Jump to content

Komut İsteminden DLL Çalıştırma


blackman12

Recommended Posts

arkadaşlar start tbcalc.dll yapıorum çalışıyor sonra da işte bilmem ne bilmem ne tbcalc.dll gerçekleştirildi die mesaj gelio bunu nasıl engellerim. ?

Şimdiden teşekkürler.

bu işlemi yapmazsan sanırım engelleyebilirsin :):):p

Link to comment
Share on other sites

açarmısın biraz?

şu şekilde açim; şimdi mesela çalıştıra bi dll adı yazıyoruz dllyle ilgili işlemi yaptıktan sonra DllRegisterServer /C:\Windows\system32/tbcalc.dll başarıyla gerçekleştirildi diye bir ekran çıkıo tmm diip kapatıyoruz bunu msdostan yapınca da aynı ekran çıkıyor bu ekranın çıkmasını nasıl engelleriz; aytoit aklıma geldi ama dll açmadığını unutmuşum.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

niçin dll çalıştırmak istiyorsun? Dll'ler kendi başlarına çalışmazlar. Sanırım tncxp kullanıyorsun. dll'lere çift tıklayınca sisteme register etmesi için ayarlamıştım. O yüzden çalıştırınca register diyaloğu geliyordur.

Link to comment
Share on other sites

tncxp kullanıorum ama kendi yaptıım xp de de dllregister eklentisi bulunmakta bu dll neden çalıştırmak istiyorum şöyle söyleyeyim bu dll system32 ye atıldığında taskbarda hesap makinesi oluşturan ufak bi dll bir dahaki restartta yerini alırmıki çalıştırmasamda ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

nese ilgin için teşekkürler sorunu çözdüm önce dll yi çıkartacağı yere doru bi sfx hazırladım sonra da sfx exesini autoitten çalıştırdım ve sorun çözüldü.Başka bir çözüm de şöyle regsvr32.exe /s dll.dll

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...