Jump to content

Samsung Galaxy S6 Geliyor!


iRealisT
 Share

Recommended Posts

i3qJtiI.jpg
 
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın gelecek yılın başlarında yapılacak CES 2015 fuarında ortaya çıkması bekleniyor.

Samsung'un her yıl yenilediği Galaxy S serisine yeni bir halka daha geliyor. Samsung'a yakın kaynaklara göre Güney Kore merkezli teknoloji devi yeni telefonu Galaxy S6'yı dünyanın en büyük teknoloji fuarı olarak kabul edilen CES 2015'te tanıtacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemci, 1440x2560 piksel çözünürlüğünde 5.5 inç QHD ekran, 3GB bellek, 32 GB dahili hafıza, 20 MP arka, 5 MP ön kamera özellikleriyle gelmesi bekleniyor.

 

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27783364.asp

Edited by Myzteziz
Link to comment
Share on other sites

Her saniye adam telefon çıkartıyor daha ne diyeyim ? :D kendileride bu durumu itiraf etti o yüzden '' Samsung Artık daha az telefon çıkartıcak diyorlardı '' Bu sözlerinden sonra S5 / S5 mini - Note 4 / S6 Geliyor şimdi Note 4 çıktıkdan tam 1 ay sonra S6 nın haberini veriyorlar ? insaf yahu bir durun :D adamlar neyi alacagını şaşırdı bak görürsün S6 çıksın digerlerinin bir önemi kalmiyacak samsung ÇÖP! 

 

Not : Ha o değil telefonu çıkardıkdan sonra güncelleme vermiyorlar birde çıkartıyorsan güncellemede vermeyi biliceksin ! 

 

 

Şuan için LG G3 / Asus Zenfone 6 Almak Gayet mantıklı Samsung demek çöp demektir hepsini media markette kontrol ettim Ramler % 80'i buluyor daha ne diyeyim baktım telefon ısınmaya başlıyor temizleme programı ile %40 düşüyor 2 tıklamadan %80 10 dakika sonra telefon uyarı veriyor alan düşünsün :) 

Edited by Myzteziz
Link to comment
Share on other sites

Keşke müşterinin isteğine kulak verseler çok güzel olucak hep satış peşindeler sonucu ne olursa olsun SATIŞ diyorlar adamlar sorsan parça kalitesi varmı ? Yok

Adamlar Elindeki Eski parçalar bitsin diye telefon üretiyorlar Süper Amoled ekran koymak varken 2014 örneğin TFT Ekran telefon çıkartıyor kalitesi varmı Yok

Telefon Çıkartıkdan sonra Çıkardıgı telefonlara Güncelleme veriyorlarmı ? Yok

S6 nın daha çıkmadan haberini veren samsung şimdide J Serisi gibi dandik bir telefon çıkartıcak Ekranı TFT En Son Kitkat günellemesi olucakmış ne gereği var ? Kalitelimi ? Hayır Çöp

 

Telefon olarak Samsung ölmüş bir marka ama açıkçası Samsungun Monitörlerini yaptığı LED - Smart TV'leri kontrol etmedim ama onları yaptıkları kadar telefonlara yapsalar gerçekden çok iyi olucak birde canı isteyen Telefona IMEI Atıyor bu sebepten bile samsung'u alan insanlar var

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...