Jump to content

Overclock heyecanı dorukta


Bultar

Recommended Posts

gigabyte.jpg

Gigabyte ve Vatan Bilgisayar işbirliği ile overclock rekortmeni Murat Özsaygılı’nın katılımlarıyla... 25 Aralık’ta Vatan Bostancı Mağazası’nda, 26 Aralık’ta Vatan Topkapı Mağazası’nda düzenlenecek olan Gigabyte Overclock Show’da buluşmak üzere. Vatan Mağazaları’nda, Gigabyte kalitesi farkıyla, overclock heyecanı dorukta olacak.

Türkiye'de ilk defa Intel® X48 yonga setli Gigabyte X48T-DQ6 ile sıvı azot overclock gösterisi. Bu heyecanı paylaşmaya bekliyoruz!!!

Gigabyte; Türkiye pazarını ilk defa Intel® P35 ve X38 serisi anakartlarla tanıştırmanın gururunu yaşarken, kalite ve performansın zirve tecrübesi ile sevenlerini Vatan Bilgisayar Mağazası çatısı altında buluşturuyor. 25 Aralık Salı günü Vatan Bostancı Mağazası’nda, 26 Aralık Çarşamba günü Vatan Topkapı Mağazası’nda gerçekleşecek bu heyecan ve eğlence dolu etkinlik saat 15:00 itibariyle başlayacak ve 2-3 saatlik overclock show’dan sonra hediye

ürün çekilişi ile son bulacak.

Hediye Gigabyte X38-DQ6 Anakart Kazanma Fırsatını Kaçırmayın!!!

Bir yandan eşsiz overclock performansını izleme şansı bulacak misafirler, diğer yandan Vatan Bilgisayar Bostancı ve Topkapı Mağazaları’nda keyifli alışverişin tadını çıkarabilecekler. Bu teknoloji ve heyecan dolu

günün bir hatırası olarak, etkinliğe katılan misafirler arasında yapılacak çekilişte, Intel® X38 serisinin en üst seviye anakart modeli olan 1 adet GIGABYTE X38-DQ6 “Ultra Dayanıklı 2” teknolojili anakart hediye edilecek.

Oyungezer.com.tr

İstanbulda olsam bu şovu kaçırmazdım sıvı azotla hemde :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Güzel bir şov olacak gibi. Fakat maalesef İstanbul'da olmadığımız için kaçıracağız.

Belki diyorum,

Forumdan bir arkadaşımız fedakârlık yapıp şovun yakın plan resimlerini çekip buraya upload edebilir mi?

Biz de şova gitmiş kadar olsak :rolleyes:

.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...