yawuz58 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 (edited) bu aveayı anlamak mümkün değil avea jet fatura 232tl geldi ne yapmalıyım Edited August 2, 2011 by yawuz58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMakarna_ Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 hay maşallah. ne yaptınız o kadar fazla geldi acaba [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/dribble.gif[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yawuz58 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 [quote name='6489426' date='02 August 2011 - 21:18 ' timestamp='1312309081' post='1055976'] hay maşallah. ne yaptınız o kadar fazla geldi acaba [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/dribble.gif[/img] [/quote] bişe yaptığım yok zaten sorun orda yurtiçi gprs ücreti 161 tl diyor müşteri hizmetlerini aradım kota aşmışsınız diyor oda gprs bağlantısı ile 3g bile çekmiyor edge nasıl kota aşacağım temmuz 16 da kota sorguladım 6930 mb yazıyor 22 sinde fatura kesim tarihi 1 haftada kota aşmışım hesapta ayda 1gb yi anca dolduruyorum edge ile nasıl oluyor anlamadım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMakarna_ Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 (edited) [b]Bi avea bayisine gidin yetkili arayın eğer haksızlığa maruz kaldığınızı düşünüyorsanız. Tabi bence [/b] [b] edit: belki avukatınızla gitmeniz yararınıza olur kim bilir..[/b][img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/pardon.gif[/img] Edited August 2, 2011 by 6489426 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daywalker_1538 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 tipik bir şekilde SOĞUK SU İÇ demicem ama işin zor dostum hemen ara müşteri hizmetlerini döküman iste mail atsınlar ne kadar aştığını sor ama mutlaka verecek bir cevapları vaardır olmadı büyük bir bayiye git biraz sertçe konuş dilekçeni yaz ver seni biraz bekletebilirler ama 232 lira biraz (!) fazla olmuş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yawuz58 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 (edited) [quote name='6489426' date='02 August 2011 - 21:50 ' timestamp='1312311001' post='1056012'] [b]Bi avea bayisine gidin yetkili arayın eğer haksızlığa maruz kaldığınızı düşünüyorsanız. Tabi bence [/b] [/quote] avea bayisi sokağımın başında gittim müşteri hizmetlerini arayın diyor bunlar türkcell gibi değil sanki uzaydan gelmişler bayilerin hattımızla ilgili işlem yapmıyorlar sadece hat satıyorlar bide 4sayfa taahhütname imzalatıyorlar müşteri hizmetlerini aradım detaylı faturanız 7 ağustosta çıkar diyorlar arayın gönderelim diyorlar ona göre itiraz edersiniz herhafta kota sorgularım geçen hafta 6930 mb idi buda nasıl oluyor kullanmadığımız kota sadece sonraki aya devrediyor oyüzden bir haftada 6930 mb bitirmişim üstüne birde kota aşmışım hesapta 200kb ile üstelik günlük kullanımım 4 saat tüketici mahkemesine versem nasıl olur Edited August 2, 2011 by yawuz58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMakarna_ Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 (edited) [b]o zaman Allah yardımcınız olsun hocam. İşiniz bayağı zor.. edit : tüketici mahkemesine vermek için bence erken bi müşteri hizmetlerini zorlayın olmadı o tür yollara başvurursunuz [/b] Edited August 2, 2011 by 6489426 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeniyeni11 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 benim arkadaşada 990 lira geldi onada gprs ten girmişsiniz demişler...müşterihizm aradı 2 3 sefer konuştular sonra 45 liraya düşürdüler...sende ara ve uslubunca konuş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yawuz58 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 [quote name='yeniyeni11' date='02 August 2011 - 22:14 ' timestamp='1312312454' post='1056039'] benim arkadaşada 990 lira geldi onada gprs ten girmişsiniz demişler...müşterihizm aradı 2 3 sefer konuştular sonra 45 liraya düşürdüler...sende ara ve uslubunca konuş [/quote] banada öyle dediler dedim 12aydır kullanıyorum şimdiye kadar niye kullanmamışım gprs busefer kota aşmışsınız diyor kota aşınca gprs den bağlanılıyormuş hesapta size zahmet arkadaşınız hangi diyalogda bulundu ne cevap verdiler tam bi anlatırmısınız bide 161 tl gprs kullanmışım mb başına 5 kuruş muş ben kota aştıysam ne kadar aşmışım hesaplayan olurmu acaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeniyeni11 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 girdiğin tarihlerin sürelerine kadar gösteren bilgiyi al bunu çıkarabilirsin ve orada gprs ten ne zamanlar girilmiş ne zaman normal netten girilmiş bellidir..sonra gprs kullanmadığını zaten jeti aldım gprs e nedne gireyim gibisinden şeyler söylemişti benim arkadaş...başta yumuşak konuşmuştu sonra dozu hafif arttırmıştı..hatta tüketici koruma derneği ne felan gidecem demişti..sonra biz sizi arayacağız demişler..1 saat sonra arayıp 45 liraya düşürmüşlerdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yawuz58 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 (edited) [quote name='yeniyeni11' date='02 August 2011 - 22:28 ' timestamp='1312313331' post='1056044'] girdiğin tarihlerin sürelerine kadar gösteren bilgiyi al bunu çıkarabilirsin ve orada gprs ten ne zamanlar girilmiş ne zaman normal netten girilmiş bellidir..sonra gprs kullanmadığını zaten jeti aldım gprs e nedne gireyim gibisinden şeyler söylemişti benim arkadaş...başta yumuşak konuşmuştu sonra dozu hafif arttırmıştı..hatta tüketici koruma derneği ne felan gidecem demişti..sonra biz sizi arayacağız demişler..1 saat sonra arayıp 45 liraya düşürmüşlerdi [/quote] bana dedikleri 7 ağustosta tekrar arayın detaylarınız o tarihte çıkar dediler ona göre itiraz edersiniz dediler kafamı karıştıran birşey var gprs kullanımını kapattırdım dedim şu an aktifti kim açtı dedim kapalı olsa nete giremezsiniz dediler normalde zaten 3g veya edge ile bağlanmıyormuyuz orasını anlamadım avea dan online işlemler için interaktif şifre aldım oradan hattımın gprs kullanımını kapattım bakalım nete giri yormu girerse yandılar çünkü ben kapattırmıştım gprs i girmezse nasıl olur bilemem Edited August 2, 2011 by yawuz58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozanaus Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 şikayetim.coma yaz, anında sana dönüş yaparlar ve haksızlık varsa kesın düzeltirler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yawuz58 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 [quote name='ozanaus' date='02 August 2011 - 22:41 ' timestamp='1312314090' post='1056052'] şikayetim.coma yaz, anında sana dönüş yaparlar ve haksızlık varsa kesın düzeltirler [/quote] saçma sapan iş yapıyorlar 7 ağustosta arayın diyorlar zaten fatura son ödeme tarihi ayın 7 si biz bunlarla uğraşırken bide fatura ödenmediği için faiz alacaklar diyorum ne fark eder ha şimdi ha 7 si sonuçta yanlışlık var düzeltin fatura detayları o tarihte çıkıyormuş falan filan saat lere bakacakmışım hangi saatlerde girmişim 12 aydır hep aynı saatlerde giriyorum zaten çoğu zamanda kullanmıyorum vodafone kontörlü var onu kullanıyorum hepinize ders olsun asla faturalı 3g internet almayın kontörlü alın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts