canpolat11 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum acil olarak cevaplardanız sevinirim çünkü vodafone da taksitli kampanya varmış mortal kombat x i oynatırmı kasma yapmaz değilmi p 9 lite arasınada çok fark olurmu alınır mı 9 lite ile arasında fiyat farkı var onun için Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canpolat11 Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 günceldir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstarap Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) İyi alınabilir,yalnız iki modelinde sar değeri(manyetik alan değeri biraz yüksek), donanımhaber veya shiftdelete daha iyi inceliyor,örneğin şu özelliği iyi değil fln,seçim senin,P9 lite 3gb ram olanı daha iyi gibi ikisinin de youtube incelemesine bak derim. Edited January 21, 2017 by gangstarap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 p9 lite daha şık parmak izi okuyucu var + 3 gb ram var gt3 klasik model-parmak izi okuyucu yok 2 gb ramli gt3 sonradan çıkmış ama p9 lite gibi değil klasik kalmış biraz tercih senin genede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canpolat11 Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 evet ama bana fiyat farkı bay olacak p9 lite alırsam gt 3 alırsam o kadar değil tek işte sıkıntısı ram 2 gb yani ileriye dönükmüdür mortal kombat x falan oynatırmı ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 57 dakika önce, canpolat11 yazdı: evet ama bana fiyat farkı bay olacak p9 lite alırsam gt 3 alırsam o kadar değil tek işte sıkıntısı ram 2 gb yani ileriye dönükmüdür mortal kombat x falan oynatırmı ??? şahsi fikrim p9 almanızdır ileriye dönük düşünürseniz bu telefonlar en fazla 2 sene götürür kaldıki teknoloji çağını hesaba katarsak şuan alınan akıllı telefonları çoğu 2 senelik yani öyle uızun vade için amiral gemilerine bakmak gerek onlarında fiyatları malum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canpolat11 Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 aynen hocam işte çok ta para vermek istemiyorum maksat bataryası çok olsun kamerası kötü olmasın hızı iy olsun vs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 15 saat önce, canpolat11 yazdı: aynen hocam işte çok ta para vermek istemiyorum maksat bataryası çok olsun kamerası kötü olmasın hızı iy olsun vs Valla görünüm,ram,parmak izi okuyucu sizin için önemli değilse gt 3 alırsınız ama yazdığım şeyler önemli diyorsanız tereddütsüz p9 lite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts