Jump to content

Euro 2008 ve Milli Takımımız


lontokyo

Recommended Posts

Valla ne derseniz deyin ama Alman milli takımında bir kişiye laf söyletmem o da Bastian schweinsteiger (domuzabinen).Biz nasıl inandık ve buraya kadar geldiysek bu adamda inanarak oynuyor.Bu arada brighta söylediklerinde sonuna kadar katılıyorum.Herşeyi bildiğini sanan o Hıncal Uluç'un fikirleri bunlar.

Edit:Cümle yanlış anlaşılmış

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply
daha akşamki maçın başında ırkçılığa hayır sloganı vardı sen şimi burda türk türk türk diye diye ırkçılığını ön olana çıkarıyon...

ben ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM....

sen kürtlerin sevindiğini gördünmü maçtan sonra...

ama MAŞAALLAH sana...bence anlayacağın cok şey var daha...onu da İNŞAALLAH anlaycan zamanla...

SELAMETLE...

Orada bahsedilen ırkçılık siyah ve beyaz ten ayrımıydı.

Tabi ki ben Türk Türk diyeceğim. Ne dememi bekliyorsunuz, sizin gibiler Türklüklerinden korkar çekinir. Benim müslümanlığımdan önce Türklüğüm gelir. Çünkü ben Türk olduğum için müslümanımdır.

Kürtlerin sevindiğini gördün mü diye soracağınıza Taksim'de maçı bekleyen gruplara bakın, çoğu kürt. Bizim dükkanda çalışan 2 kürt var ve emin olun sizden milyon kere daha fazla Türkiyelidir, Türk vatandaşıdır.

Ben şunu anladım, size on gün ileti gönderememe cezası verdim ve cezanız bittiğinde aramızda barınamayacaksınız. Sizin gibi yobazlar adamı dinden bezdiriyor. Bu sebepten aramızda bundan sonra olmazsanız "sizin inancınız" zedelenmemiş olur. Malum internet kullanıyorsunuz gavur icadıdır!

Konuyu kapatmıyorum çünkü Avrupa Şampiyonası daha bitmedi. Lakin bundan sonra abuk subuk, alakasız mubaalağlar yapılır yada tartışma çıkartılırsa uyarı vereceğim tabi gerekene de şimdi yaptığım gibi cevap vererek!

Link to comment
Share on other sites

Etnik kökene dil uzatmak yüzünden arkadaş ceza almışş.. hımmm...

emin olun sizden milyon kere daha fazla Türkiyelidir, Türk vatandaşıdır.
Sizin gibi yobazlar...

Öfkeyle kalkan zararla oturur, bir moderatör, yetkili olarak sizin de bazı sınırlar içinde, hakarete varmadan yorumunuzu belirtmeniz daha mantıklı, yerinde olurdu. jiinbunk59 'un yazdığı mesaj doğru veya yanlış, orası tartışılabilir, ama yaptığını düşündüğünüz aynı hataya siz de düştünüz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...