Moderator TornadoEffect Posted February 11, 2018 Moderator Share Posted February 11, 2018 WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi kullanıma girdi. Android ve iOS üzerinden WhatsApp kullanıcılarının birbirlerine kolayca ve hızlı bir şekilde para göndermelerini sağlayacak Ödeme Hizmeti, Hindistan’da sunulmaya başlandı. İlk gelen raporlara göre uygulamanın test sürümü iOS ve Android sistemlerde farklı versiyon numaraları ile geliyor. iOS kullanıcıları V2.18.21 güncellemesini alırken, Android kullanıcıları ise V2.18.41 sürümünü yükleyecekler. Şirket, uygulama dağılımını şimdilik tamamen seçtiği kullanıcılar üzerinden veriyor. Ağustos 2017 itibariyle çalışmalarına başlanan yeni ödeme sistemi, uygulama içerisinde WhatsApp Payments olarak geçecek. Normalde 2017 sonuna kadar gelmesi plananlan yeni özelliğin ertelemeler nedeniyle 2018’in ikinci yarısında çıkması bekleniyor. Kaynak: NTV 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osalman75 Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 güzel sistem olucak ama denemeden bilemeyiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mogokce Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 benim sürüm şuan 2.18.46. Sadece .41'de mi var bu özellik anlamadım? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 vay be bu gün bir telefon forumu moderatörü ile görüştüm. türkiye son romunu istemiştim lenovo p2 için. vermemek için bahane ürettiğini samıştım. lenovo yazılımcıları ile görüştüm bundan sonra yasal olmayan romlar yani her istediğin romu kuramayacaksın ona göre fazla her bulduğun romu yükleme demişti. demekki doğru söylemiş . yani işler sıkılaşıyor. gmail zaten her rom yükleyişinde güvenlik uyarısı gönderiyor. ama onlar için güvenlik önemli olsada kendilerini bağlamıyor. yalnız hesap hacker ları bilgileri ele geçirirse o zaman kötü. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts