Jump to content

64bit Vista Da Hdd Problemi


Hades

Recommended Posts

bir kaç saat kadar önce Vista x64 kurdum. tüm güncellemelerini yaptım. ancak devamlı olarka bilgisayarın HD i okunuyor. gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Ciddi bir performans kaybı söz konusu. bilgisayar hiçbirşey yapmazken, hiç bir program kurulu değilken bu oluyor. daha önce de bu olmuştu da en sonunda kafam attı XP kurdum. şimdi yeni ekran kartı alınca yine bi gereksiz yükleneyim dedim sisteme. bunun bir çözümü yok mudur?

Sistemim;

Intel E6750 işlemci,

Asus p5k se anakart,

powercolor hd3850 ekran kartı,

Geil 2x1Gb 4-4-4-12 ram,

320gb seatgate sata2 +120gb samsung Sata HD

Hazır insanlar buraya bakarken şunu da sorayım, microsoft taki ileri zekalı insanların yaptığı aşırı süslü kopyalama animasyonlarını fln nasıl sade bir hale getiririz? ya da sisteme en az şekilde zararı olacak bir vista nasıl yapılır?:)

Link to comment
Share on other sites

XP de Hiçbir şey çalışmadığı zamanlarda CPU kullanımı çok düşük ve RAM kullanımı asgari düzeyde olurken Vistada durum farklı Kullansada kullanmasada her şeyi hazır tutmak için Devamlı Tam RAM kapasitesinde Çalışıyor.

Link to comment
Share on other sites

Başlatta Arama yerine hizmetler yaz. Çıkan Hizmetlerden Windows Arama var onu Kapat ve Başlangıcını Elle olarak ayarla. Kopyalama animasyonlarıyla ilgili bir bilgim yok ama Temalardan En basiti seçebilirsin.

o dediğin hizmet dizin oluşturmakla alakalı sanırım. kapatayım da işe yaramayacak gibi :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...