abdulhey_ Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 telefonum androidd 5.1.1 lenovo k5 plus. facebookta ayarlardan video>kapalı olduğu halde yinede oynatıyor. hatta demin ilk aaçtığımda ilk kez videolar otomatik oynatılır diye uyarı verdi. bunu nasıl kapatacağız? hazır başlamışken şunuda sorayım: ikinci bir konuda telefon da tema merkezi var. 6 adet tema var. fakat arada bir bu sistem uygulaması olsada güvenliğiniz bakımından tehlike yüksek düzeyde tehlike içeriyor kaldırılsınmı diye uyarı veriyor. kaldırıncada aslında silinmiyor devre dışı olarak uygulamalar kısmında duruyor ve yinede mecburen bir tanesinide hale hazırda kullanıyorum. ayrıca bu telefon um için hiç bir yerde internette orjinal tema da yok. böyle saçma bir durum daa önce hiç bir telefonda başıma gelmemişti. buna ne yapabilirim? izinlere baktığımda ise nerdeyse telefonun herşeyine hakim gibi. şu şekilde: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PisiLinux Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) ????? Edited February 15, 2017 by PisiLinux 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadir3391 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 facebook un içindeki ayarlara girip video oynatma ayarlarından otomatik oynatmayı kapatacaksın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 50 dakika önce, nadir3391 yazdı: facebook un içindeki ayarlara girip video oynatma ayarlarından otomatik oynatmayı kapatacaksın. ona rağmen oynatıyor diye yazdım. ayarlarda kapalı yani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadir3391 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) kardeşim ben böyle kapattım asla oynatmıyor. hesap ayarları/video ve fotoğraflar/otomatik oynatmavideoları asla otomatik oynatma yı seçip videoları asla otomatik oynatma tikleyceksin. bu kadar. Edited January 30, 2017 by nadir3391 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 8 saat önce, nadir3391 yazdı: kardeşim ben böyle pattım asla oynatmıyordediğim giayarları/vider/otomatik oynatmavideoları asBilgisayarımda sla otomatik oynatma yı seçip videoları asla otomatik oynatma tikleyceksin. bu kadar. Sen bilgisayardanmı bahsediyorsun? Ben bilgisayardan bahsediyorum. Senin dediğin ayarlar telefonda var. Bilgisayarımda sadece varsayılan açık ve kapalı var. Ve dediğim gibi kapalı da ama bir videya denk geldimi yukarıda bahsettiğim gibi oluyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 22 dakika önce, abdulhey_ yazdı: Sen bilgisayardanmı bahsediyorsun? Ben bilgisayardan bahsediyorum. Senin dediğin ayarlar telefonda var. Bilgisayarımda sadece varsayılan açık ve kapalı var. Ve dediğim gibi kapalı da ama bir videya denk geldimi yukarıda bahsettiğim gibi oluyor. O Bendede oluyor ama her videoda olmuyor eski videolarda oluyor tarihte bugün sayfasında yaşıyorum o sorunu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts