bkrydn68 Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Yerli üretimi destek amacıyla almış olduğum Vestel Venüs v3 5010 marka telefonum aldıktan yaklaşık bir ay sonra kendi kendine kapanıp açılmaya daha sonra ise kapanıp bataryayı söküp takmayınca açılmamaya başladı. Servise gönderdim. Sözünü ettiğiniz arızaya rastlanmamıştır deyip geri yolladılar. Sözüm ona onlar da bir yazılım atıp göndermişler. Geldikten sonra yaklaşık 15 gün içinde tekrar aynı sorunu vermeye başladı. servise sorduğumda kullanmış olduğunuz kırılmaz cam sensörü kapatıyor o yüzden telefonunuz kapanıyor dediler.Kırılmaz camı tamamen çıkardım sorun halen devam ediyor. Android telefonun hiç bir özelliğinden faydalanamıyorum.Sosyal medya programlarının hiç birisi yüklü değil. Korkumdan yükleyemiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Bunun bir de buraya danışayım dedim. Teşekkürler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiN Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Kaymakamlıktan tüketici hakem denetimine sorunlarınızı bildiriniz belki yardımcı olurlar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celest Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Tüketici hakem heyetine şikayet edin onlar halleder. Yerli üretim artsın destek olun diyorlar ama iş garantiye geldiği zaman böyle yapıyorlar sizce artarmı böyle talep? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Türkyiede Chip fabrikası yok chip ve donanımları yurtdışından getirip burda birleştiriyorlar bunada yerli üretim diyorlar yersen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 4 saat önce, bkrydn68 yazdı: Yerli üretimi destek amacıyla almış olduğum Vestel Venüs v3 5010 marka telefonum aldıktan yaklaşık bir ay sonra kendi kendine kapanıp açılmaya daha sonra ise kapanıp bataryayı söküp takmayınca açılmamaya başladı. Servise gönderdim. Sözünü ettiğiniz arızaya rastlanmamıştır deyip geri yolladılar. Sözüm ona onlar da bir yazılım atıp göndermişler. Geldikten sonra yaklaşık 15 gün içinde tekrar aynı sorunu vermeye başladı. servise sorduğumda kullanmış olduğunuz kırılmaz cam sensörü kapatıyor o yüzden telefonunuz kapanıyor dediler.Kırılmaz camı tamamen çıkardım sorun halen devam ediyor. Android telefonun hiç bir özelliğinden faydalanamıyorum.Sosyal medya programlarının hiç birisi yüklü değil. Korkumdan yükleyemiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Bunun bir de buraya danışayım dedim. Teşekkürler... Farklı bir batarya ile deneme şansınız varsa deneyin derim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts