Jump to content

Pes 2013 Dlc Güncellemesi Olmayan Tezahürat Paketi


lavkayoll
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar merhabalar normalde bu konuyu turkcespiker.com a açmayı düşünüyordum daha doğrusu gerekliydi lakin orda kimse ilgilenmedi oranın pes 2013 yamalarıyla ilgilenen vip üyesi blackcat(hasan) arkadaşımız da dahil neyse lafı fazla uzatmayacağım: http://www.turkcespiker.com/pes-2013-full-tezahurat-ve-ulusal-marslar-paketi-cikti

arkadaşlar blackcat arkadaşımız aylar önce türkçe spiker v1.2 nin yanı sıra (şimdi v1.3 çıktı o ayrı mesele) yukarıda konu linki verilen pes 2013 ün full tezahürat yamasını çıkarmış ve ben de çok beğendim tabii siteden bana uygun olanını indirmeye çalıştım ama orda bir dlc 2.00 yüklü ise kısmı vardı ancak "yüklü değil ise kısmı yoktu" o siteden ben de bunun üzerine hasan(blackcat)'a özel mesaj attım meğer blackcat pm si kapalıydı bunun üzerine türkçespiker.com da bir konu açtım yine ilgilenen olmadı. arkadaşlar türkcespiker.com yetkililerini bu çalışmanın dlcsiz versiyonunu upload etmek için nasıl bilgilendirebiliriz. ben şimdi bu durum yüzünden galatasarayda drogbanın chelseada aztetukanın falanın filanın olmadığı dlc 6.00 güncel kadro yamasını iptal etmek istemiyorum. ben güncel kadroyla tezahürat yaması arasında seçim yapmak zorunda kalacak adam mıyım akıl var mantık var arkadaşlar. ne olur yani 2 sini de yüklesem. veyahutta bu çalışmanın dlc siz versiyonununu upload edebilir misiniz? ha unutmadan çalışmanın cracklı versiyonu yüklü ise için v1.01 olacakış "pes" doğrusu diyorum.

Link to comment
Share on other sites

kardeş o linkler kırlmış maalesef ben de senin için çok aradım ama bulamadım. siteyi de adamakıllı bilgilendiremedim. onun dışında bilen varsa yardım etsin valla.

yine de yardımcı olduğun için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By mogokce
      Merhabalar arkadaşlar bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Windows 10 için henüz kesin bir aktivasyon çözümü sunulmadığı için (ya da ben bilimyorum) tekrar Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum ancak günellemelerin çokluğu gözümü korkutuyor. En az 2 GB ve yüzü aşkın güncelleme çıkacağı kanaatindeyim. Bunun yerine bunları toplu şekilde kurabileceğim service pack gibi bir güncelleme paketi yayınlandı mı Microsoft tarafından? Eğer varsa hangi tarihe kadar olan güncellemeleri içerdiğini yazarak yükleme linki verebilir misiniz?
    • By Koller_47
      Arkadaşlar merhabalar sizden windows 7 crackı hakkında son isteğim olacak ve windows 7 modifikasyonuna son verip allah izin verirse win8 modifiyesine geçeceğim.
      arkadaşlar eğer yanılmıyorsam w7ldr şu ana kadar gördüğüm en sağlam windows 7 yi aktive eden bir crack çeşidi.Nihai bir nitelikle kanaat getirdim. Sadece ürün anahtarı yüklemekle kalmıyor, sistemin aktivasyon dosyalarını modifiye ederek SLIC 2.1 tablosu yerleştiriyor, üstelik Wat KB güncellemesinin sistemi bloke etmesinin önüne geçiyor. Peki bu w7ldr crackını tıpkı mephistooo2 nin bootdrive aktivatör e yaptığı gibi kuruluma uygulasak yani otomatikleştirsek nasıl olur. Beni geçen WAT güncellemesi yakalamıştı Allah'tan w7ldr crack imdadıma yetişti. Arkadaşlar bakın çok lazım ben bunu kuruluma uygulamak istiyorum. Bunun için mephistooo2 ve köylü gibi arkadaşlara ihtiyacım var. Crackın ismi de $OEM$ w7ldr activation olsun lütfen.
      NOT: Lütfen "başka bir emrin var mı?" "çalış da git kendin yap" gibi ithamlarda bulunmayın. Zİra bunlar ağır ithamlardır ve beni son derece rencide eder.
    • By buyuk
      Keygen & Patch pack paketi  tam 360 adet artık lisans aramaya gerek yok arşivinize ekleyin.                     Aşağıda birkaç keygenin resmi var .             360 adet Keyken ve patch dosyası lisans aramaya gerek yok artık arşivde kesinlikle bulundurulması gerek.           Download :  http://turbobit.net/c7w5l3edfnev.html
    • By Secret.One
      [b]Bu Resimdeki İcon paketini normal xp kurulu bilgisayara kurmak istiyorum elinde olan varmı ?[/b]





      [img]http://i109.photobucket.com/albums/n48/baris_seven/masaustu111.jpg[/img]
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...