Jump to content

System Mechanic Professional v8.5.3.5 Portable


HoT_JaZz

Recommended Posts

System Mechanic Professional 6 Türkçe Portable

25388419qs3pd5yr3.jpg

Güvenlikle, optimizasyonla, sistem hatalarıyla, bakımla, bilgisayarı hızlandırmakla ilgili herşeyi yapar, sizi yönlendirir, çaba gerektirmez.

Programın Başlıca Özellikleri:

- Spyware dosyalarını bulup temizler

- Disk birleştiricisini çalıştırır

- Sistem hatalarını en aza indirir

- İnternete ulaşımı hızlandırır

- Sistem karmaşıklığını temizler

- Hafızayı birleştirir

- Registry' yi düzenler

- Popup pencereleri engeller

- Programların bakım-onarımı yapar

- Windows' un güvenlik kusurlarını onarır

- Tehlikeli programların başlamasını engeller

- Windows açılışını hızlandırabilir

- Herhangi bir programı yükler/siler

- Windows' un görünürdeki ayarlarını onarır

- Sistemleri hemen karşılaştırma yapar ve kaydeder

Download:

http://rapidshare.com/files/59471274/System_Mechanic_Professional_6_Portable.rar[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:18 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

System Mechanic 8.0.0.17 Standard Full Portable

readmeqc3.png

readmeed4.jpg

System Mechanic, PC'nizi formda tutmak için kullanabileceğiniz genel amaçlı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı çocuk işi, üstelik içinde yığınla değerli araç bulunuyor. program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve çeşit çeşit çöp dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi sürücüleri ve/veya klasörleri tarayacağını seçebiliyor, programın içindeki "çöp dosyası" (waste file) listesine istediğiniz gibi müdahale edebiliyorsunuz.

Taramalar bittiğinde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyaların listesini sunuyor. Böylece içlerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrıca bozuk kısayolları düzeltmenizi ya da silmenizi, hatalı Registry girişlerini ve geçersiz kurulum dosyası bilgilerini kaldırmanızı da mümkün kılıyor. Programın içindeki diğer araçlar sayesinde Windows açıldığında hangi programların yükleneceğini belirleyebiliyor ve program kurulumlarını göz altında tutabiliyorsunuz.

Daha sonra karşılaştırma yapmak için sisteminizin bir dökümünü çıkarabilir ya da belli bir kurulumun sisteminizde ne gibi değişikliklere yol açtığı konusunda bir rapor alabilirsiniz. Programın özellikleri arasında güvenli dosya süpürmeleri gerçekleştirebilmesi, masaüstü değişiklikleri yapabilmesi, Internet bağlantısından tam randıman almaya yönelik seçenekler ve güvenlik özellikleri de bulunuyor. Son olarak da, sisteminizi sizi sürekli uğraştırmadan formda tutmak için, "scheduler"ı sayesinde sizin önceden belirlediğiniz görevleri vakti gelince uygulayabiliyor.

Birçok kullanıcının ortak şikayetleri arasında yer alan, sistem performansının kararlı olmayışı, aslında çoğu zamanlar basit sebeplere dayanıyor. Yavaşlayan ve gittikçe hantallaşan sisteminizin düzenli aralıklarla kendine gelmesi için birtakım ince ayarların yapılması, gerek sizi gerekse sisteminizi rahatlatacak basit ama önemli işlemlerden biri. Sanal araç kutusu kullanıcıları bu ve benzeri sıkıntılardan kurtaracak araçlar içeriyor.

Hız, güvenlik ve güç dengesini korumaya yönelik olan program sisteminizi temizliyor, optimize ediyor ve kişisel bilgilerinizi aynı çeviklik ile koruyor. Benzeri programlar gibi kayıt defterini temizliyor, gereksiz dosyaları kaldırıyor ve saklı kalmış sistem performansı dosyalarını düzenliyor. Böylece sisteminiz daha hızlı, hatasız ve temiz olabilir. Hataları düzelten, internet hızınızı optimize eden, diskinizi birleştirebilen System Mechanic, aynı zamanda sisteminizi gizli ve kimileri zararlı olan programcıklara karşı da koruyor. Pop-Up engelleyici, RAM birleştirici ve kurtarma araçlarının yer aldığı program yedekleme ve kayıt dosyası optimizasyonu gerçekleştirilebiliyor.

System Mechanic Professional is five complete products in one integrated package: everything you need to keep your PC safe, fast, and error-free. Fix problems, boost performance, eliminate crashes, defend against spyware, viruses, and hacker threats, and much more. Use one centralized system dashboard to automatically perform all vital PC maintenance.

More than just Internet security, System Mechanic® 7 Professional is a complete solution for PC protection, system optimization, and trouble-free maintenance. You need more than just security software to keep your PC running right. Without regular internal maintenance even the best protected PC will suffer problems and eventually grind to a halt. System Mechanic® 7 Professional contains all of the tools you need to defend against threats, and also keep your PC running smooth, fast, and healthy from the inside out.

Trusted by millions worldwide, System Mechanic® Professional sets a new standard for total PC security and optimization in one integrated package.

Download Full Portable 16.26 MB

http://www.eufiles.com/tr/file/7457/TEAM-YAMANER-SiNOPE-TEAM-rar.html[/CODE]

[color=#FF0000][b]Date 6/27/2008 Time: 18:19[/b][/color]

[color=#0000FF][b]Only (Tested) %100 Full Sorunsuz Çalışıyor Denenmiştir...NeW-Yenİ HazırlanmışTır...[/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

Teşekkür ederim Yamaner dün gece aynı programı vermiştin bununla farklımı ben diğerini indirmiştim dün gece normal ve portable olarak yayınlamıştın

Bu Farklı Düngece yayınladığım Seninde İndirdiğin Çalışmada Hatalıymış Birkaç kişi Uyarmasa vallaha Farkında Değiliz Senin indirdiğini Dene Sende Hata Alacaksındır Onu Sil şimdi Sunduğumu indir Kardeşim İndirme Fırsatın varsa Dün Sunmuş olduğum hatalı çalışma için Kusurabakmayın indiren Arkadaşlara Diyorum...İndirmek isteyen yukardaki Şimdi Sunmuş Olduğum Çalışmayı İndirsinler Kendim Denedim %100 Full Sorunsuz Çalışıyor..Katılımsız Full Versionuda Gelicek Dakikalar Sonra İnşallah...Bekleyiniz... İyİ Günlerde Kullanınız...Hadi Herkese Kolaygelsin.

Link to comment
Share on other sites

Bu Farklı Düngece yayınladığım Seninde İndirdiğin Çalışmada Hatalıymış Birkaç kişi Uyarmasa vallaha Farkında Değiliz Senin indirdiğini Dene Sende Hata Alacaksındır Onu Sil şimdi Sunduğumu indir Kardeşim İndirme Fırsatın varsa Dün Sunmuş olduğum hatalı çalışma için Kusurabakmayın indiren Arkadaşlara Diyorum...İndirmek isteyen yukardaki Şimdi Sunmuş Olduğum Çalışmayı İndirsinler Kendim Denedim %100 Full Sorunsuz Çalışıyor..Katılımsız Full Versionuda Gelicek Dakikalar Sonra İnşallah...Bekleyiniz... İyİ Günlerde Kullanınız...Hadi Herkese Kolaygelsin.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çalışmalarında başarılar dilerim

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...

System Mechanic Professional v8.0.0.17 Full PorTable

readmexf9.jpg

readmeji1.jpg

97s5mbmww2hwf8z5oj3g.gifFull PorTable 22.8 MB

http://www.uploadjockey.com/download/63318/team-yamaner-sinope-team.rar[/CODE]

[b]DaTe:[/b] [color=#0000FF][b]26-Ağustos-2008-Salı[/b][/color]

[color=#FF0000][b]NoT:[/b][/color]

[color=#0000FF][b]Denenmiştir Defalarca Sorunsuz Full Çalışıyor Sizlerde Nasıl Olucak. Sonuçları Buraya Yazarsanız Seviniriz İyİ Günlerde Kullanın...[/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...

System Mechanic Professional v8.0.3.2 Full Portable

57097837zy1.jpg

55024770ny8.jpg

TR.gifSelam Kardeşlerim Yine Full Bir Çalışmayla Karşınızdayız İnşallah Beğenirsiniz İyİ Günlerde Kullanın Hepinize Başarılar Yeni Başka Bir Çalışmayla Görüşmek Üzere Sağlıcakla Kalın Herkese Kolaygelsin...

download1ba1.pngFull Portable 23.0 MB

http://www.uploadjockey.com/download/4034782/team-yamaner-sinope-team.rar[/CODE]

[b]DaTe:[/b] [color=#0000FF][b]7-Kasım-2008-Cuma.[/b][/color] [color=#FF0000][b]Güncellendi...[/b][/color]

[color=#FF0000][b]Portableyi İndirenlerin ve Full Kullanmak İsteyenlerin Dikkatine:[/b][/color]

readmejo8.jpg

Portableyi Çalıştıracağınız Zaman Mümkün Oldukça İnternetiniz Kapalıyken Kullanınız...Programı Nasıl Full Kullanacağınız Üsteki Resimde Yazıyor...Resimdekine Uymazsanız Program Kendini Asla Kullandırmayacaktır...Çünkü Program Netiniz Açıkken Sizin Haberiniz Olmadan Sitesine Bağlanıp Lisansını Bloke Edip Safdışı Bırakıyor ve Sizin Programı Kullanamamanızı Sağlıyor Nedeni Program netle Yapımcı Firması Tarafından Dışardan Hertürlü Gelebilecek Saldırılara Karşı Kendini Koruyor.Programı Full Kullanmak İstiyorsanız İnternetiniz Kapalıyken Kullanın.Eğer Lisans Bloke Edilip Safdışı Bırakılırsa Resimde Gördüklerinizi Aynen Uygular iseniz Yazılımdan Full Olarak Yararlanabilirsiniz Kolaygelsin....

[b]This file has been downloaded 151 times[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

System Mechanic Professional v8.5.3.5 Full Portable

teamfullwz9.jpg

24mdv20.pngFull Portable 23,1 MB

http://superuploader.net/026da8302518-TEAM-YAMANER-SiNOPE-TEAM-7z.html[/CODE]

[b]DaTe:[/b] [color=#0000FF][b]21.01.2009[/b][/color] [color=#FF0000][b]Güncellendi...[/b][/color]

[CODE]Name: TEAM-YAMANER-SiNOPE-TEAM.7z
Uploaded: 21.01.2009
Size: 23,1 MB[/CODE]

[color=#0000FF][b]Kullanımı Sınırsızdır.Dağıtımı Serbestir.Full Katılımsız Versionda Hazırladık Şuanda Katılımsız versionu Test Aşamasındadır.Yorumlarınız Bekliyoruz.Kardeşlerim.İyİ Günlerde Kullanın...[/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

Yükledim ama bir türlü açılmadı internetten sitesine bağlanmaya

çalışıyor bu yüzden açılmıyor. bilginize

önceki v8.0.3.2 çalışıyor.

Neti Kapat Öyle Dene Bizde Çalışıyor İnternetli - İnternetsiz Üstelik Vistada Bile Full Çalışıyor Bilginize...

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...