Jump to content

Bilgisayarınız Isınmayacak


Bilinchard

Recommended Posts

szztk5.jpg

Antec%20Skeleton%2002.jpg

Farklı tasarımı ve başarılı soğutma performansıyla çok farklı bir kasa.

Antec Skeleton, resimden de gördüğünüz gibi çok farklı bir bilgisayar kasası.

Normal bir kasaya göre oldukça farklı bir tasarıma sahip olan ve Antec Skeleton, görünüşünün aksine oldukça büyük ölçülere sahip. Kasanın yüksekliği 40 cm, uzunluğu 46 cm ve derinliği 48 cm. Ancak bu boyutlarla beraber kusursuz bir genişleme imkanı da sunuluyor. kasa üzerinde 4 sürücü yuvası ve grafik canavarı ekran kartlarıyla da uyumluluk gösteren 7 farklı kart slotu bulunuyor.

Soğutma ise üst kısımda yer alan 25 cm çaplı ve 3 farklı hızda çalışan büyük bir fana ve ön kısımdaki 9,2 cm'lik disk soğutucusuna emanet edilmiş.

0.8 milimetrelik çelik çerçevesi bulunan ve iskeleti katı plastikle desteklenen Antec Skeleton'ın şimdilik fiyatıyla ilgili üretici firma tarafından bir açıklama yapılmış değil.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayarımız ısınmayacak belki ama daha çabuk tozlanacağı kesin :thumbsup:

Haberi okuyunca ben de ufak bir araştırma yaptım. Aşağıdaki resimde de göründüğü üzere fiyatı 234$ ile 289$ arasında olması bekleniyor. Fakat toz olayı nasıl aşılacak onu bilmiyorum.

antecskeletonap2.jpg

.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Amma da abarttınız ha ne var yani adam bunu cam fabrikasına ******ürüp üstüne güzelce bir cam kafes yerleştirir olur biter. En azından camcılar da kazanmış olur. Yada mobilyacıya ******ürüp güzel süslü bir sanduka yaptırır içine bırakır bir de sağlam

bir kilit uydurdun mu toz da almaz kim se de dokunamaz ne güzel. gerçi diğer kasalarada yapılır ama değmez çünkü bu çok kıymetli. Şaka bir tarafa bu olsa olsa uçak motoru maketidir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...