Jump to content

Pc'niz Hep Hızlı Olsun!


conveys16
 Share

Recommended Posts

[b]Öncelikle [/b] İşte ne gerek var format atıp kurtuluruz 20 dk da yada sistem image i alıp istediğimiz zaman bu durumdan kurtuluruz diyen arkadaşlara söylüyorum: [u]ARKADAŞLAR[/u] , win7 de sistem image i aldım ve ewet güzeldi,başarılıydı ama ilk başta yani ben 1-2 sefer başarıyla image almış olduğum dvd yi kullandım ama :S karşılaşılması muhtemel bir olay var ki sizde karşılaşın istemiyorum . 1- Nedir o OLAY? onu açıklandıktan sonrada 2-formattan kurtulmanın yolundan bahsedeyim.
AÇIKLAYAYIM: image i almış olduğum dvd yi açılışta takıyoruz tmm sonra F8 yapıp pc nizi onarın tıklıyoruz( boot açılışında) sonra sistem görüntüsünü geri yükle diyoruz veee DVD lerimizi sırasıyla takıp sistem görüntüsünü geri yüklüyoruz ve gelelim üzücü noktaya.
Windows 7 nin sistem görüntüsünü alıp geri yüklerken belli sorunların olduğunu farkettim daha doğrusu yaşadım :D :I çok uzattım ama geldim sonunda.
sistem görüntüsünü geri yükledim pc açıldı o da NE! yerel disk D biçimlenmiş ve bomboş tabkide içinde her şeyim mevcuttu 100 gb veri vardı ya sonra ne yapmalı onu bir kenara ayır neden D diskim biçimlendi ben C nin görüntüsünü almıştım haydaaa :I ne yazık ki bu oluo nedenini bilmiyorum ama oluo.
O yüzden sistem görüntüsünü almaktan soğudum bunu 3.parti programlarlada yapabilsekte..
BU konuya açıklık getirdiğime inanıyorumm şimdiii geleliim Ortak dertlerimize diceksiniz bunu yapmadık ozaman sistem görüntüsü almayıp nasıl pc hep hızlı kalacak. kalacak arkadaş ben yaptım denedim oldu uzun bir süredir tabikide onun sonucunu buraya aktarıyorum ve hala da ben yapıyorum bunları
ŞUNU SÖYLEYEYİM HER şey OTOMATİK sistemi gram yormadan oto her şey ;)
BUNU IOBIT firması sayesinde yapıyoruz

ADVANCED System care v5 pro Programını indirin link aşağıda:
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
free download tan ilerleyin indirme ekranına kadar geliceksiniz
programı kurduktan sonra

ayarlardan başlangıçta başlat seçeneğini kaldırın ikincisi: kapat düğmesine basınca küçült işaretini de kaldırın.
sonra ayarlardan yine otomatik bakımı sistem boştayken yap die işaretleyin.
ve programı ANA PENCEREDEKİ SOL ALTTAKİ "YÜKSELT" seçeneği ile pro yapın tüm özelliklerden faydalanın. PRO YAPMAK İÇİN KEY LAZIM BUNUDA VEREYİM:
9DAE1-3B535-57E55-63BAA

EC0A3-9FF83-966F1-2EBAA

AD483-7A4AB-53F2C-20BAA

2D8C0-5EF69-DB423-E6BAA

A75E3-D7FB1-D08E7-20BAA ancak interneti devre dışı bırakın yoksa PRO OLMAZ !!!!

64797-1793F-BF56C-D1BAA

8933F-8E178-0FE81-C8BAA
Ardından derin bakım yapın çünkü ilk kullanıyosunuz ilk bakımı el ile yapalım. ancak derin tarama yapmdan önce tıklayıp içine girin ayarlarını yapalım: savunma eksikle. düzelt. seçeneğini kaldırın . sonra tara ve onar diyin tamam artık bundan sonra tarama işlemi biticek her şey onarılacak sonra otomatik artık bakım yapmasına bırakabiliriz programı . Son olarak araçlar kutusundan smart ram programını açıp ayarlarından tüm seçenekleri işaretleyelim sonra ayarldan çıkıp akıllı temizle diyip sonrada sistem çubuğuna küçült diyelim BUDA RAMİ OPTİMİZE ETMEK İÇİN rami uygun anda boştaki rami kullanmanızı sağlıyo bunun gibi şeyler ztn ramleriniz için bu program işe yaramazsa hiç bişey yaramaz haberiniz ola.
[b][size="4"]EVET BU ARADA TAM YARIM SAATTİR SİZİN İÇİN uğraştım bu yazıyı hazırlamak için. valla boşuna diyip geçenlerde olacaktır bu yazıyı okuyanlarda BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERLE PAYLAŞTIM BİLDİKLERİMİ TECRÜBELERİMİ.
[/size][/b]

Edited by conveys16
Link to comment
Share on other sites

Bir Devlet Hastanesinin teknik servis sorumlusuyum. Bunca zaman acronis image true kullandım aldığım imajlar sayesinde zaman tasarrufu yaptm ama hiç dediğin yöntemi yapmadım C sürücüsünün imajını aldıysam geriye sadece onu yüklüyorum D sürücüsünde hiç bi şekilde kayıp yasamıyorum benden de sana acronis image true tavsiyesi :D kolay gelsin :D

Link to comment
Share on other sites

Acronisi yıllardır kullanıyorum çok çok faydalı bir program amacına uygun kullandığınızda.
ADVANCED System care i ise yaklaşık bir yıldır kullanıyorum oda çok çok faydalı, iki programın amacı farklı,
format atmak herzaman gerekmez ASC kullanın bilgisayarınız ferahlasın, fazla kilolarından kurtulsun :)

Link to comment
Share on other sites

[quote name='shalyangose' date='02 August 2012 - 22:53 ' timestamp='1343940833' post='1226912']
Bir Devlet Hastanesinin teknik servis sorumlusuyum. Bunca zaman acronis image true kullandım aldığım imajlar sayesinde zaman tasarrufu yaptm ama hiç dediğin yöntemi yapmadım C sürücüsünün imajını aldıysam geriye sadece onu yüklüyorum D sürücüsünde hiç bi şekilde kayıp yasamıyorum benden de sana acronis image true tavsiyesi :D kolay gelsin :D
[/quote]
ewt bende acronistrue image ile aldığım yedek artık tek onu kullanıyorum image olayında ASC5 oluncada sistem görüntüsünegeek kalmıo en azından 7 aydır öle gözüküo ... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...