Jump to content

Yönetim Rat Programı


crazybross
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar uzaktan yönetim programı yazmak okadar zor değil diye düşündüm yani bazı işlemleri yapması yeterli şimdilik benim yazma mantığım şu olacak.

 

Bir ana program olacak programın basit bir arayüzü olacak ve içerisinde benin daha önceden yazdığım dosyalar olacak

bir bat dosyası shutdown komutunu çalıştıran vs gibi dosylar olacak ben ana programdan karşıdaki bilgisayarı kapat dediğimde bu dosyayı alacak ftpye upluad edecek ve bir de ini belgesi upluad edicek bu belgede yönetilen bilgisayara verilecek komut olacak atıyorumki çalıştır pcyi kapat dosyasını.

 

 

Yönetilen program:Bilgisayarda aktif olacak her 30 saniyede ftpden ini dosyası çekecek atıyorumki

İninin içeriği şu olsun diyelim

[Ayarlar]

Kapat=Aktif

Her 30 saniyede txtyi çekiyor ve bu txt kapat ise ftpden dosyayı çekiyor ve çalıştırıyor

 

 

Bunu yazabileceğimi düşündüm ancak 30 saniyeden daha kısa bir sürede çekmesini istiyorum ancak karşıdaki bilgisayarın interneti çok hızlı olmadığını farzedersek txt belgesini çekmek 30 saniyeden önce olmaz sanırım daha hızlı bir yöntem yada fikirleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

 

Link to comment
Share on other sites

bu sitede rat ne alaka anlamadım.h@ck sitesi değil ki burası.tamam programlamayla ilgili olabilir ama bunu yapınca resmen birinin bilgisayarını ele geçirmiş olacaksın.bence yeri burası değil ama yöneticilerin takdirine kalmış bişey.

Link to comment
Share on other sites

Lastman sen ne yapmaya çalışıyosun anlamadım bilgisayar yönetim programıyla keylogerı karıştırdın galiba programlamaya dayalı bir mantık sordum.
Hack programı yazacak olsak visual basicle basitce yaparız etrafta binlerce kod var autoplayi geliştirmeye çalışıyoruz işin gücün yok her konuya yorummu atıyosun.

Link to comment
Share on other sites

Rat keyloggerdan daha beterdir.Bu tarz bir program geliştirince ne olacak?yarın öbür gün belki de karşıdaki bilgisayarın web kamera görüntüsünü alabilecek şekilde geliştirildi diyelim.tamam onu da yapabilirsin sonuçta sana kalmış birşey ama burada bu tarz paylaşımlar olursa, başkalarının bilgisayarına girme meraklısı bir sürü genç bu programı kötüye kullanmaz mı?

Demek istediğim bu tür paylaşımları herkesin kolay ulaşabileceği bir platformda yayınlamak sakıncalı olabilir.

Amacım tartışma çıkartmak ya da işim-gücüm olmadığı için her konuya yorum yapmak değil.Belki de forumda ilk defa tasvip etmediğim bir konu hakkında yorum yapıyorum.

 

Şimdi istersen yine benim yorumumu sorgulamaya devam et yada kendini sorgula.Düşüncelerimi açıkca dile getirdiğimi düşündüğüm için bundan sonra bu konu hakkında yorum yapmayacağım.

Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Rat diyince aklımıza hemen trojan gelmesin. açılımı zaten uzaktan yönetim araçları. örneğin teamwiever radmin gibi programlarda ratın içine girer. benim anladığım kadarıylada arkadaş böyle birşey yapmak istemiş.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

@Lastman sen baya katı çıktın. Şimdi kullancının amacını bilemem ama arkadaşlar haklı sonuçta istedikleri program hack amaçlı değil (ha kullanılabilir orası ayrı) ve zaten bu tarz programları aktif etmek için karşı tarafın iznine ihtiyacın var(örn. TeamViewer). Bu arada bu konuda kod bilgim olmadığı için yardımcı olamıyacam o yüzden kusuruma bakmayın.

Edit: yazı fontu

Edited by byfandex
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...