Jump to content

Tnc Xp Yenilensin Dİyenler


kurthoca

Recommended Posts

İlk Önce TncXP yi yapanlara binlercekez teşekkürler şöyle bir önerim olacaktı TNC XP yenilensin demek isityorum sistemlerin yenilenmesi yeni driver pakatlerinin yenilenmesi gibi ve SP3 ün entegre edilmesi tnc xp en cok sevme nedenim programlarla xp cdsinin ayrı olması dvd okuyucular halen tam yaygın degil o yuzden en iyisi TNC Xp 2 cd :) yöneticilerin ve üyelerin görüşleri bakalım ne yönde olacak.

SAygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

SELAMLAR NE DEMK HOCAM...olmazsa olamazım benim TNCXP illaki yenilensin ama bu lokantadan usta bi ekmek arası döner verirmisin der gibi kolay oldu :) galiba fakat eğer ustalarımız bu zahmete katlanırsa bizlerde seviniriz illaki inşallah ne diyelim

Link to comment
Share on other sites

Dört gözle bekliyoruz sevgili sk8er_boi kardeşimizin çalışmasını umarım morning yanılmazda bize sk8er_boi kardeşimiz bir züpriz yapar.

Şimdiden ben kendisine ve böyle bir konu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bu kadar iyi çalışmalar zaten hiç yerinde durmaz. Hep kendini yeniler insanlar.

Bence yenilensın. Hatta....

TNC XP Multiboot olarak karşımıza çıkabilir.

Örneğin

klasık XP

modifiye XP

vistalı XP

Office+antivirus kurulu XP diye sadece TNC ye özel bir İşletim sistemi kurulumlarının bulunduğu bir DVD yapılabilir.

TNC WPI dvd si ise benzerleriyle aynı olabilir. Antivirusler, araçlar, offce2003 veya 2007 seçenekli, webmaster yazılım çeşitlemelerinin olduğu bir WPI DVD si olarak çıkabilir.

Sadece değerlendirme yaptım. Bu sitedeki ilk mesajım. Hatam varsa kusura bakmayın.

SAYGILAR...

Link to comment
Share on other sites

beyler bende ilk defa esaj yazıyorum. ama düzenli olarak tnc yi takip ederim cok guzel calışmalar var. emeği gecen herkesizn ellerine sağlık. bende yenilenmesi taraftarıyım ama herkein ihtiyaclarını kasılarsa çok daha güzel olur. sadece driver lı versiyonu yada programlar kurulu versıyonu yada hepsinin olduğu versiyonu gibi

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar unutmayınki TncXp cd si sadece reklam amaçlı siteyi tanıtmak için yapılmış bir cd den ibaretti mesajlardaki isteklere baktım da bu işleri yapan arkadaşlar zaten forumda mevcut örn:modifiyeli işletim sistemleri menüsü!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...