Jump to content

tavsiye


lazmelek

Recommended Posts

Kasa olarak L8032-b3 Gümüş -Siyah ısı göstegeli bir kasa öneririm hem ucuz hem gösterişli. Yada L6003 (mini) öneririm.

Bu parçaları ne amaçla kullanacağına bağlı. Ortalama bir sistem sayılır. Profesyonel anlamda kullanmak için yetersiz kalabilir.

Link to comment
Share on other sites

Niye özellikle 450W? Senin sisteminin sadece ekran kartı olmayan modelini geçen eafta topladım. ASUS TA9A1 350W kasa kullandım. Gayet memnunum. Fiyatı da benim aldığım yerde 57$ + KDV.

Link to comment
Share on other sites

herkesinde dediği gibi güç ve fan. kasanın görünüşü pek önem taşımıyor. benim kasa görüntüsü berbat ama güç 450w olduğu için herhangi bir sorun yaşamıyorum.

edit:

Hazırladığı kaliteli kasa ve güç kaynakları ile adından sık sık söz ettiren SilverStone, yeni güç kaynağını duyurdu. Firmanın anons ettiği yeni güç kaynağı Decathlon DA1200, hem 1200 watt gücünde hemde taçıkar yani modüler kablo yapısı ile dikkat çekiyor.

Tabi güç konusunda da yeni PSU hayli iddialı. Zira güç kaynağı tek kanal 12v hattı üzerinden 90 amper sağlayabiliyor. Fiyat konusunda net bir bilgi bulunmayan SilverStone Decathlon DA1200'ün diğer özellikleri ise şu şekilde,

- 100% modüler kablo tasarımı

- +12V rail hattı üzerinden 90A

- 1200W yüksek güç kapasitesi

- %80+ verimlilik

- Japan kapasitörler

- 2x PCI-E 8pin ve 4x PCI-E 6pin konnektörler

- 2x EPS12V 8pin ve 6x SATA konnektörleri

- Sessiz çalıştığı belirtilen 135mm'lik fan

- ATX 12V 2.3 & EPS 12V standartlarına destek.

Link to comment
Share on other sites

kafadan ekran kartın için alternatif bak bence cok lüzumsuz bi alet ordaki ve kasadan daha önemli kasa kolay bu sisteme her kasa olur ama ekran kartı oldukça kötü bi fikir onun yerine 7300GT veya X1550 128bit lik versiyonlarından birini araştır kasa tavsiyem ise eğer şık kullanışlı uzun vadeli bişise feel hurricane olabilir çok para veririm diosan thermaltake kandalf yada armor serisi ama standart hoş görünümlü kasada seçebilirsin bi sorun cıkmaz sistemin aşırı güç talep eden bi sistem değil

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...