Jump to content

Rapidshare Manager Ve Premium üyelik


Recommended Posts

Merhabalar arkdaşlar. Bugün Rapidshare premium üyelik satın aldım ama hangi programla dosyaları indireceğime hala karar veremedim. Flashget güzel ama biraz kotaya fazla yansıtıyor gibi. RSM'yi nasıl buluyorunuz? Veya başka bir program önerebilir misiniz? Değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun kalacağım. Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Flashget dediğim gibi biraz kotadan ******ürüyor arkdaşım. Onun için kullanmıyorum. (Bütün ayarlarını yaptığım halde). Rapidshare Manager hakında ne düşünüyorsunuz? Birde şu anda flashget ile bir sorun yaşıyorum. Vista'dan olsa gerek. Rapidshare linklerini tanımıyor. Hep 3 kb'lık html olarak indiriyor. Programı yeniden kurdum fayda etmedi. Orbit ve İDM'de de aynı sorunu yaşıyorum.

Link to comment
Share on other sites

bende 6 aydır üye idim .... geçen hafta bitmişti 2 gün önce, tekrar 6 aylık daha üye oldum...

premiumdan indirmek çok keyifli oluyor.

ben uzun zamandır free download manager i kullanıom. bence kalite program.... hemde türkçe.... listeye atıom sabah kalkıom hepsi bitmiş...:dribble:

adresinden indirebilirsin

Link to comment
Share on other sites

flashgetden şaşma derim ancak sana bi tavsiye indirirken hepsini bir indirme flash gette aynı anda indirme sayısı diye bir özellik var onu 1 yap diğerlerini sıraya al.o bitince digerine başlar yoksa hepsini bir yaparsan ölme eşşeğim ölme biri önce biri sonra biter bekler durarsın artık:)

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım hayırlı olsun ıdm en güzelidir unutma o 3 kb lık dosya istemiyorsan linke tıklamadan önce alt tuşuna basman gerekir ve rapid sayfasında free ye basakkende alt ta besman gerekir .saygılar

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım yapman gereken şey cok basit dosya indirirken Login Required Kısmını İşaretliyorsun ve acılan yerlere Rapidshare kullanıcı adını ve şifreni yazıyorsun. Dosyaları oyle cekiyorsun. Tabi once Accountunun Options kısmından Direct Download seçeneğini açman lazım :)

Link to comment
Share on other sites

Falsget ile neden öyle indiğini bilmiyorum ama ben IDM kullanıyorum ve tek geçerim IDM ile aynı şekilde 3 kb html şeklinde inmesinin sebebi kullanıcı adını ve şifreni girememiş olmandan kaynaklanıyor. IDM de seçenekler bölümüne gir üst menüden site bağlantılarını şeç yeni yazan yere tıkla sunucu yolu yazan yerden ftp:// olan yeri http:// olarak değiştir ve adres kısmına rapidshare.com yaz altınada kullanıcı adını ve şifreni yaz sorunun düzelir. Rapid linkine tıkladığın anda site karşına çıkmadan dosya inmeye başlar.

Link to comment
Share on other sites

3 kb indirmesinin sebebi rapidshare linkini olduğu gibi yazmandandır rapid sitesindeki gerekli tuilara basıpğ en son download gelecek hale kadar getirmiyorsundur ben orbit kullanıyorum aynı anda 50 tane rapidden dosya indirebiliyorum

Link to comment
Share on other sites

bende uzun zamandır rapidshare premium kullanıyorum süper bişey.download programından parça sayısını 1 olarak ayarlarsan kotaya fazla yansımaz. Tabii parça sayısını 1 olarak ayarlarsanda bu sefer 2 veya 3 link bi arada indir netten en iyi şekilde faydalana bilmek için!!!

Link to comment
Share on other sites

benim kanaatim IDM dir bende premıum kullnıcısıyım ve download hızı mükemmel birde rapid share üyelik aldığımızda 3-6 aylık bi seçim yaptığımıda 25 gb kota farkı değişiyiormu yoksa standart bir tarifemi bu rapid için

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
hayırlı olsun.

bir de tnc ye bagıs yaparken görelim sizi :)

bu arada arkadas flashget kullanıyordu memnundu.

Bence de Tncye de bagıs yaparken gorelım sızı bıde sunu anlamadım yaw sen sımdı pre uyelık alıyorsun rapıdden kotelı net kullanıyorsun komik dogrusu :):lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

yaf bişi sorucam arkadaşlar mesela pemium aldık ama .com ve .de uzantılı siteler war biz .com dan premium alırsak .de de işliomu?_?

İşlemez ikisi isim olarak benzesede üyeliklerde eşgüdümlü iş görmez

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...