Jump to content

Sky2pcavsrc.ax


kamp

Recommended Posts

ProgDVB karta ulaşmak için bu filtreyi kullanmak zorunda..Bu filtrede register olduğundan ProgDVB regedit i okuyup filtreye yöneliyor..Bazen sistem çok karmaşık veya çok çalıştığında işte progdvb bu filtreyi yükleyemeyip aygıt başlatılamadı hatası veriyor.. arkadaşlar ben bu filtreyi internete bağlı olmayan bi bilgisayara nasıl ve nerden yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar sorun çözümünü bi siteden edindim sizlerle paylaşmak istiyorum

bu sorun ss2 ile yeni tanışan arkadaşlarda aygın bulunamadı hatsının çözümüdür

SkyStar2 ile ilgili (setup4pc ve dvbviewerı kaldırın) bilgisayarım sağ tıkla donanım aygıt yöneticisi technisat kartı sağ tıkla sürücü güncelleden cddeki sürücünüzü gösterip driverları tekrar kurarsanız düzelir.

alternatif çözüm yöntemi : arkadaşlar sitede kalımsızını sunmuşlar arama yapıp bulabilirsiniz kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Selamlar Prog dvb sürümleri her nekadar popüler olsalarda kullanımı da bir o kadar zor ve problemli oluyo SkyStar2

driver'ını aygıt yöneticisinden kaldırın ,Prog dvb ile ilgili tüm programlarıda kaldırın ,daha sonra Sky star2 nin en son driver'ını İnt.den indirin kurun fakat bunları ,yeni ve temiz bir sistemde yaparsanız çok daha sonuç ve performans ile karşılaşırsınız formattan sonra daha da etkili olur sky star 2 driver'ı aygıt yönetcisinden yükleyin cd'den yüklerseniz bir çok işe yaramayan programlarıda yüklemiş oluyosunuz ! tabiki daha sağlıklı izlemek içinse Dvb Dream 1.4 sürümü nü tüm driver işlemleri kurulduktan sonra yükleyin zaten bu programın içinde de codec ve filtreleri güncel sorun çıkarmıyıcaktır size oldukçada hızlı ve şifreli yayınlarda da etkili tavsiye ederim bu konu ile ilgili yardımcı olabilirim size şimdilik hoşçakalın sağlıcakla . :huh:

forjest

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...