Jump to content

Linkman v7.2.0.17


kdr1965

Recommended Posts

2007U08V15_211819.jpg

Linkman ver.7.1.0.87

Linkman, internet kısayollarını düzenleyebileceğiniz bir yazılımdır. Program eklediğiniz web sitelerini isterseniz otomatik olarak güncel olup olmadığını denetler. Bütün tarayıcıları destekler. Eklediğiniz siteler için anahtar kelimeler belirleyebilir ve bulunmasını kolaylaştırabilirsiniz. IE Sık Kullanılanlar ile doğrudan bağlantıı kurabilir ve güncelleyebilirsiniz. Programın sürükle-bırak desteği mevcuttur. Şifre koruması vardır.

Linkman is a complete bookmark management solution to store, organize, annotate and check your favorite Internet pages. Linkman efficiently handles up to tens of thousands of URLs by using a database to store your links. It can call upon many powerful facilities that replace the browser`s native URL management systems. You can easily add links from all browser windows and let retrieve keywords and descriptions automatically. The user interface is highly customizable. You get the capability to import and synchronize from existing bookmark collections and export bookmarks in a variety of formats. You can even build your own Export Templates. Several Template examples like XML and HTML output are included. Linkman supports multiple versions of ten different Windows browsers. The help file includes a comprehensive, screenshot based tutorial.

What makes Linkman special is the sheer speed that allows you to access your links. Just start typing a keyword and get results within a second, even with large databases. Linkman is also the only Windows bookmark manager which can load and save Internet Explorer Favorites in correct item order.

Rar Pass

BF_GROUP

http://rapidshare.com/files/50174234/Linkman_ver.7.1.0.87.rar

Alıntıdır.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Linkman v7.2.0.17

28gqahi.gif

Program hakkında bilgiler:

Favori internet sayfalarınızı organize etmek için komple bir çözüm. Sayfalarınızı saklayabilir, organize edebilir,i notlar ekleyebilir, ve kontrol edebilirsiniz. Program onbinlerce linki sorunsuzca takip edebilme kapasitesine sahip. Tüm güncel tarayıcılardan beğendiğiniz sayfaları listenize ekleyebilir, sayfalardaki anahtar kelime ve açıklamaları otomatik olarak aktarabilirsiniz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:4.6 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Yeri Burası Değil Gerçi ama , Bu Programın Yaptığına Benzer Bir SCRİPT Elinde Olan Varmı.!

Kendi Adıma Bir Sitem ve Hostum Var, Diyelimki Bir Cafede Sörf Yaparken Hoşuma Giden Bir Site Buldum ve Hemen www.sitem.com/linkci şeklindeki Adresimi Açıp bu Linki Eklemek istiyorum..

Benzeri Durumlar için HerZaman Flash Belleği Kullanmak Olmuyor, HerSeferinde email Adresime Girip Yaz Diyip Taslak Olarak vs.. Kaydetmekte Zor Oluyor..

Yani Kısacası istediğim Farklı Kategoriler veya Sayfalar Açabileceğim Bir Portatif NotDefteri..!

Webde Benzeri Sisteler vs.. Var, Yahoo nun NotDefteri Var, Gmailinde Benzeri Uygulamalrı Var Ama Ben Kendi Serverimde istiyorum..

zoho.com Güzel ama Dediğim Gibi Ben Kendi Serverimde istiyorum :D

Böyle Bir Script vs.. Bilen Varmı.!

Eğer Bulamazsam Sadece Kendime Özel Bir MyBB veya PhpBB Forum Kurup Orayı Kullanacam :)

Link to comment
Share on other sites

Acaba ben buraya program sitelerinin linklerini eklesem ve programların yeni versiyonları çıktığı zaman resmi sitenin güncellendiği doğrultusunda bir uyarı alabilir miyim???

evet ben de merak ettim

Link to comment
Share on other sites

Acaba ben buraya program sitelerinin linklerini eklesem ve programların yeni versiyonları çıktığı zaman resmi sitenin güncellendiği doğrultusunda bir uyarı alabilir miyim???

Sisteminizde Kurulu Olan Programların Yeni Versiyonlarının Olup Olmadığını Kontrol Eden başarılı Bir Program Var :

UpdateStar

updateuf7.png

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=41547

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Cavell konuyu dağıtmak istemiyorum. Ama updatestarı kullanıyorum olay şu ki programlar sistemde yüklü değil ama updatelerini kontrol etmek istiyorum.Mesela sitelerini eklicem programların o sitenin güncellenip güncellenmediğine baksa ben anlarım zaten...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Linkman v7.3.0.1

screenshot.gif

Tanıtım:

Linkman, internet kısayollarını düzenleyebileceğiniz bir yazılımdır. Program eklediğiniz web sitelerini isterseniz otomatik olarak güncel olup olmadığını denetler. Bütün tarayıcıları destekler. Eklediğiniz siteler için anahtar kelimeler belirleyebilir ve bulunmasını kolaylaştırabilirsiniz. Internet Explorer Sık Kullanılanlar ile doğrudan bağlantıı kurabilir ve güncelleyebilirsiniz. Programın sürükle-bırak desteği mevcuttur. Şifre koruması vardır.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/116868796/Linkman.v7.3.0.1-www.tnctr.com.rar[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Rarpass:[/b][/center]

[/color]

[center][b]www.tnctr.com[/b][/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:4.5 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...