Jump to content

Ttnet'ten Geri Vites


YnsDR
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar bilinçlenmeniz ve hakkınızı aramanız açısından faydalı olacağını düşündüm . malum ttnet kullanan herkes bilir internet bazen bir kaç gün ne hikmetse durduk yere kesilir arıza kaydı falan oluştururlar ama ay sonu o kullanmadığınız günlerinde ücretini çatır çatır alırlar . NEDEN ? çünkü koyun gibi sorgulamayız . ben btk ya şikayet ettim bu ufak sorunu bana cvp geldi ve ttnetten arandım hemde defalarca yunus bey de yunus beyyyy . bir ilgi alaka gördüm ki sormayın telekomdan bağlı olduğum müdürlükten bile kaç kez aranıp hattımın değerleri falanı herşeyi kontrol edildi . herneyse ttnet aradı kullanmadığım günlerin ücreti faturamdan düşüleceğini söyledi . bence hangi konuda olursa olsun hakkınızı arayın bu gibi milleti sömürenlere neden koyun gibi haksız yere paramızı verelim .

[b][size="4"]“Sayın Yunus DERE,
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
Yapılan inceleme neticesinde;
Şikayetinize istinaden adınıza kayıtlı 2125*****4 sabit telefon aboneliği üzerinden hizmet aldığınız 1896*****9 hizmet numarası üzerinde yapılan kontrollerde yaşamış olduğunuz problem teknik ekip tarafından giderilmiştir. Hizmet alamadığınız günlere ait tutar (5,31 TL) Nisan dönem faturanızdan mahsup edilecektir.
Şikayetinize istinaden iletişim birimimizce 20.03.2012 tarihinde aranılarak tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır.
Bilgilerinize arz ederiz.
”şeklindedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü[/size][/b]

http://tuketici.btk.gov.tr/
Link to comment
Share on other sites

tabii ki hızla ilgili de ilgileniyorlar . mesela forma benim paketim şu bana bu kadar hız vaadediyorlar ama hiçbir zaman o hızı alamıyorum kesinti oluyorsa internette üstüne kesiliyor ama ben sabit o faturayı kullanmasamda ödüyorum falan de . aslında bunu bir standardı olmalı yani bize 8 mpbsye kadar diyosa bize an azından vaadettiği hızın %70 ini vermek zorunda kablonuz eski falan filan yalan dolan hep bize suç bulurlar kendi altyapılarına ses etmezler dikkat ederseniz

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...