Jump to content

Bilişim Öğretmenlerine Sataşan Arkadaşa Cevap


mehmetersin
 Share

Recommended Posts

bu arada baltayı taşa vurdun. her hangi bir elektronik sistemi analog digital gerçekleştirebilirim. analog devrelerin alçak - yüksek frekans hesaplarına kadar hatta fourrier serileriyle harmonik hesaplarına kadar yapabiliyorum. 6502 8051 atmega pic türevi mikrodenetleyicileri-fpga programlayabiliyorum. bunu üst düzeyde yapıyorum asm+c+basic ile. ban vereceğin herhangi bir sensörü nem- ısı- ışık- yakınlık ve g_lcdyi buna monte edebilirim örneğin spı protokolü desteği olmayan bir ucpu ya protokolü kendim tanımlayabilirim. ünide elktronik mühendisliği ve öğretö,menliğindeki çok kişinin bitirmesini yapıp para kazandım. PID denetimli uygulamalar gerçekleştirdim. siemens festo telemachanic plc leri (network bağlantısıyla dahil) ister ladder ister kodla istersende lojik olarak programlayıp çalıştırabilirim. özellikle protel olmak üzere isi v.s. programalra hakimim bunlar oratda yokken hi-wire bile kullanmıştım. eminim sen ucpu ile bir kapasitif sensör bile kullanmamışsındır. ihtiayca uygun devre tasarımı analog+dijital+ucpu yapabilirim. lazım olmadı ama gereksirse scada uygulamalarıda yapabilirim. sadece  bir hastalıktan dolayı özelde çalışamıyorum ve tedavi sürecindeyim. elektronik demiş başka kulvere sokmuşsun işi ondada varım . tahminen direnç köprüsünü sadece yıldız üçgen dönüşümüyle hesaplıyorsundur. istediğini sor hiç bir sınır yok elkektroniklede ilgili. bildiğim transistör fet mosfet lede sınırlı değil. 2006 da kriz çıkmasaydı. mosfetlerle el  cihazı ve/veya pc ile kontrol s-pwm motor sürücüleri yapacaktım.  hazırladık çin malları sağ olsun yapamadık. ayrıca elektrik pano konusundada kendime güveniyorum. hala gülüyorum. yalan söylediğimi düşünüyorsan sor sorularını hem birşeyler öğrenmiş olursun. eminim renkli grafik lcd de 10 sn lik bir reklamı bile yapamazsın.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Aldığınız parayla, yaptığınız işin hiç bir alakası yoktur. Sizin onda biriniz kadar kalifiye bir adam 4-5 bin lira maaşla çalışıyor. Sırf ağzı laf yapıp, işe takım elbiseyle geldiği için. Siz de bodrum katlarda format atmaya devam edersiniz. İstanbulda bu tecrübeyle 1500 - 2000 liraya çalışmak çok acınası bir durum. Ya çok yetersizsiniz ya da yeni işe başlamışsınızdır.

Link to comment
Share on other sites

@mehmetersin

 

''ben bu hayatta bilgiyle ilgili basit bir şey öğrendim çok konuşanlar hiç birşey bilmeyenlerdir!'' diyen arkadaş;

 

Kendisiyle çelişen bir arkadaş üstelik beni kaile almadıgını yazmış ama yeni konu açmış.!

Konu bilgi işlem ogretmenleriyle alakalı olayı elektronik mühendisliğine taşımış.! Şimdi biri çıkıp bende otomobil motorundan anlıyorum hodri meydan dese şaşırmam.Brşey gözümden kaçmadı çok eski bir uyesin ama hiçbiryerde yorumun konun yok yeni hiçkimseye yardımcı olmuyorsun istersen atom mühendisi ol bilginle birilerine yardımcı olmayacaksan çöpden başka bişiy değilsin bneim gözümde. Sadece damarın basılınca yorum yapacagına seni tnctr ın sahalrında yarımlaşırken görmek isteriz. Bu özelliklerini birisiyle kapışmak için değil yardım için kullanmalısın bence. Ayrıca ben daha çok güldüm daha yazdıklarımı bile dogru duzgun okuyup anlamamış çocuk gibi ben daha cok biliom en cok ben biliom aklıma ne geldi bunu izle tam senlik :  :D

 

http://www.youtube.com/watch?v=Ufa1IBWuc5g

 

Başka lafım yokdur konu kilitlenebilir.!

Edited by tnc_tr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...