Jump to content

Penguen Ramazan Kampanyasý Baþladý.kazanana Reçeller Hediye.


MomenTus

Recommended Posts

girisnz2.jpg

www.penguen.com.tr

Yukarýdaki Linkte Gene Yukarýda Bannere Týklayarak Kapmayaya Baþlayabilirsiniz.Daha Önceden Üye Olmadýysanýz Üye Oluyorsunuz.Ve Aþaðýdaki Yazýya Yada Hediyeyi Kap Butonuna Týklýyorsunuz.

1hk0.jpg

Þansýnýzý Denediðiniz Taktirde.11 ve Katlarýna Denk Gelirseniz.Kazandýnýz Mesajý Ardýndan Sizden Hediyenin Gönderilmesini Ýstediginiz Adres Ýsteniyor.

Not : Kazanan Bir Daha Kazanamaz.Günde 111 Kiþiye Paket Gönderilir.1 Ay Boyunca Kazanana Kadar Katýlabilirsiniz.

Ýþte Hediyeler

hediyelk3.jpg

Ýþte Kampanya Kurallarý ve Þartlarý

11 Ayýn Sultaný kampanyasý tüm Penguen Club üyelerinin katýlýmýna açýktýr. Üyelik ücretsizdir.

Her üye günde bir kere Ramazan Þansý'na katýlabilir. Kazanana kadar kampanya süresince her gün 1 defa olmak üzere baþvuruda bulunabilir. Kazanmasý halinde bir daha katýlamaz.

Her üye sadece bir hediye paketi kazanma hakkýný elde edebilir. Penguen Gýda A.Þ. mükerrer gönderim tespit etmesi halinde iptal hakkýna sahiptir.

Kampanyamýz Türkiye sýnýrlarý dahilinde geçerlidir.

Detaylý ve açýklayýcý adres girilmemesi durumunda kargonun zamanýnda teslimi mümkün olmayabilir.

Þehir merkezinden çok uzak noktalara kargo tesliminin mümkün olmadýðý durumlarda size bilgi verilecek olup, hediye paketinizin ilgili kargo ofisinden þahsen alýnmasý gerekebilecektir.

Yarýþma, 24 Eylül – 22 Ekim 2006 tarihleri arasýnda gerçekleþecek olup, 22 Ekim 2006 tarihinden sonra yapýlan baþvuru ve katýlýmlar deðerlendirmeye alýnmayacak ve yarýþma dýþý kalacaktýr.

Çek bakalým yarýþmasýna her üye dilediði kadar resim yollayabilir. Resimler jpeg formatýnda ve 300K'dan büyük olmamalýdýr. Þartname dýþý resimler deðerlendirmeye alýnmaz. Yaz bakalým yarýþmasýnda her kullanýcý dilediði kadar yazý yollayabilir.

Çek bakalým ve Yaz Bakalým yarýþmasýnda kampanya tarihi sonunda en çok oy alan üç eser (yarýþma baþýna) finale kalýr. Penguen Gýda. A.Þ. tarafýndan yapýlacak deðerlendirme sonrasý eser sahiplerine hediyeleri gönderilecektir.

Üyelerin yolladýklarý eserlerin telif haklarýnýn kendilerine ait olmadýðýnýn tespiti halinde katýlým iptal edilir. Gönderilen eserlerin telif haklarýnýn baþka kiþi, kurum ve/veya kuruluþlara ait olmasý halinde her türlü sorumluluk üyeye aittir. Penguen Gýda Sanayi A.Þ. bu durumdan dolayý herhangi bir þekilde sorumlu tutulamaz.

Eserlerin sergilenmeye deðer görülmesi durumunda katýlýmcýlar Penguen Gýda A.Þ.’nin ilgili yayýnlarýnda, aktivitelerinde isimlerinin ve eser adýnýn kullanýlmasý þartýyla süresiz olarak eserle ilgili tüm haklarýný bedelsiz olarak verdiðini peþinen kabul ettiðini ve buna baðlý fikri ve sinai haklar kanunu, gerekse diðer ilgili mevzuat gereðince yarýþmaya gönderdiði eser/eserlerinin çoðaltma, iþlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma vb. umuma arz ile ilgili her türlü haklarý kullanmasý için iþ bu yarýþmaya katýlmakla önceden Penguen Gýda A.Þ.’ye izin/muvaffakat verdiðini kabul eder. Bu þekilde kullanýlan eserler için eser sahibi sonradan verdiði izni hiçbir þekilde geri almayacaðýný ve eserin yukardaki þekilde kullanýmýndan men etmeyeceðini veya bu izin/muvaffakat için herhangi bir telif hakký veya maddi, manevi talepte bulunmayacaðýný gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder. Penguen Gýda A.Þ. eserler için katýlýmcýnýn yukarýda verdiði izin/muvaffakat karþýlýðýnda herhangi bir telif hakký bedeli ödemeyecektir.

Kampanyanýn neticesinde yarýþma kurallarýna aykýrý bir durumun ortaya çýkmasý halinde, alýnan ödül iptal edilir ve eðer verilmiþse, ödül sahibinin, ödülü derhal iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, diðer ödül almýþ ve/veya almamýþ yarýþmacýlar bakýmýndan hiçbir þekilde iptal edilen ödülü talep hakký doðurmaz.

Her hangi bir sorununuzda lütfen [email protected] adresine elektronik posta yolu ile baþvuruda bulununuz.

www.penguen.com.tr

Not:Sabitleyemiyorum Biriniz Sabitlesin Konuyu.Bana Buton Koymamýþlar :D

Link to comment
Share on other sites

Ýyimi beni kayýt etmediler :lol: Üye olmak için tekrar deneyeceðim. Millet hediye için dener biz üyelik için :) ben kafadan kaybetmiþim :lol:

Bu arada momentus internette ne kadar hediye varsa ilk önce senin haberin oluyor nasýl oluyor bu :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ýyimi beni kayýt etmediler :) Üye olmak için tekrar deneyeceðim. Millet hediye için dener biz üyelik için :) ben kafadan kaybetmiþim :)

Bu arada momentus internette ne kadar hediye varsa ilk önce senin haberin oluyor nasýl oluyor bu :)

Karýþtýrmayýn Fazla.Sýr O Sýr.

Link to comment
Share on other sites

yahu bende katilacam, bende kazanmak istiyom, ben de bende..

ama gel gör ki saat 11'i tutturamýyorum...

Türkiye ile aramdaki saat farkýndan dolayý inanýn bi türlü denkgetiremiyorum. O tarafta gündüz yaþanýrken, bende gecenin en civcivli aný yaþanmakta oluyor.

Korgeneral, sen bari katýl da benim adresi ver :huh:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...