Jump to content

Megaupload'dan Nasıl Download Yapabilirim Acaba?


alimuyan

Recommended Posts

Megaupload sitesine upload edilmiş dosyalardan indirmek istiyorum ama megaupload sitesi mahkeme kararı ile ulaşımı engellenmiş. Acaba farklı bir yöntemle ulaşılabilirmi.

NOT: Konuyu nereye açacağımı tam bilemediğim için internetle alakalı diye buraya açtım. yanlışım varsa kusura bakmayın. :)

Link to comment
Share on other sites

firefox'ta bir plugın var proxy için bunu ındırıp kur ve proxserver list diye googleden arat ıstemedığın kadar çıkar onu fırefoxa kurudğun plugin ile aç indirmeye basla

(indirme işlemi felan hiç yapmadım ama youtube tarzı sıtelerde denedım)

Link to comment
Share on other sites

Eğer site mahkema kararı ile kapatılmış gösteriyorsa, öncelikle siteye erişmek için dns ayarlarını değiştir. Siteye erişimi tamamladıktan sonra firefox megaupload plugini kur. bundan sonra indirme yapabilirsin.

Dns ayarlarına bunları ekleyebilirsin:

208.67.222.220

208.67.222.222

4.2.2.1

4.2.2.2

hertürlü yasaklanmış siteye rahatlıkla girersin bu dns ayarları ile.

DNS Adresi Değiştirmek

Bilgisayarım Çift Tıkla Aç --> Ağ Bağlantılarım --> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle --> Yerel Ağ Bağlantınızı sağ tıklayıp --> Özellikleri Tıkla

Açılan pencerede --> Internet Iletişim Kuralları (TCP/IP) Tıkla aç --> Açılan pencerede --> "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" bölümüne kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...