Jump to content

Galaxy S3 199 Tl


anrsg
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar ünlü bir sitede bu reklamı gördüm gördüğüm diğer replika ürünlerden farklı olarak android bulunduğu söyleniyor ve telefon sanırım kaçak girişli çünkü garanti kısmında cihazın kayıtlı olduğu ve kapanmaya karşı olduğu söyleniyor sizce güvenilir mi s3 orjinali  gibi performans vermez biliyorum ama idareten alınabilir mi kapada ödeme seçeneğide sunuyor.

 

site:http://www.s3mobil.com/index.htm

 

 

Link to comment
Share on other sites

kenınlıkle alma pişman olursun görmeden almak yalnış başka urun gonderıyolar kapıda odeme dıe bısede yok boyle fırmalarda kı olsa bıle 2 gün sonra elınde kalır

 

 

daha once basıma benzer olay geldı aldım ekran kalkıyor dokunmatık berbat tel açılmıor vs paramıda geri alamadım

 

 

çok ıstıyorsan sana gondreyım benzer bı telefon gphone çift sim kart  oyunlar surukle dokun aynı paraya :D

Edited by casper0007
Link to comment
Share on other sites

Bu sitede kaç kişi gördük bu gibi replika ürün satan sitelere para verip ya ürünü alamayan ya da saçma sapan ürünler alan. Ben şimdi ne yapacağım diye soruyordu hepsi. Arkadaşım kanmayın bunlara. Sitede ne bir iletişim formu ne de bir sorun olduğunda aranacak numara var. 2 yıl garantili demiş, tama garantili ama garantiyi kim veriyor? satan şirket bile belli değil. Telefonun özelliklerini yazmış ama işlemcinin Mhz yani hızı yazmıyor, ram'den hiç bahsetmemiş. Yani adamlar keklik arıyor kendilerine. Resmen dolandırıcı adamlar gözünüzü seveyim prim yaptırmayın bunlara. Git ona vereceğin paraya 2. el bir telefon al kullan. Ya da git yırt at o parayı en azından paran gider strese girmez, paranla rezil olmassın çok ciddi söylüyorum. Yaşayacağın stres yanında 199 TL hiç bir şey.

Link to comment
Share on other sites

Anlamıyorum insanların bu mantıklarını...

Diyelim ürün orijinal...Alacak mıyız yani hemen.10 da 1 fiyatına satılabilen bir ürünü. ACABA NEDEN? diye düşünmeden beleşe mal alabilenin çok olduğu toplumda hırsızlara ve dolandırıcılara her zaman pazar vardır. İnsanın yaptığı yasa böyle olur işte...Alan memnun satan memnun ne var bunda kardeşim... derler ucuz mala kavuşunca. Ayıplı mal kakalanınca ya da dolandırılınca ise nerde bu devlet?

Link to comment
Share on other sites

ben aldım 175TL ye s3 mını androıd sozde guncelleme yapamıyorsun ama yınede guzel telefon dokunmatık hassas android marketten ıstedığını ındır kur navıgasyon çalısıyor wifi var hattından ınternete gır 5mp kamera gayet duzgun.tek sıkıntısı emeı onada 2 yıl garantı vermıs oyle olmasa bıle 10-15TL ye yazıyorlar.mumkunse almadan once adamın yorumlarını oku yenı dukkan açmıs kısılerden alma dedıklerı doğru kandırılma ıhtımalınde var.Artık samsung alıcan yarı parasına samsung satılıyor sıfır veya spot 2.ele hıc bulasma.ben kardesımede spot 1 yıl garantılı Samsung s5360 ALDIM 150TL YE FATURALI ORJINAL EMEI.param ona yettı sadece bu telefon var zannetme Samsung s3,ıphone4-5,Turkcell t11-t20,sen ne ıstersen.benım o telefonu seçmem dekı sebep samsung olması şarjım 3 gun gıdıyor ters bır durum olduğunda parçası ucuz en azından androıd.ıstersen sanada boyle bır sey alabılırız.mesaj atman yeterlı

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...