Jump to content

Ekran Kartı.


Murathan89

Recommended Posts

Merhabalar arkadaşlar. Benim sorunum konu adından da belli olduğu üzere Ekran Kartı. Ekran kartımı daha 3 ay önce değiştirmeme rağmen , değiştirmek istiyorum. Nedeni çok basit Dx10. Şu an Ati Radeon X1550pcıexpress , 256 mb ekran kartım var. Dx10 destekli ekran kartı olarak bütçeme en uygun olarak Nvidia'nın nx8500 düşünüyorum. Acaba kullanan arkadaşlar var mı? Yada herhangi bir bilgisi olan? Yarı yolda bırakır mı? İşimi görür mü?

Şimdiden teşekkürler..

Saygılar.

Link to comment
Share on other sites

bilgisayar dergilerinin tümünün sıkı takipcisiyim DX10 kartaları için yaz sonunu bekleyin diyor hepsi zaten DX10 destekli oyunlar piyasada bir elin parmagını gecmicek kadar az diyolar bende yaz sonunu bekliyorum sanda tavsiyem beklmendir :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Peki söylediğim ekran kartı iyi midir? Tavsiye eder misiniz? Yoksa yaz sonunu bekleyip daha yüksek hızlardaki ( mhz , ram ) ekran kartlarını mı önerirsiniz?

Söylediğin ekran kartı iyi ama bekle bence daha iyisi ve daha ucuzu bir kaç ay sonra çıkar teknolojide acele

etmemek lazım ..

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler yardımlarınız için. Umarım iyi bir seçim yapıp bütçemi kasmadan dx10 ekran kartı sahibi olabilirim.

- Konu amacına ulaştı , kilitler ve silerseniz memnun kalırım. Forum kirliliği olmaz.

Saygılar..

Link to comment
Share on other sites

Aman ha sakın alma. DX10 için alacağını söylüyorsun kesinlikle ve kesinlikle 8500 alma.

Gerçi şöle bi durumda var o fiyata o kart. Ben olsam şu sıralar dx10 bi kart almazdım. geçenlerde lostplanet in dx10 demosu çıktı onda bile 30 fps nin altına düştüğü oldu 8800lerin kaldıkı 8500 ün aldığı fps 8 ile 9 arası idi testlerde. oda oyun xbox360 tan direk port edilmiş dx9 versiyonu ile dx10 versiyonu arasında pek bi grafik farkı olmayan bir demo idi. hiç deiştirip masraf etme arkadaşım. Yok ben dx10 a hazır olmak istiyorum diyorsanda illa ki 8800gtx alacağın tek akrttır gerisi hikaye.

Link to comment
Share on other sites

Öyle diyorsun fakat benim maksimum verebileceğim fiyat 200 ytl. Senin dediğin kart 400 - 500 ytl arası birşey. 8500 alma diyorsun o zaman ne almalıyımki 200 ytlyi geçmeyecek ve rahat bir oyun keyfi sağlayabilecek bütçemi sarsmadan sahip olabileceğim hangi kartı önerirsin?

Ayrıca Ati'nin bir yazısında ekonomik ve yüksek performans verecek kartlar çıkaracağını duyurmuştu. Bunlar hakkında herhangi bilginiz varsa , paylaşırsanız memnun kalırım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...