Jump to content

Need For Speed The Rivals Appcrash


 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar AMD Radeon HD 5000 serisi bir ekran kartım var son sürüm sürücüler yüklü 13.12 ve direct x de güncel ancak nfs14.exe appcrash hatası meydana geliyor. Açıklamasında da özel durum kodu c0000005  ve özel durum uzaklığı 0000000000356780 var.Bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz lütfen ? aklıma gelen microsofr runtimes i kaldırıp tekrar yükledim netframeworkler var kayıt defteri hatalarını düzeltme falan her şeyi yaptım fakat oyun açılmıyor. Bu arada BF4 falan açılıyor bir tek bu oyun böyle yardımcı olursanız sevinirim :) (Oyun sürümü 1.3.0.0)

Link to comment
Share on other sites

Nette farklı bir crack dosyalarıyla denemen iyi olacaktır. Eğer yine olmazsa oyunu kaldırıp tekrar kurup güncelleme yapıyorsan önce yapmadan crackle sorun olup olmamasına göre güncelleme yaparsın, Crack işlemini yaparken x86 ve x64 farkına da dikkat edip ona göre yani NFS14.exe yerine NFS14_x86.exe dosyasından çalıştır.

Link to comment
Share on other sites

Crack için aşağıdaki siteye bakabilirsin. Crack'i değiştir dememin sebebi cracklerin yani exe'nin win7 veya 8'e uyum problemi olabilir. Battlefield oyununu kuran arkadışımın problemini de böyle çözmüştüm. Ayrıca belki denemişsindir ama uyumluluktan Windows Xp Sp 3 modu seçerek çalıştırmayı dene. Belki senin crash hatasının aynısı olmayabilir ama verdiğim ikinci sitedekileri de deneyebilirsin. Anladığım kadarıyla bazılarını zaten yapmışsın.

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_rivals.shtml

http://game-factor.net/GameFAQs/Need-For-Speed-Rivals-Support/NFS-Rivals-fix-for-APPCRASH

Link to comment
Share on other sites

Elindeki oyun dosyası SKIDROW tarafından yayınlamışsa, kendi sitesindeki crackleri bir dene. Ekran kartı driverın yenisini beklemene gerek yok eskisini kaldır indirdiğini kurarsın. Önceki mesajdaki adreste PhysicX, Microsoft Visual C++  2005 ve 2008 Redistributable yeniden kurulması tavsiye ediliyor.

Aslında denenecek çok şey var. Oyunu başka bir bilgisayarda dene çalışmazsa başka bir NFS The Rivals indirebilirsin ya da crack+fix dosyaları yayınlanıyor onu bekleyebilirsin.

 http://skidrowcrack.com/need-speed-rivals-deluxe-edition-multi-7-9gb/

Link to comment
Share on other sites

dostum ekran kartı driverini driverspack soliction ile mi kurdun öyleyse sorun yaşarsın ati ekran kartları yani yeni adları ile amd ekran kartları düzgün çalışmak için catalsy software yazılımını ister sitesinden indirip kurman gerekiyor yoksa ekran kartı ile sorunlar yaşarsın

 

bana bilgisayarın masaüstümü yoksa notebook mu belirt birde işletim sistemini söyle yardımcı olayım ben masaüstünde nvidia notebookta ati kullanıyorum sorunsuz oynuyorum oyunları

Link to comment
Share on other sites

işletim sistemi türü 32 mi 64 mü belirtmediğin için her 2 sininde indirme linklerini verdim

 

win 8.1 32 bit

 

AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool

 

HydraVision Package

 

 

ekran kartın win 8.1 64 bit sürümü de otomatik tanıdığını söylüyo amd sitesi sadece HydraVision Package yazılımını vermiş 64 bit sayfasında

 

 

birde notebook ekran kartlarında amd bazı modellere özgü özel yazılım çıkardığıda oluyor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...