Böylece, farklı amaçlarla kullanılmak için açılan bu adreslere gönderilen iletiler ayrı klasörlerde tutulabiliyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde bir yıl içerisinde en fazla 5, toplamda ise 15 adet sanal e-posta adresi oluşturabiliyor.

Örneğin son zamanlarda popüler olan alışveriş sitelerindeki fırsatları takip etmek istiyorsanız Windows Live Hotmail’in yeni özelliği sayesinde kampanyalar hakkındaki iletiler için farklı bir e-posta hesabı yaratabilir ve bu e-postaları ister gelen kutusu isterseniz de bu adres için yaratacağınız posta kutusundan takip edebilirsiniz. Sonrasında bu konuya ilişkin ileti almak istemediğinizde ise söz konusu sanal e-posta adresini kapatarak gelen kampanya içerikli e-postaların Hotmail hesabına gelmesini engelleyebilirsiniz.


Windows Live Hotmail’in, kullanıcıların e-posta hesaplarını en pratik şekilde yönetebilmeleri için yaptığı tek yenilik bu değil. Hotmail kullanıcıları sanal e-posta adresleri oluşturma özelliğinin yanı sıra Kasım ayından bu yana, var olan tüm e-posta adreslerini Hotmail hesabı üzerinden kullanabiliyor. Ayrıca farklı çevrimiçi görevler için farklı Artı Hotmail adresleri oluşturmak ve kullanmak da mümkün. E-posta adresine bir artı işareti (+) ve ardından sözcük ekleyerek oluşturulan bu adresler ile e-posta iletilerini belirli klasörlere göre sıralamak, silmek ve taşımak kolaylaşıyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar gelen posta kutularını temiz ve düzenli tutabiliyor.

Link to comment
Share on other sites

Windows Live Mail programını kurun. Eski ve yeni olan iki eposta hesabınıda ekleyin. Eşitleme bittikten sonra Eski mailinizdeki tüm epostaları seçip mouse ile sürükleyerek yeni hesabın gelen kutusuna atın. Eşitle'ye basın, tamamdır.

[img]http://i.imgur.com/HRTZq.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...