Jump to content

Windows 8.1 Up3 Embededindstry | 4In1 | Eylül 2015


EASMurat
 Share

Recommended Posts

 

Teşekkürler fakat 64 bit Programlarla ilgili yorumunuz için  :) Suraya bi göz atsanız bu yoruma gerek olmadığına çok net anlayacaksınız..! hatta sizin için özel Kısabir özetini aldım aşağıya ama bu yazının tüm ayrıntısı ise şurada uzuuunca anlatılıyor : http://www.tnctr.com/topic/292041-windows-81-up3-embededindstry-4in1-eylul-2015/?p=1570438 

[spoiler]

 

AŞIRI ÖNEMLi NOT :SUNUMU OKUMADAN SORULAN HIC BIR SORU ASLA BENIM TARAFIMDAN CEVAPLANMAYACAKTIR..!

Birkaç Önemli Açıklama daha : Bu sistem Autoit ile hazırlanmış bazı katılımsız ve kurulum ayarlarını Virüs gibi Algıladığından Sistemi ilk defa veya yeni indireceklerin Aklına şu soru gelebilir Bunda virüs uyarısı veriyor bu sistem virüslümü gibi bişey aklınıza gelmesin Çünki Dediğim gibi Tamamen Autoit'den kaynaklanan bişey bu..! Yada en olmadı Yaptığım diğer sistemlerdeki geçmiş yorumlara baksınlar Hiç kimse Virüsle ilgili bir sorun yaşamamıştır ama Kendisi bulaştırmadıktan sonra... Temizdir yani sistemler, Bilenler bilirde Bilmeyenlere Önceden açıklıyayım istedim..!


Ana dizindeki EASM klasörünün içindeki " Kurulacaklar " Klasörüne ben sembolik olarak ve genelde kullanılan birkaç katılımsız ekledim, bunları silmek veya üzerine yeni katılımsızlar eklemek istediğiniz de ( DVD yada Flash diskinizin kapasitesi kadar 4-8-16-32GB vs vs ) katılımsız program koyabilirsiniz kurulum esnasında size Soracaktır kurulmasını onayladıklarınız kurulacaktır, bunuları belirleyip silmekte sizin tercihiniz..! Sistem UP3'den bu yana yani EYLÜL 2015'e kadar çıkmış, (EYLÜL dahil) tüm güncellemeleri, Ayrıca MSDN yani Orjinal windows Kalıplarınıda içerir.

[/spoiler]

işte bende program yoktu 64bit içine koycak ondan istemiştim:) neyse sorun degil onuda netten buluruz.Benim merak ettigim bilgisayarı 3 gün oluyo toplayalı biraz abarttım sistemi oyun oynamak için win8 mi yoksa 10 mu kurmalıyım karar veremedim sizce ne kurmalıyım.

Link to comment
Share on other sites

 

 

işte bende program yoktu 64bit içine koycak ondan istemiştim :) neyse sorun degil onuda netten buluruz.Benim merak ettigim bilgisayarı 3 gün oluyo toplayalı biraz abarttım sistemi oyun oynamak için win8 mi yoksa 10 mu kurmalıyım karar veremedim sizce ne kurmalıyım.

 

Bana sorarsanız ben kendi evimde iş yerimde bu Windows 8'in Embedded Sürümünü kullanıyorum, işyerinde sadece bir PC'de Win7 var ve ben windows 8.1'den Çok memnunum 10'a gelince onun için daha çook erken bence tamam yeni sistem tamam daha stabil ama her ay güncelleme geldikçe biyer bozulabiliyor :) bunu bir çok win10 Kullananların yorumlarından okuyoruz Çok daha stabil bir sürüm çıkana kadar her gecen gün güncellemelere devam edecekler ama buda çoğu zaman deneme yanılma yöntemi oluyor, donanım driverları ( harici ekran kartı ses kartı gibi ) uyumu vs derken stabil bir sistemin çıkması bana göre haziran temmuz aylarını bulacak ozamana kadar kullanmak çokda mantıklı değil bana göre bu..! 

Haaaa Siz memnunsunuzdur, ufak tefek sorunlar benim için önemli değil diyorsunuzdur, ben bunlara razıyım dersiniz ozaman ben bişi diyemem... kimiside var windows7 en stabili diyor onun için herkezin kendi görüşü benimse düşüncem yukarıda dediğim gibi
Windows 8.1 Embedded industry Çünki hafif rahat ve herşeyi yapabileceğiniz windows sürümü banagöre..!

Bu arada bu yazıya tıklayarak 64 Bitlik Programları Forumda buradan Bulabilirsiniz...

Link to comment
Share on other sites

8GB USB kurulur mu ?

 

 

Hiç zannetmiyorum ama denemek isterseniz buyrun deneyin, ben 16'GB flasa kurdum çünki... iso kalıbını açıp içinden katılımsız Programları silerseniz belki ama onlarda çok yer kaplamıyor boyutu en düşük Programlar artı sığsa bile içine katılımsız program ekleyemiyeceksiniz 8GB'lık USB bellekte bu benim için önemli değil diyorsanız dediğim gibi biraz hafifletme yapabilirsiniz ama çook büyük avantaj sağlamaz zaten amaç burada Güncel Window'sun kurulumu sonunda Program çalıştıracak menüyü ekran getirtmek ve kendime özel extra bazı ayarları size sunmuş olmam..! 16GB ve daha üstünde hiç bir sorun olmaz ama 8 için bişey diyemiycem.

Edited by EASMurat
Link to comment
Share on other sites

sağ altta işlem merkezinden "1 önemli ileti" olarak "windows güvenlik merkezi hizmeti kapatıldı" diye bir uyarı var sürekli duruyor orda. çalıştırmak istediğimde çalışmadı diye hata uyarısı veriyor. bir sıkıntı yaratır mı bu durum?.

Link to comment
Share on other sites

sağ altta işlem merkezinden "1 önemli ileti" olarak "windows güvenlik merkezi hizmeti kapatıldı" diye bir uyarı var sürekli duruyor orda. çalıştırmak istediğimde çalışmadı diye hata uyarısı veriyor. bir sıkıntı yaratır mı bu durum?.

 

 

 Hiiiiiç bişey olmaz, kaldıki kendiniz herhangi bir virüs Programı kullanıyorsunuzdur kesin... Onun için Windows'un güvenliğine muhtaç değiliz :) Sorun yok yani bende o şekilde kullanıyorum ama eğerki o ileti sizi rahatsız ettiyse, Sağ alt köşedeki hoparlör ve Ağ simgesinin  olduğu yerde Yukarıya Doğru bi Ok işareti varya ona tıklayıp oradan > özelleştir > Görev Çubuğunda Gösterilecek simgeleri seç Den o iletiye gelerek > Simge ve bildirimleri Gizle'yi seç Sıkıntı çözüldü ;) Bukadar basit ben böyle yapıyorum bu zamana kadarda hiçbir sakıncasını görmedim dediğim gibi iş yerinde de bu yazılımı kullanıyoruz biz hemde  en az 6 PC'de birinde olmasa  diğerinde olur sorun ama hiç bir Problem yaratmadı bu güne kadar Kolay gelsin..! 

Edited by EASMurat
Link to comment
Share on other sites

 

Programlarımı kurarken böyle bir hata almaya başladık sahiplikle ilgili sanırım fakat bi çözüme ulaşamadım
3P6rAp.jpg


Bu bir hata değil. Tamamlanan işlem sayısı 1, hata veren işlem sayısı 0 yazıyor orda.

 

 
 
Orada yazan iletide birşey yok, yasak_ask arkadaşımızında söylediği gibi, Programın kurulum aşamasındaki işlemle alakalı bir bilgi veriyor orada herhangi bir sıkıntı yok aslında. Fakat Katılımsız ise bu kurmaya çalıştığın Program hazırlayan kişiye anlatmalısın böyle bir ekran görüyorum neyin nesidir diye, yada farklı birinin bu program üzerindeki çalışmasını indir onu kurmayı dene sana önerim bu olur, bu ekrandaki bilginin ne işletim sistemiyle, nede sahiplikle uzaktan yakından hiiiiiç bir alakası yok :) Senin Kurduğun Programla alakalı bir bilgi bu kardeşim, Kolay gelsin...

Edited by EASMurat
Link to comment
Share on other sites

ozaman durumumu şöyle anlatayım kurmaya kurmaya çalıştıgım program teamviewer ve bittorent ikisinide resmi sitesinden indirdim aynı sorunu aldım setupunu indirip çalıştırdığımda resmini gönderdiğim komut penceresi açılıp anında kapanıyor ben bu yazıyı bile okuyamıyorum ekranın videosunu çekip bu görüntüyü öyle yakaladım ve sorun şu ki iki programda kurulmuyor

Edited by savas11
Link to comment
Share on other sites

ozaman durumumu şöyle anlatayım kurmaya kurmaya çalıştıgım program teamviewer ve bittorent ikisinide resmi sitesinden indirdim aynı sorunu aldım setupunu indirip çalıştırdığımda resmini gönderdiğim komut penceresi açılıp anında kapanıyor ben bu yazıyı bile okuyamıyorum ekranın videosunu çekip bu görüntüyü öyle yakaladım ve sorun şu ki iki programda kurulmuyor

 

Bilgisayarına virüs yada Trojan bulaştırmış olabilirmisin ? Çünki bende teamviewer sorunsuz çalışıyor hem katılımsızı, hem normal kurulum yaptım dün sitesinden indirip ikisinde de sıfır sıkıntı, diğer programı denemedim bile, ama aklıma ilk gelen şeylerden biriside kafana göre kendin bazı reg ayarlarıyla oynamış olabilirmisin ? oldu, Sağdan soldan duyguğun bilgilerle ? veya benim uyarıda bulunduğum sisteminize güveniyorsanız bunu yapmanıza gerek yok gibi açıklama mı okudunuzmu, Sisteme zarar verecek bir ayar tabiki yok içerisinde ama bilgisayarın konfigürasyon olarak zaten hızlıysa menüleri bilmemneyi hızlandırmanın birkaç servisi kapatmanın çokta manası yok diye, öyle bir uyarıda bulundum minumum ayarla sistem zaten oldukça hızlı çalışıyor, ayrıca sahiplik al yok et gidi istenemediğinde kaldırıla bilsin diye butonlar ekledim kısaca bunları açıklamalarımı göz önünde bulundurun çünki Program kurulmama gibi bir sorun bunca zaman asla duymadığım ve başıma gelmeyen bir sorun, Artı sizde çıkan CMD penceresinde böyle bir hata veya sorunda yok :) işin garibi o yani kurulmadı demiyor CMD ekranın..! Program ekle kaldıra baktın mı? orada görülmüyor mu da sen kurulmadı diye yorumluyorsun, sanırım masaüzerine kısayol gelmediğinden belkide bu kanıya vardın, sahiplik alma durumu da şudur, bazı .DLL ve .EXE'lerin erişimini Windows Engellediğinden onlara yetkilendirme yaparak onları editlemeye yeniden düzenlemeye yarar " Sahiplik almak " Yani normal bir kullanıcının sahiplik almasına gerek yoktur aslında, Senin kurulmayan Programınla da uzaktan yakından alakası olmayan bişey bu, yukarıda da anlattığım ve arkadaşında açıkladığı gibi, hadi benim başıma gelmedi başkalarından da hiç duymadım Program kurulmama gibi bir sorunu, ondan diyorum sen trojan solucan veya virüs tarzı bişey bulaştırmış olabilirsin sisteme farkında olmadan, bir virüs veya trojan programıyla derinlemesine tarama yap, tarama sonunda sonuç elde edemezsen, bilgisayarına yeniden baştan format at, sana son olarak önerim bunlar, kolay gelsin..!

Edited by EASMurat
Link to comment
Share on other sites

sistemi 20 tane makinaya yakın kurdum ve tüm katılımsızları denedim sıkıntı yoktur dostum resmi sitesinden indir ve kur sıkıntı yok dostum sıfır kurulum dene yani yedeklerini al ve tüm harddiskleri silip biçimlendirip kurun ozaman daha performanlı oluyor ben daima  öyle yapıorum ve kurduğum yerler develet demiryollarının makinaları ve sistem kusursuz

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle emeğinize sağlık üstad.

 

"Embedded Pro" ile "Embedded Industry" arasındaki fark nedir tam olarak ?

 

Bir de, indirdikten sonra bu windowsları bölme şansımız yok mudur, mesela ben sadece x64'ü alıp 1 DVD'ye yazdırmak istiyorum, bunun için ne yapılabilir ??

Teşekkürler, kolay gelsin...

Link to comment
Share on other sites

merhaba bende ındırdım ve sıstem gercektgen guzel sadece ılk maıl adresı ıstenen bolumde maıl adresı olmadan gırıs yapın kısmı yoktu bende o şifreli girişi nasıl kalbırabılırım onu ogrenebılırmıyım ayrıca elıne saglık gercekten guzel bır calısma olmus

suan benım sıkıntım tek bu sıfrelı gırıs sadece onu kapatmak ıstıyorum

Link to comment
Share on other sites

merhaba bende ındırdım ve sıstem gercektgen guzel sadece ılk maıl adresı ıstenen bolumde maıl adresı olmadan gırıs yapın kısmı yoktu bende o şifreli girişi nasıl kalbırabılırım onu ogrenebılırmıyım ayrıca elıne saglık gercekten guzel bır calısma olmus
suan benım sıkıntım tek bu sıfrelı gırıs sadece onu kapatmak ıstıyorum


 
Teşekkürler beğendiğinize bende sevindim, dediğiniz ekranda " yeni bir e-mail hesabı acın " gibi bir seçenek varya tam olarak hatırlamıyorum ama buna benzer bişey diyor size, E-mail hesabınızla girişe zorluyor, eğer yoksa yeni, hesap açın gibi bir seçenek var ona tıklıyorsunuz oradan da microsoft hesabı olmadan gibi seçenek olmalı dediğim gibi tam hatırlamıyorum ona tıklayıp yerel hesap oluştur demeliydiniz, Sonrası XP'deki gibi gibi kullanıcı adı belirleyerek şifre kısmını boş bırakıp devam etmeliydiniz kuruluma... Kısaca mantık şu eğer e-maille giriş yapmak istemiyorsanız yeni bir e-mail hesabı açmaya yönlendiriliyorsunuz microsoft tarafından ama gelen seceneklerden yerel hesap oluşturuyorsunuz, E-mail almanıza gerek kalmıyor ;) şuanki sistemden şifre nasıl kalkar bilmiyorum Çünki ben bu zamana kadar windows'u şifreli hiç kullanmadım ama Google'de basit bir araştırmayla yüzbinlerce anlatım bulabilirsiniz " Windows 8.1 şifre kaldırma " yazmanız yada verdiğim bu linke tıklamanız yeterli, kolay gelsin..!

 

Öncelikle emeğinize sağlık üstad.
 
"Embedded Pro" ile "Embedded Industry" arasındaki fark nedir tam olarak ?
 
Bir de, indirdikten sonra bu windowsları bölme şansımız yok mudur, mesela ben sadece x64'ü alıp 1 DVD'ye yazdırmak istiyorum, bunun için ne yapılabilir ??

Teşekkürler, kolay gelsin...


Teşekkür ederim, ikisi arasında hiç bir fark yok denebilir aslında, Çünki embedded sistemler daha az bilgisayar konfigürasyonuyla ( çok fazla ram, güçlü işlemci, çok fonksiyonlu anakart'a gerek duymadan çalışan ) yani elinizdeki bilgisayarı en verimli şekilde kullanacak türden sistemlerdir, Embedded industry adından da anlaşılacağı üzere, Endüstriyel yani 7 - 24 kesintisiz çalışabilecek şekilde sistemlere kurulan işletim sistemidir asıl kullanımı böyledir örneğin ( banka ATM'leri, bilgisayarlı üretim yapan fabrikalar, bakım onarım açıp kapatmak çok gerekmeyen yerlerde kullanılır, ama microsoft 8.1 işletim sisteminde bunu Okullar için ücretsiz yapmış, öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri için bir sürüm olarak duyurmuştur. Dediğim gibi iç yapı olarak Pro ile arasında hiçbir fark yoktur, windows 8.1 Pro'daki özellikler Windows 8.1 Embedded ındustry Pro'da da var, durum bu..!

Link to comment
Share on other sites

Açıklama için teşekkür ederim, şu soruya da bir cevap alma şansım varsa çok sevinirim, sevgiler...

 


 

Bir de, indirdikten sonra bu windowsları bölme şansımız yok mudur, mesela ben sadece x64'ü alıp 1 DVD'ye yazdırmak istiyorum, bunun için ne yapılabilir ??
 

Link to comment
Share on other sites

Açıklama için teşekkür ederim, şu soruya da bir cevap alma şansım varsa çok sevinirim, sevgiler...

Bir de, indirdikten sonra bu windowsları bölme şansımız yok mudur, mesela ben sadece x64'ü alıp 1 DVD'ye yazdırmak istiyorum, bunun için ne yapılabilir ??


Şöyle diyim evet elbet bölmek mümkün ama ben bölünmeden kullanılsın artı MSDN (orjinal) kalıpla birlikte güncellediğimi de birleştirip verdim, bence bu zaten başlı başına ayrı bir güzellik, hem bu şekliylede 8.5GB'lık DVD'ye Rahatlıkla sığıyor onun için ayrılmasını önermiyorum ve Onaylamıyorum..! Eğer güncel bir işletim sisteminin X64 versiyonu nu istiyorsanız forumdaki diğer arkadaşların çalışmalarını inceleyip indirin lütfen, kolay gelsin iyi günler.

Link to comment
Share on other sites

Şöyle diyim evet elbet bölmek mümkün ama ben bölünmeden kullanılsın artı MSDN (orjinal) kalıpla birlikte güncellediğimi de birleştirip verdim, bence bu zaten başlı başına ayrı bir güzellik, hem bu şekliylede 8.5GB'lık DVD'ye Rahatlıkla sığıyor onun için ayrılmasını önermiyorum ve Onaylamıyorum..! Eğer güncel bir işletim sisteminin X64 versiyonu nu istiyorsanız forumdaki diğer arkadaşların çalışmalarını inceleyip indirin lütfen, kolay gelsin iyi günler.

 

 

Eyvallah usta, madem güzellik yapıyorsun bizlere, bu sistemleri ayrı ayrı upload etmen çifte güzellik olur idi, onu demek istiyorum.

 

Ayrıyetten, diğer çalışmalara da bakıyorum zaten, sisteminiz hoşuma gitmese böyle bir talebi bırak, beğeni bile yapmazdım konuya...

 

Her neyse, bunu tek tek upload etmek istemeyebilirsiniz eyvallah.
 

Peki ben bu indirdiğim ISO'dan istemediğim diğer 3 sistemi nasıl silebilirim var mıdır bir yöntemi, bari bu konuda bir yardım eli uzatırsınız heralde ?
 

Edited by murt4z4
Link to comment
Share on other sites

 

 

Eyvallah usta, madem güzellik yapıyorsun bizlere, bu sistemleri ayrı ayrı upload etmen çifte güzellik olur idi, onu demek istiyorum.

 

Ayrıyetten, diğer çalışmalara da bakıyorum zaten, sisteminiz hoşuma gitmese böyle bir talebi bırak, beğeni bile yapmazdım konuya...

 

Her neyse, bunu tek tek upload etmek istemeyebilirsiniz eyvallah.
 

Peki ben bu indirdiğim ISO'dan istemediğim diğer 3 sistemi nasıl silebilirim var mıdır bir yöntemi, bari bu konuda bir yardım eli uzatırsınız heralde ?
 

eger iso kalibinda engelleyici yada sifreleme yapilmadi ise bir program ile düzenlemeniz mümkündür suanda hatirlamiyorum iso mont tarzi bir islem bir islem daha var murat abimin yaptigi iso ayraci tarzi bir program var ayrica köylü abiminde böyle programlari var ama bunlar söyle oluyor genelde bütün 32 leri 1 iso bütün 64 leri 1 iso  tarzi ayrac sistemi hatirladigim kadari ile ama diyer yöntemlerde olabilir bir arastiriniz derim kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

eger iso kalibinda engelleyici yada sifreleme yapilmadi ise bir program ile düzenlemeniz mümkündür suanda hatirlamiyorum iso mont tarzi bir islem bir islem daha var murat abimin yaptigi iso ayraci tarzi bir program var ayrica köylü abiminde böyle programlari var ama bunlar söyle oluyor genelde bütün 32 leri 1 iso bütün 64 leri 1 iso  tarzi ayrac sistemi hatirladigim kadari ile ama diyer yöntemlerde olabilir bir arastiriniz derim kolay gelsin

 
fırtına_limanı Kardeşim yardımcı olmak istemen güzelde, bilingiği ve görüldüğü üzere benim imzamda da var ayrıştırıcı Program desteğim, Hatta benim yaptığım ayrıştırıcıdan istediğinide çıkartabiliyorsun..! Yani sadece 32'ler sadece 64'ler değil benimkinde index numarasını yazıp anında o versiyonu çıkartıyorsun ama konu o değilki bu sistemin Oluşturucusu ben isem ; Kırmızıylada yani Altını çizerek vurguladım böyle paylaşmayı Uygun gördüğümden, böyle verdim hepsi bir arada olsun isteyen, MSDN isteyen, Güncelini kurmak iseyen, DVD'den kurmak isteyen yada USB'den kullanmak isteyenler, Kısaca bu tarzlar düşünenlerin hepsine hitap etsin diyeydi butarz bir paylaşımım. Ayarıca bu sistemlerde kendime özgü benim Extralarımda olsun diyenler çoktu, Özellikle MSDN kurmak isteyenlerde diye böyle paylaştım. Ben ayrıştıramaz yada 32'ler ayrı 64'ler ayrı veremezmiydim ama böyle Paylaşmayı uygun gördüm bu neden anlaşılmıyor? bu Sistemi Oluşturanın tercihi yani benim tercihim ve sistemiminde Parçalanmasını istemiyorum bukadar basit... Arkadaşa teşekkürde ettim beğenip değer verip indirmiş diye ama onun sıkıntısı X64 sistemi DVD'ye yazmak Parçalamak istemiş, öyle neden belirtmiş, bende 8.5GB'lık DVDye rahatca sığdığını ve Parçalanmasını istemediğimi kibarca vede açık bir dille anlattığımı düşünüyordum yukarıdaki Şu cümlemde " 8.5GB'lık DVD'ye Rahatlıkla sığıyor onun için ayrılmasını önermiyorum ve Onaylamıyorum..! " Fakat anlaşılmamış ki hala destek bekliyor arkadaşımız. Kibar ve nazikçe yorum yerine böyle yazmam gerekiyor sanırım " Bu konuda sana destek veremeyeceğim, bu şekilde kullanmak istiyorsan kullan istemiyorsan başkalarının sistemini indir güle güle " demeyip, kibarca açıkladım. Hatta şöyle ekledim, DVD'ye sığan ve tek bir X64 işletim sistemi arıyorsan da diğer arkadaşlarımızın yaptığı sistemlere bak dedim daha ne diyim ? Sunumunda sistemin açıklamasında herkez kendi sistemiyle alakalı bilgiler veriyor sonuçta dimi, kendi zevkine kullanımına uygun olanı indirip kullanırsın...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 7 years yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      Easy Driver Pack ISO 7.23.1221.1 ISO (x86/x64)

      Easy Driver Pack ISO 7.23.1221.1 ISO (x86/x64)
      Easy Driver Pack 7.23.1221.1 or "EasyDrv7" Easy Driver 7 is an auto-installer computer and notebook drivers. The program will check for missing drivers inside the machine or faulty drivers, missing updates. and install it automatically Comes with a simple interface. Help install drivers on all PC and Notebook models. Help solve driver shortages after installing a new Windows. Ability to automatically detect drivers inside the machine. Or you too You can choose to install Custom, which is a very useful driver installation program. It helps to scan and Update all drivers to the latest version. This saves a lot of time finding Earn each driver. Support automatic installation of many different types of drivers such as motherboard drivers, graphics card driver. ,Audio drivers, Network drivers, chipset drivers different, etc. Supports the latest versions of Windows 7, 8, 8.1, 10 and 11, both 32-bit and 64-bit. Download link: Win 8 / 8.1 / 10 / 11 (86-64-bit) or

      Download link:Here
      Source
       
       
       
       
       
    • By _2024_
      DrvCeo 2.16 - all drivers for Windows

      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 11/10/8.1/8/7/XP (x86/x64)

      Install all Windows device drivers in one click
      DrvSeo Portable - Best Windows Driver Program by Sysceo (China) Noime
      Release Date: 2024-01-24
      Run the program in DrvCeoStart.exe - removed ads - thanks to uv. AlexxVel
      Advanced Setting: Automatic Deletion of Temporary Folder of Downloaded and Unpacked C:DrvPath Drivers
      DrvCeo - Driver Pack Windows is the best portable program for installing and updating drivers, which does not require an Internet connection, separately for each version and bit width of Windows with the installation of all drivers in one click.
      A Chinese version of driver packs and installer that is able to automatically install and update drivers on your computer. It is characterized by stable operation, small size, and accuracy in detecting unknown devices.
      The interface is friendly, easy to use, feature-rich, customizable, with a number of exclusive technologies, easily solves a lot of hardware-related problems.
      Windows Driver Pack - DrvCeo drivers separately for Windows (XPx86, XPx64), 7x86, 7x64, (8.1x86, 10x86), (8.1x64, 10x64, 11x64)
       
       
      DrvCeo 2.16 - online DriverPack for Windows All [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 11 x64 (64bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 10 x64 (64bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 10 x86 (32bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 7 x64 (64bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 7 x86 (32bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows XP [2024, ENG]

      DrvCeo(WindowsDriverPack) — Yandex Disk
      or
      Windows DriverPack - DrvCeo separately for Windows (8.1x86, 10x86), (8.1x64, 10x64, 11x64):
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 11 x64 (64bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 10 x64 (64bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - offline DriverPack for Windows 10 x86 (32bit) [2024, ENG]
      DrvCeo 2.16 - DriverPack for Windows Online [2024, ENG]
      Year/Date of Issue: 2024-01-24

      https://japaneast1-mediap.svc.ms/transform/zip?cs=fFNQTw
       
      Source
       
      Source
       
       
       
    • By utkurei19
      .NET Framework 3.5 Aktif
      Windows Fotoğraf Görüntüleyici Aktif
      Windows Media Player Aktif
      Defender, Windows Update ve Microsoft Store Tamamen Silinmiştir
      Kaldırılan Bileşenlerden Dolayı Ayarlar Uygulaması Düzgün Çalışmıyordu Bu Yüzden Silindi
      ESD Sıkıştırma Uygulanmamıştır
      Iso Boyutu 1.81 GB
      Kurulu Boyut 5.67 GB
      chickOS Özelleştirmeleri
      EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
      Rufus veya Ventoy ile kurabilirsiniz elle kurulum silinmiştir
      Kurulum Öncesi İnternet Sürücülerinizi Elinizde Bulundurduğunuzdan Emin Olun
      Discord Sunucum
      https://discord.gg/gayZTErQzM
      https://github.com/utkurei19/chickOS
      https://drive.google.com/drive/folders/1Q8GzAIAinsJIrg-2sTuthzvRD2hmXx75?usp=sharing

      SHA-1: 9b989ecc187ed3cd28945e5386404f0ef882efaf
      CMD > certutil -hashfile "ISO KONUMU"
       
       
    • By qxqx
      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated

      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated
      All Windows | AIO | 64bit | PreActivated | English | March 2023

      Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions With Updates AIO 51in1 (x64) En-US March 2023 Pre-Activated

      This is Full Iso With All Windows 11 And 10 And 8.1 And 7 in One With March 2023 Updates


      List of Windows editions available for installation:
      1. "Windows 7 Home Basic"
      2. "Windows 7 Home Premium"
      3. "Windows 7 Professional"
      4. "Windows 7 Ultimate"
      5. "Windows 7 Enterprise"
      6. "Windows 7 Home Basic N"
      7. "Windows 7 Home Premium N"
      8. "Windows 7 Professional N"
      9. "Windows 7 Ultimate N"
      10. "Windows 7 Enterprise N"
      11. "Windows 8.1"
      12. "Windows 8.1 Single Language"
      13. "Windows 8.1 Pro"
      14. "Windows Embedded 8.1 Industry Pro"
      15. "Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise"
      16. "Windows 8.1 Enterprise"
      17. "Windows 8.1 N"
      18. "Windows 8.1 Pro N"
      19. "Windows 8.1 Enterprise N"
      20. "Windows 10 Home"
      21. "Windows 10 Home N"
      22. "Windows 10 Pro"
      23. "Windows 10 Pro N"
      24. "Windows 10 Home Single Language"
      25. "Windows 10 Pro Education"
      26. "Windows 10 Pro Education N"
      27. "Windows 10 Pro for Workstations"
      28. "Windows 10 Pro N for Workstations"
      29. "Windows 10 Pro Single Language"
      30. "Windows 10 Education"
      31. "Windows 10 Education N"
      32. "Windows 10 Enterprise"
      33. "Windows 10 Enterprise N"
      34. "Windows 10 Enterprise for Virtual Desktops"
      35. "Windows 10 IoT Enterprise"
      36. "Windows 11 Home"
      37. "Windows 11 Home N"
      38. "Windows 11 Team"
      39. "Windows 11 Pro"
      40. "Windows 11 Pro N"
      41. "Windows 11 Enterprise"
      42. "Windows 11 Education"
      43. "Windows 11 Pro Education"
      44. "Windows 11 Pro for Workstations"
      45. "Windows 11 Enterprise N"
      46. "Windows 11 Education N"
      47. "Windows 11 Pro Education N"
      48. "Windows 11 Pro N for Workstations"
      49. "Windows 11 Home Single Language"
      50. "Windows 11 Enterprise multi-session"
      51. "Windows 11 IoT Enterprise"

      What's New:
      - Added All Updates For Windows 11, 10 & 8.1 & 7 Released in March 2023

      Treatment: Predone, use the activator just in case!

      Operating System:
      - Processor: 2.5 gigahertz (GHz) or faster.
      - RAM: 2 gigabyte (GB).
      - Free space on hard disk: 40 gigabytes (GB).
      - Graphics card: DirectX 9 graphics device or a newer version.
      - Additional requirements to use certain features.
      - To use touch you need a tablet or monitor that supports multitouch.
      - To access the Windows store to download and run apps, you need an active Internet connection and a screen resolution of at least 1024 x 768 pixels
      Screenshots:


       
      Download Windows All (7, 8.1, 10, 11) All Editions AIO 51in1 March 2023 PreActivated
      File ISO 13.9GB
      Link Torrent : https://download.baominh.tech/YT4h Link ISO (Sendcm) 2part : https://download.baominh.tech/XMwS0v6w Link ISO (GDrive) 2 part : https://download.baominh.tech/5xIgM5FW Pass: sbz
       
       
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...