Jump to content

Sennheiser Cx200 Street-Iı Almaya Değer Mi ?


 Share

Recommended Posts

Bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçe kısıtlı. Ne dersiniz? Alternatif ve fikirlerinizi bekliyorum!

 

Sennheiser bu işin uzmanıdır. CX300 tabi ki bir efsanedir ama kısıtlı bütçe için senelerdir kullandığım creative ep630 bass ağırlıklı kulakiçi kulaklık önerebilirim. 

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle Sağol! Biraz baktım da ep630 çok iyi F/P ürünü. Yorumları da oldukça iyi. Özellik olarak CX300 den de iyi. Tabi Sennheiser olması insanda bir güven duygusu oluşturuyor. Ancak ep630'un da bir eksiği yok gibi. Bugün veya yarın gidip ikisini dinleyerek karşılaştırıp almayı düşünüyorum. Bakalım Hayırlısı !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By kadirben
      Bir kulaklık almaya karar verdim fakat Bloody G500 ve SteelSeries 3h v2 arasında kaldım. Bir kaç inceleme videosu izledim bloody'nin kablosu gereğinden fazla ince gibi geldi. SteelSeries'de ise heryerde darlığından bahsetmişler. Yıllardır duran ve o kadar taşınmaya hala dayanan a4 tech marka kamerayıda düşününce bir yanım Bloody'den yana. Bu ürünleri kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Hangisini alıyım gerçekten karar veremedim.
    • By By.Ramses
      Sony MDR-XB650BT Ekstra Bass Kablosuz Kulaklık
      Derinliği artırılmış baslar
      EXTRA BASS ürün serisinin üyesi olan bu kulaklık, Bass Booster teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji, üstün ses yalıtımı ve sıkı bas tepkisi için sıkı akustik yalıtım sağlar. 
        Her yerde daha uzun süre müzik dinleyin   Daha uzun pil ömrüyle 30 saat3 boyunca üstün ses kalitesiyle müzik dinleyin. Bluetooth ve NFC Tek dokunuşla dinleme özellikleriyle kablosuz bağlanabilirlik özgürlüğünün tadını çıkarın.   MDR-XB650BT Teknik Özellikler
      Derin ve vurucu ses için EXTRA BASS Bluetooth ve NFC ile tek dokunuşla dinleme EXTRA BASS'a özel 30 mm neodimyum sürücü birimi Kolay taşınabilirlik için döner kulaklık başlıkları 30 saate kadar pil ömrü Frekans: 20 Hz–20,000 Hz Hassasiyet: 95 dB/mW Empedans: 24 ohm Mikrofon: Dahili Ses Kontrol: Evet Şarj Süresi: 4 Saat   23.05.2016 Tarihinde satın alındı bugün 1.günü gidip 450 TL ye jelatin açma fiyatını açmak için o kadar vermenize gerek yok Jilet gibi sıfır çiziksiz keşke jelatinini açmasaydım kapalı kutu sıfır satardım ama malesef.   350 TL










    • By dnzpllkc
      Merhaba arkadaşlar. 

      Bilgisayarımda GIGABYTE H61M-S2P-B3 anakart var. Normal şartlar altında hoparlörden (2.1) oldukça sağlam ve temiz ses alabiliyorum. Ancak kulaklık taktığım zaman hoparlör susmuyor ve kulaklıktan ses gelmiyor. Kulaklığın çalıştığını biliyorum çünkü farklı bir bilgisayarda denedim. Kulaklık giriinin de çalıştığını biliyorum çünkü ses ayarlarından ses sistemi modelini 7.1 yaptığım zaman bu girişten farklı çıkışların seslerini alabiliyorum. VIA VDeck programını kurdum. Kulaklığı taktığım zaman hoparlörleri susturmasını gerektiren ayarları da yaptım ama nafile. Yapabildiğim tek şey var o da program içerisinde bağımsız olarak kulaklık kullanımını açmak. Bu durumda el ile ayar yapmam gerekiyor. Yani kulaklığı taktığım zaman ayarı değiştirmem gerekiyor ancak bu şekilde kuaklık çalışıyor ama bu durumda da mikrofon çalışmıyor. VIA ses sürücüsüyle ilk defa karşılaştım. PC yi ikinci el almıştım. Bana kalsa RealTek ten şaşmam. Ama şu anda bu sorunuma bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Aynı sorunu yaşayan?
    • By graffiti_royal_98
      İyi akşamlar arkadaşlar,
       
      Benim sorunum şu; Hp Pavilon g6-1306et bilgisayarım var. Windows 8 64 bit sistem kullanıyordum.Birden bire kulağı taktığımda ses gelmemeye başladı. Bende yazılımsal olduğunu düşünüp format attım ve Windows 8.1 güncelleştirmesini yükledim. Yine düzelmedi.Hp'nin sitesinden güncel ses sürücüsünü indirip kurdum, kulaklığı taktığımda hem kulaklıktan hem hoparlörden ses geliyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...