Jump to content

Cep Telefonlarının Yorumları Ve Tartışmak İstediğimiz Özellikleri Burada


genius

Recommended Posts

Nokia N70 kullanıyorum ekran kalitesi ses kalitesi iyi ancak şarz az gidiyor.Telefon bazı kullanıcılarda takılma yaratıyor diye duydum.Telefonun yazılımını güncellediğiniz zaman telefon hızlanıyor ve takılma olmuyor.(Nokia Sofware Update)Kameranın fotoğraf kalitesi iyi ancak yakın çekimlerde maalesef otofokus olmadığı için bulanıklık yapıyor ve karanlık ortamda foto kalitesi düşüyor.Zoom yeteneği yüksek.Video kalitesi diğer telefonlara göre geyet iyi.

Bir de şu durum söz konusu önemsiz gibi gözükse de bence çok önemli N70 telefonunu türkiye garantisi destekli yerlerden almak gerekiyor.Yoksa N70 DE yatay kamera menüsü var hem de çok güzel fotoğraf makinalarında ki gibi ancak bazı N70 lerde yok telefonla dikey çekim yapıyorsunuz aynı 6630 veya 7610 da ki gibi.Bu nedenle telefonunuzu(KVK Nokia Shop)gibi yerlerden alın içerik farkı oluyor.Ben de yatay kamera menüsü yok koca ekran ı yatay kullanamıyorum fotoğraf çekimlerinde çok can sıkıcı bir durum.Siz de dikkat ederseniz telefonu yatay tuttuğunuzda üstte deklanşör tuşu(fotoğraf çekim tuşu)var.

Link to comment
Share on other sites

ben D600 kullanıyorum gayet memnunum video çekiyo, mesaj yolluyo arama yapıyo sevdiklerimin seslerini kayıt edip dinleyebiliyorum müzik seti gibi müzik çalıyo mis gibi telefon reklama girmiyo demi bunlar :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Benim 6260'tan bir sıkıntım yok. Görüntüsüne bakıp aldırmayın. Ranzadan çok düştü. Kaya gibi. Birtek aşağı tuşunu yapamadı kimse. Onuda kapağı kastırarak kullanıyorum. Kırıldığı güne kadar. Vga kamerası varmış, mp3 ses düşükmüş önemli değil. Görünüşü hoşuma gidiyor.

Link to comment
Share on other sites

Siemens SX1 kimilerine göre efsane kimilerine göre 5 para etmez telefon ben SX1 kullanıyorum 2 seneden beri bi problem yasamadım cok bızıkladım kolonu patlattım onun harici bi sorun yasamadım simdi extra bi tel daha alıcaz 2 hat için benim de aklımda p910i ya da benq p50 war kısmetse onlardan biri kullandıklarım arasına gircek ama takıldım bu model arasında

Link to comment
Share on other sites

Sonyericsson P910 Benq P50 ikisini karşılaştırdığında bence p910 çünkü ses kalitesi görüntü vga ama telefonun asil duruşu var.Birde qwert metin girişi 262.000 ekran çözünürlüğü sonyericsson bu işi biliyor bence p910 i veya imkan varsa p990 i derim.

Link to comment
Share on other sites

D900 kapaklı ve ultra serisi telefonu samsung un 3.2 kamera af ile birlikte var.Telefon karizmatik ancak bence w810 i daha güzel ses kaliteis eşsiz kamerası da güzel bence müzik dinleme ağırlıklı birşey istersen w810 i al bir de bu telefonun ekran kalitesi çok iyi denedim bu telefonu benim hoşuma bu gitti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
Bende W810i mi alayım D900mü onu düşünüyom yardım edin hele bi :D Tabi fiyat performansada dikkat edelim :D Varsa kullanan arkadaşlar yorum alayım lütfen :p

D900 Alma hassas telefon bugüne kadar o telefonu beğeneni görmedim...Ben fikrimi sölüyorum...

Link to comment
Share on other sites

Benim 6600 ı kullanalı 4 sene oldu nerdeyse. Şimdi emekliye ayrıldı. Telefonda zaman geçtikce donmalar meydana geliyordu. Şimdi hepten gitti. Ekranı kolanyayla sileyim dedim, buzlanma oldu ekranda silerkende ekran çatladı. Kapağını çıkaraym dedim çıkardım, bu seferde seçeneker ve geri tuşu ve joistiğin orta tuşu bozuldu. Artık telefon hiç bi yerde de çekmiyor. şarjı gitti bir gün olmadan bittiği oluyordu. Zamanla temassızlıkta oldu jarz yuvasıyla jarz etmeye çalışırken canım çıkıyordu. Durduk yerde kendine reset atıyordu. Arka kapağının girmesi için gereken yuva kırıldı kasasına dahil olduğu içinde değiştiremiosun hemen kapak çıkıyordu. Sanırım artık kullanamıcam telefonumu. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

N73 ME kullanıyorum.Ses kalitesi, 3.2 MP. kamerası ile iyi bir telefon.Yalnız işlemci fazla yüklenildiğinde biraz kasıyor.Bu telefonda WLAN yok.Bir de sürgülü kamera kapağı olması iyi değil.Kontakları bazen temas etmiyor.Hem de küçücük objektif için lüzumsuz büyük kaçıyor.Aynı zamanda kulaklık ve USB bağlantısı için aptalca ve son derece kullanışsız olan bağlantı yeri olumsuz yönleri...Bunun dışında Nokia'nın alışıla gelmiş olan sağlamlık menü kolaylıkları vs. iyidir.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Bende telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.Aklımda LG KF510 var.Çok şık bir telefon.Çok hoşuma gitti.Tavsiye edermisiniz?Kullanan deneyen varmı?

23052008183349CRXDQX.jpg

23052008183328VD1TKF.jpg

ben kullanıyorum hem hoş hem sağlam sesi kamerasıda iyi en azından tarz sahibi bi telefon tavsiye ederim

Link to comment
Share on other sites

bende 5700 kullanıyorum gayet güzel bi telefon ama tek sıkıntım şarzı n73 kadar gitmemesi bi de biraz kalın bir telefon

kullanan varsa görüşlerini almak isterim

Nokia 5700

nok_5700_side.jpg

5700 hayallerimin telefonu :D Hep almak istemiştim görünüşü filan çok hoşuma gidiyordu ama nasip olmadı. Şuan piyasada yok sanırım. Rusya'da bir yerde gördüm 750 YTL fiyat çekince ben de 5800'e almaya karar verdim. Bugün-yarın 5800 alıcam. Ama aklım 5700'da :)

Şuan N73me kullanıyorum gayet memnunum.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Nokia N73'üm var. Alalı 2 yıl oluyor. Şu an çıkan N Serisi telefonlara bakınca çok fazla altta kalır bir yanı yok, tabi ki daha düşük özellikleri var ama 2 yıl içinde Nokia telefonlarına çok fazla bişey eklememiş :D

3 Megapiksel kamerası, 2 GB hafıza kartı, MP3 çaları, 15 FPS video oynatıcısı yetiyor. En azından memnunum :( Hani video oynatıcısı 30 FPS desteklese fena olmazdı :)

Radyosunu doğru düzgün kullanmadım bile. Telefon geçen hafta her şeyi silip üstüne yeni yazılım kurana kadar çok yavaştı, fotoğraf çekerken bile can sıkıcı bir gecikme yaşatıyordu, servise gönderene kadar bataryası kıpırdadığından dolayı kapanıp duruyordu ( Çevremdeki her N73 Music Edition sahiplerinin başına gelen bir sorun) Hafıza kartında büyük bi yer açmamla birlikte tatmin edici bir hızı var diyebilirim. En azından çok fazla geciktirmiyor. Ayrıca 2 yıl geçmesine rağmen tuş takımı eskimedi, hiç de silinmedi :p Eski Sony Ericsson telefonuma göre daha çok yere düştü ama kapaktaki vuruklar ve ezikler onunki kadar yok.

Telefon günümüzüm yeni telefonlarıyla kıyaslandığında hala idare eder bi vaziyette :)

Link to comment
Share on other sites

samsung g800 5 megapiksel kamera var zenon flash var çok dehset telefon tavsıye ederım herkeze 4 gb hafıza kartı desteklıyo mukemmel ötesi bişi...610 mılyona almıstım 2 ay önce şimdi 430 mılyon

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...