Jump to content

Windows 8 Pro (X64) Lite


köylü
 Share

Recommended Posts

ben daha önce windows 8 denem kopyasını kullanıyordum.fakat sürekli mavi ekran hatası alıyordum.yani bilgisayarınız bır sorunla karşılaştı kapatılması gerekıyor şeklınde uyarı çıkıyordu.şimdi hangısını kuracağımı bılmıyorum.msnd sürümünü kurmamı söyledıler.bu lıte nın ne farkı var onu anlamadım?

Link to comment
Share on other sites

bu x64 pro sürümü. Yalnız bazı özellikler eksiltilmiş ve .1.5 gb'a kadar iso haline getirilmiştir. Yani yarı yarıya özellikler daha doğrusu normal bir kullanıcının kullanmayacağı özellikler silinmiş olarak paylaşılmıştır. Bunun nedeni eski bilgisayarlar da daha hızlı bir şekilde daha da iyi verim almak, öte yandan daha çok hız ve performans artışı için sunulmuştur.  Örnek verecek olursam ben e2200 işlemci ile koylunun core lite 8'ini kullanıyorum ve çok memnunum. Hep hız hem stabilite açısından. Silenen bileşenler olabilir ama benim pc kullanımımı etkilemiyor :)

Link to comment
Share on other sites

benim bilgisayarımda işlemci 2.8 ghz ıntel core duo 2,ram 4096. o kadar kötü sayılmaz.2-3 gündür bu forumda hangisini indirip kullansam diye düşünüyorum.pek te anlamıyorum.sorunsuz kullanabileceğim bi tanesini arıyorum

 

burdakini kullan

Link to comment
Share on other sites

burdakini kullan

burdakini kullanacam da bu yazılanlar kafamı karıştırıyor:ilerde sorun yaşamak istemiyorum

 

"winsxs klasörünün bosaltılmasından dolayı bazı güncellemeler ve ileriki zamanlarda cıkacak güncellemeler  yüklenmeyebilir yine windows özelliklerini aç kapat calısmayabilir bunun gibi olumsuz durumlar olabilir bunlar için yapacak bişey yoktur "
 

Link to comment
Share on other sites

sn köylü win 8'in 32 bitinimi yoksa 64 bitinimi tavsiye edersiniz.

şimdi bu senin pcnin donanımlarına bağlıdır.şöyle bir tavsiyede bulunayım sana eğerki Ramin 3 gb üstündeyse 64 bit kurarsın bölelikle daha iyi performans alırsın yok benim pcim 3 gb ve 3 gb altında diyorsan 32 bit kurarsın arkadaşım :) haydi kolay gelsin...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

kardeşim teşekkürler çok güzel bi lite olmus , ben suan kurdum yazdıgın gıbı offıce de sıkıntı yapmadı 2013 kullanıorum offıce de ve aktıfde oldu kmsmıcroyu kullandım . son cıkan 2 oyun denedım call of 2 ve crysıs 3 u hıc sıkıntısız oynuorum lenovo g780 de sıkıntısız kullanıorum. elıne emegıne saglık tşkler .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

15 yıldır pc kullanıcısıyım hıc ama hıc guncelleme yapmadım bence sorun olmaz bu yuzden lıte surumler ı tercıh edıorum oyun oynatıorsa ofıce ve photoshop kullandırıorsa sorun yoktur benım ıcın.

Edited by kajal3636
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • 3 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...