Jump to content

Etiket Üreten Program


bellas
 Share

Recommended Posts

selam etiket üreten bir program yapmak istiyorum mesela  ben film adınu yazacam o sonuna 720p 1080 p filan yazacak örnek :deneme etiket film izle,deneme etiket filmini izle,deneme etiket filmi izle,deneme etiket indirmeden izle,deneme etiket indirmeden film izle,deneme etiket film seyret,deneme etiket altyazılı izle,deneme etiket film fragmanı,deneme etiket fragmanını izle bunun için yardım edermisiniz..

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Böyle yalancı başlıklara hep uyuz olduğum ve boşa internette insanların vakitlerini çaldığı için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın.

Link to comment
Share on other sites

Böyle yalancı başlıklara hep uyuz olduğum ve boşa internette insanların vakitlerini çaldığı için yardım edemeyeceğim kusura bakmayın.

 

Kimse kusura bakmasın ama uyuz olunmayacak gibi de değil. Nedir bu, mantığı, amacı nedir?

Link to comment
Share on other sites

ya arkadasim yalancı baslık deil ben web sitem için etiket üretecek bir program yazmak istiyorum  yeni basladın  filme tek tek etiket ekleyecegime bunu otomatik olusturacak bir program istiyorum...


[url=http://hizliresim.com/vEPbVv]vEPbVv.jpg[/url]

bu  tarz bişey yapmak istiyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

bellas olayını şahsına söylemiyorum. 

 

Bir film yada oyun yada program herneyse arıyorsun full veya benzeri şeyler yazıyor bi giriyorsun alakasız şeyler. Yani insanın boşuna vaktini çalıyorlar. Spam report uda öğrendiğim iyi oldu bol bol iletirim google a.

Link to comment
Share on other sites

ya arkadasim sen olayı anlamadin ben bir kod ariyorum.. bir proje yazacam onun için yardım istiyorum.. benim yazacagim kelimenin sonuna kutu listesinin içindekileri ekleyip pragrafta yazacak ve bunu kopyalacam siteye ekleyecem etiket olayi ekledigim filmlerizAMBj9.jpg 

etiketleyecemanladin mi simdi benimki sadece bir proje senin söyledigin yada anladıgın gibi bişi deil ben böle bişi yapmak istiyorum

Edited by bellas
Link to comment
Share on other sites

valla ben arkadaşlara katılmıyorum. sonuçta arkadaş örneğin avatar filmini ekleyecekse siteye onunla ilgili olacak etiketler ekleyecek. örneğin dandik bir filmi eklese ve revaçta olan filmlerin etiketlerini ekleyip kullanıcı çekmeye çalışsa ok derim ama öyle değil. eyyorlamam bu kadar.

Link to comment
Share on other sites

abicim etiketler filimin etiketleri olacak anlamiyorsunuz sanırım sadece filimin adının sonuna diyelim filimin adi karamurat butona tiklayinca listboxa daha önce ekledigim 1080p, 720p , full izle  gibi kelimeleri ekleyip bana karamurat 1080p, karamurat 720p,..... diye list boxa ekledigim kelimeleri ve sectigim kelimeleri sonuna yazdırıp bana verecek  bende kopyalayip  onu siteme ekleyecem.. bukadar basit yani kötü bişi yapmiyorum bunu zaten otomatik yapam wordpress de eklentiler var ama benim sitem wordprees olmadıgım için ekletileri elle yazmak zorunda kaliyorum herseferinde aynı kelimeleri yazip sonuna vigul koyup ekleyecegime bunu programa filimin ismini yazip dedigim kelimeleri yazdigim filimin sonuna yazacak bende kopyalayacam.. yani illegal baska sitelerden cekme işi deil.. zaten sitemde baska sitelerden cekiyor ama farkli olmasi ve googlede daha iyi yüksele bilmesi için onun kullandıgı etiketleri kullanmak istemiyorum..


yani tam senin dedigin gibi oluyor kintaro usta benim filimin ismi ile list box'a ekledigim kelimeleri birleştirip bana verecek baska sitelerden cekmeyecem basit bir program ama programın mantıgını ve yaptigi işi anlatamadıgım için baya zorlandım..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...