Jump to content

Xp Cd Den Dosya Silme


bynets

Recommended Posts

Arkadaşlar nLite İle Calışma yapıyorum ve bittmek ÜZere Ama 751 Mb OLdu bunu CD YAzmam İmkansız Ve Bu yüzden Orjinal (Modifiye edilmemiş) XP CD sinden BAzı Dosyaları örneğin eski wallpaper ları falann silemek istiorum NasıL Silerim...

..::ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜRLER::..

Link to comment
Share on other sites

bildiğim kadarı ile valueadd gibi bir iki klasör silinince yer açılıyordu bence dosya silme biraz daha program ekleyip tema walpaper ekleyip mini dvd [1.2 gb] şeklinde yazdır hem küçük hem yararlı olur bi tane yapmıştım cebimde taşıyordum. ;):) :) ama dosya silmeni pek tavsiye etmem

Link to comment
Share on other sites

emin değilim hocam siz yine de araştırın ayrıca onunla sadece 20 mb gibi az bir kazanç oluyodu galiba bence siz dediğim gibi bi tane multiboot ekranı ekleyin hiren ghost acronis xpe vispe gibi programlar ile full dvd sürümü oluşturun..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
bunları topluca yapacak bir bat dosyası oluşturabilinir mi acaba yani adam xp edti yapacak dielimki xp dosyalarının yanında bu bat dosyasını çalıştıracak sonrada gereksiz dosyalar ayıklanmış olacak?

olur mu acaba?

Tabii ki olur.Çalıştırınca XP'nin dizinindeki o 2-3 dosyayı,I386 içinde ki yükseltme ve dil dosyalarını silebiliriz.

Link to comment
Share on other sites

:good: silmeyle kastettigim cd den silme. dosyaları eksik yazdırmışım. daha dogrusu dosyaları yazdırmamısım :huh: 3 - 5 tane yazdırmısım . ustune diger dosyaları da yazamıyorum içinden de silemiyorum bu konuda yardım edebilirmisiniz ?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...