Jump to content

Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz


BrightBlade

Recommended Posts

En son, Hakkari Yüksekova İlçesi, Dağlıca Köyü'nde Komando Taburu'na yapılan hain saldırı sonucu; 12 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı haberini almış bulunuyoruz.

TNC ailesi olarak Şehit Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz.

Bu hain ve ahlaksız saldırılar Milletimizin yüreklerinde derin üzüntülere sebebiyet vermektedir ama bilinmelidir ki teröre karşı tek vucut olmuştur artık her Türk. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Türk ordusu bu kanlı ve şerefsiz saldırıları bertaraf edecektir ve Mehmetçik'in akıttığı her damla kanın hesabı sorulacaktır.

Her Türk asker doğar ve her müslüman şehitlik mertebesinin ne kadar kutsal olduğunu bilir. Türkler için bu ulu görevi yerine getirirken canlarını veren, kanlarını akıtan her asker bilsin ki, bu millet gerekirse 7sinde de 70inde de o dökülen kanın hesabını sormasını bilir.

TnC Team

Not: Sevgili TNC üyelesi arkadaşlarım. Acınızı öfkenizi anlıyorum ama bu öfke birbirinizle atışmaya dönüyor çoğu zaman. Bu sebepten bu konuların açılmasını engellemeye çalışıyoruz. Aynı düsturda ilerlerken birbirinizi kırıyor ve zarar veriyorsunuz. Terör en lanet acıdır kahpe ve sinsi.

Link to comment
Share on other sites

Cennete giren hiçbir kimse, yeryüzündeki bütün şeyler kendisinin olsa bile dünyaya geri dönmek istemez. Sadece şehit, gördüğü itibar ve ikram sebebiyle tekrar dünyaya dönmeyi ve defalarca şehit olmayı ister...

(Buhari, Cihad 21)

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz ; mekanları cennet olsun, Allah şehit ailelerine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.

Link to comment
Share on other sites

Toprakları Bol Mekanları Cennet olsun kardeşleriminizin. Kanları yerde kalmayacak; devamında biz Türk gençleri hep var olacaktır ki son damlamıza kadar. Bize de yakışan Atalarımıza layik olmaktır.

Link to comment
Share on other sites

ne söylene bilirki konuşamıyorum yorum bile yapamıyorum

sadece BÜYÜK TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ nden atılım bekliyorum

bu olay artık 3. dünya savaşını başlatacak olsa bile bu bedeli ödemeye bedenim ve ruhumla bütün sivil hayatımı feda etmeye hazırım

provakatörlerin oyununa gelmeden bu işin türk kürt olayından çıktığı bilincine vararak bütün halkımızın da hazır olması gerekir

Başımız sağolsun

Link to comment
Share on other sites

Ve halkımızın en çok dikkat etmesi gereken konu, teröristler ile doğulu halkımızı karıştırmamalarıdır. Her gün Hakkari'de, Şırnak'ta mitingler düzenleniyor; 'bizim kimliğimiz belli, bin yıldır biz bu kimliği benimsedik' diye..

Unutmayın, Çanakkale'de benim de dedem şehit oldu, Hakkari'deki kardeşiminde, Şırnak'taki abiminde..

Link to comment
Share on other sites

kürt ayrı bişidir pkklı ayrı

zaten türk tarih kurumu başkanıydı yanlış hatırlamıyorsam anadoluda kürt yoktur kürler arap soyundan gelmedir anadoludaki kardeşlerimiz azeri soyundan gelmedir gibisinden bişi söylemişti

neyse o önemli değil her kürt terörist yada hain değildir

ne yazıkki her türk de vatansever değildir o yüzden savaşımız kürtlere değil hainlere teröristlere karşı olmalıdır

unutmamak lazımki doğudaki kürt kardeşlerimizde bizimle beraber bu toprağa kanlarını dökmüş ve ödemeleri gereken toprak bedelini ödemişlerdir

saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Baskın Oran: Türkiye cinnet geçiriyor

İSTANBUL (06.11.2007)-- Türkiye’de son günlerde artış gösteren aşırı milliyetçi gösterileri değerlendiren Prof. Dr. Baskın Oran, "Türkiye cinnet geçiriyor" dedi.

Karakedi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Milliyetçilik ırkçılığa nasıl dönüşür" konulu toplantıda konuşan Oran, ırkçılığın doğal, ancak anlaşılması ve çözülmesi çok zor bir konu olduğunu söyledi. Bir tutunum ideolojisi olan milliyetçiliğin biz ve onlar ayrımına dayalı olarak geliştiğini kaydeden Oran, dil, din, mezhep birliğinin olmaması, geçmişin farklI yorumlanmasının biz duygusunu güçlendirdiğini ifade etti. Din olgusunun çok çabuk milliyetçilik ve ırkçılığa geçiş yapabildiğini anlatan Oran, milliyetçiliğin devlet üzerinden yürümesi ve gelişmesinin devletlerin intiharı ile sonuçlandığını vurguladı.

MİLLİYETÇİLİK 3 SONUÇ DOĞURDU

Türkiye'de milliyetçiliğin 3 temel sorun doğurduğunu kaydeden Baskın Oran, din ile bütünleşen milliyetçiliğin Kürt sorununu ülkenin başına bele ettiğini, ırkçı uygulamaların sorunu daha da ağır hale getirdiğini, batılılaşma sürecini baltaladığını vurguladı. Oran "Türkiye bugün ırkçı uygulamaların acısını çekiyor" dedi. Doğan herşeyin bir gün yok olacağını belirten Oran, 18. yüzyılda doğan milliyetçiliğin 19. yüzyılda geliştiğini, ancak bir gün yok olacağını belirterek, "Milliyetçilik ortadan kalkma sürecine girdiği için azgınlaştı" şeklinde konuştu.

‘YURTSEVRLİK SÖYLEMİNE KARŞIYIM’

Küreselleşme sürecinin milliyetçiliği giderek yok etmeye başladığını dile getiren Baskın Oran, ancak milliyetçilik yerine başka şeylerin geleceğini anlattı. Küreselleşme sürecine alternatif bir ideoloji henüz yaratılamadığını da vurgulayan Oran, yurtseverlik kavramının kullanılmasına da karşı çıktı. Milliyetçiliğin odağına millet sadakatini koyduğunu, yurtseverliğin de toprağı sevmeyi koyduğunu belirten Oran, milliyetçi çevrelerin kötü olduğu anlaşılan milliyetçilik yerine yurtseverlik tanımı kullanmaya başladıklarını, yurtseverlik tanımı üzerinden ırkçılık ve milliyetçiliğe karşı alternatif bir duruş yaratılamayacağını dile getirdi.

KENDİ KÜRDÜMÜZÜ MEMUN ETMİYORUZ

"Türkiye niye Kuzey Irak'taki oluşuma karşı?" diye soran Baskın Oran, "Çünkü kendi Kürdünü memnun etmiyor o yüzden. Kendi Kürdünü memnun etseydi 10 Kürt devleti de kurulsa oralı olmazdı" dedi. Son günlerdeki milliyetçi akımların Türkiye'yi çok tehlikeli noktalara sürüklediğini vurgulayan Oran, "Kürtlerden tehlike algılar, milliyetçi bir eğitim sürecinden de geçersem gider Kürde saldırırım. Türkiye bir cinnet geçiriyor. Türkiye Kuzey Irak'a şartlandı. Operasyon yaparsa ufunet (şişkinlik) ortadan kaldırılabilir" diye konuştu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar dün ve bugün toplam sekiz askerimiz daha şehit oldu.

ben onların ailelerine ALLAH'dan rahmet,baş sağlığı ve sabır diliyorum.unutmayınki onlar ölmedi onlar acı duymadı onlar yaşadı ve yaşıcak ve bunları yapanlar cezalarını bulucak.şehitlerimiz ölmedi ölmicekde bunlar bizi yıpratamıcak.

ailelerinin acılarını paylaştığımızı ve sabretmelerini istiyorum hainler cezasını bulcak.(ALLAH sabredenin yanındadır)

şehitlerimizin gittiği yeri hepimiz biliyoruz her aile çocuğunun mutlu olmasını ister onlar orda mutlular keşke bizde o şerefe erişebilsek.

tekrar tekrar onların üzüntülerini paylaştığımız belirmek istedin en serefli aileler vatana bişeylerini fada etmiş ve hizmet vermiş ailelerdir.

Cennete giren hiçbir kimse, yeryüzündeki bütün şeyler kendisinin olsa bile dünyaya geri dönmek istemez. Sadece şehit, gördüğü itibar ve ikram sebebiyle tekrar dünyaya dönmeyi ve defalarca şehit olmayı ister...

(Buhari, Cihad 21)

yukarda bi arkadaşımız vermiş bir daha hatırlatmak istedim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...