Jump to content

All Windows {ultra} Lite Project


matraxx22
 Share

Recommended Posts

ALINTIDIR
banner1.jpg
Yes, The Windows Operating system is good, but it requiers lots of attention. 
That's the reason we created this project. SasNet Windows Lite it's a project that started in 2009 with the thought of having the perfect windows, without having to add any microsoft software A clean operating system, fast and already optimized, ideal for any home user without extra big expectations. 
In 2012 I launched the first Windows version for the public and my idea was very well welcomed and appreciated, You have to be aware of the fact that a Windows Lite doesn't have all of the Original Windows functions. It only has the basic functions. 
I recommend reading everything it includes/ it lacks before downloading. If you are the type of user that likes having all those useless functions, this windows is NOT for you.
 
These are some of the Windows Lite strong points:
-Fast 
-Clean 
-Fast install 
-Already configured 
-100% legal 
-No hidden Updates 
-Compatible with any PC 
-No traffic monitorization by Microsoft 
-Many Others
  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Mıncıklamnmamış telemetry win10 yükseltmeleri mağaza ve defenderi kökten silinmiş win 8.1 x64 cillop olur haziran 2020 de baya güncelleme aldı ama bu sistemler sadece ingilizce sanırım  mobilden tam anlayamadım habire reklam sayfası açılıp duruyor ☺️

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Şu Snipping Tool'dan ne isterer anlamış değilim :) Yine de yakınlarda düşük özellikli bir cihaza kurma ihtiyacı olursa bunu kurarım.

@adbenimYerli modifiyeciler Almanca, İngilizce gibi dilleri de ilave ederlerse onları da kullanırız. Türkçe kurulum talebi gelirse zaten bu siteden güncel bir sürüm kuruyoruz.

Link to comment
Share on other sites

shiftdeletenet, 14 saat önce yazdı:

Adam Almanya'da yaşıyor tabii ki Almanca kuracak Windows'u. Çocuğun öğretmeni ödev vermiş, Power Point sunusu hazırlayacak Almanca, konuştuğu dil Almanca. :) :) İhtiyacı o yönde. Konu basit. Türkçe'yi v.s değiştirmiyor ki, Windows'u başka dilde kuruyorsunuz sadece..

Forumda dünyanın pek çok ülkesinden katılımcı olduğuna eminim. Ben bulunduğum sosyal çevre itibariyle başta İngilizce, Almanca, Türkçe Windows sürümlerine ihtiyaç duyuyorum. Konu ucuz milliyetçilik konusu değil, çoklu dilde windows iso ihtiyacı. Hepsi bu..

Yabancı bir forumda dilleri yörelere göre gruplandırarak sürüm çıkarırsanız iyi olur v.s yazdım. Bir sonraki sürümde İngilizce, Almanca, Fransızca ve Türkçe bir arada sürüm hazırladı. Bunu forumda yayınladı. Yüzlerce kişi indirdi. Ben "Çekoslavakyalıyım, bana ne Türkçe'den, Fransızca'dan" v.s demedi. Hep çoklu dilde çalışma yapan biri. Onlarca dil çalışıyor, siz ihtiyacınıza göre indiriyorsunuz. Çoklu dilde windows çalışması yapınca dilden veya dinden çıkmıyorsunuz. Ateist Bill gates sizin için Türkçe sürüm hazırlıyor. Bundan rahatsızlık duymuyor. büyük keyifle satıyor bu sürümleri. 

Çoklu dil çalışmaları tnctr'ye olan talebi de arttırır. Zira nokta atışı kaliteli çalışmalar yapan var bu forumda. SSD iyileştirmeleri içeren bir çalışma bile vardı ki bu SSD kullanımının yaygınlaştığı bu dönemde iyi düşünülmüş bir çalışma. Lenovo laptopta o Türkçe sürüm kurulu..

Dünyayı Türkiye'den ibaret sanan garip bir zihniyet.. Ne anlatsanız boş!

Not: Görselin en altında 'Kaynak ISO dosyasını hangi dilde isterseniz indirin..' yazıyor. Sağdaki daire içine alınmış alan bahsettiğim 4'lü dilde WINDOWS ISO'nun tanıtımından.

Soldaki onlarca dilin bulunduğu çalışma. Orta üstte Multi Languages 'Çoklu dil' çalışmasını ifada ediyor.

Please register to see this content.

Çoklu dil hangi ekranda çıkıyor,bulamadım.Saygılar,

Link to comment
Share on other sites

adbenim, 12.06.2020 - 12:00 yazdı:

Az, çok, bizimde bu sitede windows modifikasyonu yapan üstadlarımız var.Niye bilinmeyen, yabancı sitelerden paylaşım yapıyorsunuz anlamış değilim.

Cümlenizin içinde geçtiği gibi. Paylaşım

adbenim, 18 saat önce yazdı:

Ben yaşadıkça,TÜRKÇEMİ başka hiç bir dile değiştirmem.Bilmem anlatabildim mi .

kimse size dilinizi değiştirin vs demedi.  ne şiddet bu celal. 

adbenim, 12.06.2020 - 12:00 yazdı:

Az, çok, bizimde bu sitede windows modifikasyonu yapan üstadlarımız var.Niye bilinmeyen, yabancı sitelerden paylaşım yapıyorsunuz anlamış değilim.

O sitelerdeki de burayı bilmiyor burası da onlara yabancı site.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

kocamanadam, 8 saat önce yazdı:

Çoklu dil hangi ekranda çıkıyor,bulamadım.Saygılar,

EXE dosya içeren ilgili dil size istediğiniz dilde iso yapıyor birkaç dakika içinde veya çoklu dilli olan paylaşımlarda kurulum ekranında seçiyorsunuz.. Windows 7 öyle bir kurulum iso'su idi..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...