Jump to content

Crysis 3: Digital Deluxe Edition - Reloaded+Fix V2


KenanK
 Share

Recommended Posts

Fake Değil Direk Benim Uploadim

 

Crack Kime Ait. NFO yok.

 

 

arkadaşlar torrentle ilgili bi sorunum var daha doğrusu torrnt ne başlıo nede indirio. Bi yardim edermisiniz yoksa konumu açiim ?

 

PM den Yeni Torrent dosyasını gönderiyorum...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

NFO Felan Ben Anlamam.Rikebube'dir Normalde Heryerde Kullandığım Nickim Ama Burda Biri Kullanmış Ve Upload Edende Benim. Lütfen Kimseye Karşı Önyargılı Olmayalım.!

 

Crack Beta Sürüme Ait. Denemek İsteyenler değişen dosyaları yedekleyip denesinler aksi taktirde oyunu bozuyo..!

Edited by KenanK
Link to comment
Share on other sites

Crysis.3.INTERNAL-RELOADED
WZqW.png
Crysis.3.INTERNAL-RELOADED
Release: Crysis.3.INTERNAL-RELOADED
Size: 14.58 GB
Download
http://ul.to/oz9zv20r
http://ul.to/8bk1xgxr
http://ul.to/4vcnvr1r
http://ul.to/4vlx8vlg
http://ul.to/t7jrp6p0
http://ul.to/306pxxvl
http://ul.to/0bh0pcq7
http://ul.to/8admqr9l
http://ul.to/sbgzh34w
http://ul.to/66gbaxio
http://ul.to/5f2cbbdj
http://ul.to/wmzhhvs9
http://ul.to/xia6kub4
http://ul.to/g6h87a1b
http://ul.to/r6w4t35d

CRACK.ONLY

http://ul.to/3fb25kcg

0r

http://ul.to/46iox4g7

• Crysis.3.INTERNAL-RELOADED •

http://ul.to/vd5bkvkc
http://ul.to/u9q6q9qm
http://ul.to/u7xqzj2q
http://ul.to/unrcqsvk
http://ul.to/5k6iptdn

Scene Files | 3 GB Split | Enjoy :D |

____________________________
Link to comment
Share on other sites

CRYSIS3SGNLIVE.jpg

 

Yapımcı: Crytek
Yayıncı: EA Games
Türü: Aksiyon / FPS
Platform: PC, Playstation 3, XBOX360

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE00.png

 

Oyundan Görüntüler;

[spoiler]

CRYSIS3NW0SGNLIVE1.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE2.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE3.jpg

CRYSIS3NW0SGNLIVE4.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE5.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE6.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE7.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE8.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE9.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE10.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE11.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE12.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE14.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE17.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE20.jpg

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE22.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE25.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE24.png

 

CRYSIS3NW0SGNLIVE26.png

[/spoiler]

 

Videolar;

 

İlk Çıkış Videosu;

[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5yEJSl5dRLg[/media]

 

2012 E3 Videosu;

[media]http://www.youtube.com/watch?v=2F3_JMYNB6A&feature=player_embedded[/media]

 

Oyun Hakkında Açıklamalar;

Bu kez işler ne tropik bir adayla, ne de New York'la sınırlı...

2047 yılında, New York'tayız. İkinci oyunda gerçekleşen büyük savaşın ardından Prophet (Alcatraz), Crynet tarafından hapse atılıyor ve dünya üzerinde o ana kadar görülmüş en büyük işgal gerçekleştiriliyor. Üçüncü oyunda, Ceph istilasının tamamlanması sonucu, dünya üzerindeki istila etkilerini göreceğiz. Tabii senaryo, yine Prophet'ın etrafında gelişecek. Çünkü onun dediğine göre, "Bu bir intikam görevi." Ayrıca ana görevlerin dışında, bu kez gerçekleştirebileceğimiz bazı yan görevlerin de olacağı söyleniyor. Crysis 3, tam anlamıyla bir sandbox (Açıklayıcı olması için "açık dünya" diyelim) oyun olarak hazırlanıyor. Hiçbir sınır, gizli perde ve benzeri durumla karşılaşmayacağız.

Crysis 3'ün hikayesi, Steven Hall tarafından yazılıyor. İkinci oyundaki senaryo akışı, şüphesiz ki ilk oyuna göre daha detaylı ve doyurucuydu. Crysis 3'te de işlerin daha ileri götürülmesi planlanıyor. Oyun boyunca yaşayacaklarımız, sadece New York'un yıkık binaları ve caddelerinde sınırlı kalmayacak. Ayrıca şehrin dış bölgelerini de görebileceğiz ve buralar, bize Crysis 1'de gerçekleştirilen ilk yaratık saldırısının ardından yaşanan donmuşluk hissini verecek. Anlayabileceğiniz üzere, New York şehrinin çevresi, donmuş, soğuk bir dokuyla kaplı olacak.

Peki, çevresinden söz ettik de, New York nasıl?

Biliyorsunuz, Crysis 1 ve Warhead'te, ormanlık alanlarda mücadele ediyorduk. Crysis 2'yle birlikte dev yapıların gelmesi, aynı zamanda dikey oyun biçimini de getirmişti. Binaların üzerinde hareket edip, aşağıya doğru ani ataklar gerçekleştirebiliyorduk. Crysis 3 ise, Crysis 2 ve önceki Crysis oyunlarının oynanış mantığını bir araya getirerek, yeni özelliklerle geliştiriliyor.

Artık New York'ta sadece istila sonrasına ait yıkık yapılar yok. Yapıların etrafını saran dev sarmaşıklar, bir zamanlar arabaların kullandığı yolları kaplamış ağaçlar, kısacası ormanlık bir görüntü var. Yapımcılar işte buna, Crysis 1 ile Crysis 2'nin kombinasyonu diyor. Yeşil bitki örtüsüyle, gelişmiş teknolojik yapıların bir araya geldiği serideki ilk oyun olacak Crysis 3. 

Savaş alanının değişmesi, aynı zamanda farklı düşmanları da beraberinde getiriyor. Crynet ve Ceph faktörlerinden sonra, daha önce karşılaşmadığımız yeni düşmanlarla savaşmamız gerekecek. Peki her tarafta yenilik var da, bizim karakterimizde yenilik yok mu? Tabii ki var. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da Nano Suit giysimizde bir takım geliştirmeler ve yeni özellikler olacak. Bu konuda gelen ilk bilgiler ise, elbisemiz sayesinde düşman makineli tüfeklerini ve elektronik cihazlarını hack'leyip, kendi kontrolümüz altına alabilecek olmamız. Ayrıca maksimum hız ve maksimum güç özellikleri, ilk oyundaki gibi yine ayrılıyor.

Yeni bir de silahımız var ayrıca. Dergi kapaklarında ve kutu resminde de mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Karakterimizin elinde bir yay var. 2000'li yıllarda, bu tip bir silahla hareket etmek pek mantıklı gelmiyor belki. Ancak elimizdeki sıradan bir yay değil. Henüz pek detayı bilinmiyor, ancak lazerli hedef sisteminin ve dijital göstergelerle süslü bir ön panelinin olduğu düşünülüyor. Kim bilir, belki düşman silahlarına veya cihazlarına, bu yayla uzaktan müdahale edip, bozabileceğiz.

Eski bir dosta merhaba

Evet, bir de müjde verelim. İlk oyunda esprili tavrıyla gönüllerde taht kuran, Warhead'te de oynanabilir karakter olarak yer alan Physco, Crysis 3'te geri dönüyor. Ancak oyunda kontrol edilebilir bir karakter olup-olmayacağı ise, henüz belli değil.

Teknik yönler

Crysis 3, Crytek stüdyosunun Cry Engine 3'üyle geliştiriliyor. Teknolojinin tüm nimetlerini bir arada görebileceğimiz oyun, DirectX11 de dahil olmak üzere birçok gelişmiş teknik özelliğe sahip olacak. Ayrıca açıklananlara göre Crysis 3'teki fizikler, yıkım görselleri, serideki oyunlar arasında en iyileri olacak! Zaten her yer yıkık dökük, bir de üzerine tahrip gücü yüksek silahları eklediğimizde taş üstünde taş, ağaç üstünde yaprak kalmayacaktır.

Biraz da multiplayer'dan bahsedecek olursak, ilk oyunda beğeni toplayan PowerStruggle özelliğinin geri döneceğini söyleyebiliriz. Ayrıca multiplayer'da karakter gelişim sisteminin olacağı, alacağımız XP puanları sonucu yeni silah ve ekipmanlara ulaşabileceğimizi de belirtelim. Karakterimizin görünümünde bazı değişiklikler de yapabileceğiz.

Son değil!

Yazımızın sonuna doğru gelirken Crysis 3'ün, serinin son oyunu olmadığını söyleyelim! Evet, devamı da gelecek. Ancak nasıl olur, ne zaman gelir, tabii bu soruları sormak için çok erken. Şimdi yapmamız gereken ise, önümüzdeki haftayı beklemek. Zira yeni oyunun ilk videosu yayımlanacak. Çıkış olarak da 2013'ün İlbahar dönemi gösteriliyor. Maksimum Speed seslerini duyar gibiyim.

Crysis geri dönüyor! Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan ve ilk videosu yayımlanan Crysis 3'ün, yeni bilgileri de gelmeye devam ediyor. Oyun hakkında hazırladığımız ilk yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelin, yeni bilgiler olarak neler açıklanmış, birlikte bakalım.

Yıllar sonra geri dönüş

Crysis 3, 2047 yılının New York'unda geçiyor. Anlayacağınız, Crysis 2'nin 20 yıl sonrasında geri dönüyoruz dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri olan New York'a. Tabii artık eski halinden bir eser kaldıysa... Uzaylı Ceph ırkının devam ettirdiği yoğun saldırılar sonucunda insan ırkı yok olmanın eşiğine geliyor ve tüm dünya üzerinde büyük yıkımlar gözleniyor. Öte yandan Cell Industries de boş durmuyor ve "Nano Kubbe" adını verdiği teknolojiyle dünyanın birçok bölgesindeki yaratık varlığını hapsetmeyi amaçlıyor. Her iki tarafın da dışında, öncelikle kendi intikamları, sonrasında da dünyanın kaderi için savaşmayı seçen adamlar, New York'tan arta kalanlara ayak basıyor; Prophet, Alcatraz ve Psycho. Crysis 3'te her zamankinden daha fazla sorumluluk alacak ve ölüme bir o kadar daha yaklaşacağız.

Göğün altındaki kubbeler

Nano kubbeler, hem tehlikenin boyutlarının artmasını engelleme amacı taşırken, hem de karakterlerimize birçok avantaj sağlayacağa benziyor. Crytek'ten Rasmus Højengaard, standart şehir savaşlarının ötesine geçmek istediklerini ve nano kubbelerin de farklı bir sanatsal vizyon oluşturma fırsatını doğurduğunu dile getiriyor. Her kubbenin altında farklı coğrafik özellikler ve bu özelliklere göre belirlenmesi gereken savaş taktikleri bulunuyor. İlk yayımlanan videoda, örneğin şehrin bataklıklarla kaplı bölgesini görüyorduk. Bunun yanına yağmur ormanlarını, kurak toprakları ve uzun otlarla kaplı sulak bölgeleri de ekleyin. Nano kubbeler hakkında Højengaard, sand box tarzda bir oyun için harika olacağını düşünüyor. Umarız yanılmaz.

Sessizlik, ölüm anlamına gelebilir

Crytek'in patronu Cevat Yerli, Crysis 3'ün gelişmiş mücadele sistemini, sand box oyun tarzını ve insanlar ile yaratıklar arasındaki silahlı savaşı bir araya getireceğini söylüyor. Haksız da sayılmaz. Crysis 3'teki yapıların ve düşman faktörünün, oynanış tarzına direkt etki edeceğini söyleyebiliriz. Tabii silahların da. Örneğin, şu sıralar çok ön planda olan yeni silahımız yaydan bahsedelim. Böyle gelişmiş bir oyunda, yay gibi, kimi oyunculara göre "ilkel" bir silahın ne işi var? Emin olun bunun da mantıklı açıklaması olabilir.

Yoğun bitki örtüsüyle kaplı bir alanda savaştığınızda, isterseniz çevreden yararlanarak gizlenebilecek ve gizli saldırılar gerçekleştirebileceksiniz. Ancak ne kadar gizlenirseniz gizlenin, koca bir silahla düşmanlarınıza saldırırsanız, kısa sürede yerinizi belli edebilirsiniz. Oysa elinizde yay varsa ve onunla saldırırsanız, ateşli silahlar gibi ses çıkarmayacağı için de gizliliğinizi bozmak zorunda kalmayacaksınız. Tabii yay için kullanılabilir farklı ok çeşitleri de olacak. Patlayıcı başlıklı ok gibi...

Her zaman yay ile hareket edemeyeceğiz haliyle. Saniyede 500 mermi atabilen bir silaha karşı, yay ile ne kadar şansımız olabilir ki? Buradan hemen Nano Suit giysimize geçiş yaparak, yeni özelliğine değinebiliriz; düşman ekipmanlarını hack'leyerek etkisiz hale getirmek veya kullanmak. Evet, o saniyede 500 mermi atan silahı bile düşmanın elinden alıp, kullanabileceğiz.

Amaç: En iyi görünen oyunu ortaya çıkarmak!

Crytek firmasının oyunlarına baktığımızda, grafik teknolojisinin her zaman çok önemli olduğunu görüyoruz. Bu durum, Crysis 3'te de değişmiyor. Bir yılı aşkın süredir hazırlanan Crysis 3'te, stüdyonun yeni motoru Cry Engine 3'ün geliştirilmiş sürümü kullanılıyor. Daha önce yapılan açıklamalarda da denildiği gibi serinin geleceği için "3D" özelliğinin de katkısı büyük. DX11 efektleriyle birlikte Crysis 3'ün şimdiye kadar hazırlanan en iyi görünüme sahip oyun olması hedefleniyor. Hatta sadece PC'de değil, konsollarda da.

Yapımcılar, DX11'in konsollarda olmamasının, büyük bir sorun çıkaracağını düşünmüyor. DX9 teknolojisi üzerinden gidilerek ve yapılacak yeni güncellemelerle olabildiğince DX11'e yakın kalite elde edilebilirmiş. Ve konu hakkında şöyle diyorlar: "Bunu yapmak çok zor, ama mümkün. Sadece çaba gerektiriyor."

Peki, Crysis 3, 2013'ün İlkbahar döneminde çıkacak ve o zamana kadar da mevcut konsolların eskisinden daha güçsüz olacağı ortada. Hızla görsel gelişimi süren Crysis 3, nasıl olacak da zamanın en iyi grafiklerini sunmayı başarabilecek? Bu soruya, "God of War 2 ve Playstation 2" örneğiyle çok iyi bir cevap veriyor yapımcılar. Hatırlarsanız God of War 2 de, PS2'nin son zamanlarında çıkmasına rağmen Playstation 2'nin sınırlarını zorlayan bir görsel kaliteye sahipti.

PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirilen Crysis 3'ün, 2013'ün İlkbahar döneminde çıkması bekleniyor. Büyük ihtimalle mevcut konsollarda görebileceğimiz en iyi grafikleri sunacak bizlere. Son olarak, Crysis 3'ün Wii U söylentileri de bulunuyordu. Görünüşe göre bu da sadece söylentiden ibaret kalacak gibi. İlk açıklamalar, Crysis 3'ün Wii U için düşünülmediği yönünde. Yine de daha sonra neler olur bilinmez, ama Wii U için pek de umutlanmamak lazım.

 

 

Sistem gereksinimleri;

Minimum Sistem gereksinimleri;

Islemci:Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600), AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
Ekran Kartı: DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM (Nvidia GTS 450, AMD Radeon HD5770)
RAM: 2 GB Memory (3 GB on Vista)
HDD: 16 GB
DirectX: DirectX 11
İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8

-------

Önerilen Sistem gereksinimleri;

Islemci: Intel Core i5-750, AMD Phenom II X4 805
Ekran Kartı: DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM (Nvidia GTX 560, AMD Radeon HD5870)
RAM: 4 GB
HDD: 16 GB
DirectX: DirectX 11
İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8

-------

Yüksek Performans Sistem gereksinimleri;

Islemci: Intel Core i7-2600k, AMD Bulldozer FX4150
Ekran Kartı: Latest DirectX 11 graphics card (NVidia GTX 680, AMD Radeon HD7970)
RAM: 8 GB
HDD: 16 GB
DirectX: DirectX 11
İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8

 

----

 

Crysis 3 [RELOADED]

 

http://yadi.sk/d/GLa_cfWx2nPP4
Edited by Sabertooth
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...