Jump to content

Kurtlar Vadisi'ne Trt'den Rakİp


muti07

Recommended Posts

Polat'ı bitirecek isim HASSAN SABBAH

Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek.

KONSEPT DANIŞMANI 'ERGENEKON' KİTABININ YAZARI

Gazeteci Şamil Tayyar’ın konsept danışmanlığını üstlendiği “1 Numara” ismini taşıyacak dizi yeni yılda büyük ihtimalle TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresini çözecek dizide sadece “1 Numara” değil, karanlık ilişkilerin,faili meçhullerin odağındaki isim olan “Yeşil”de olacak.

'BİR NUMARA'NIN YÜZÜ GÖSTERİLMEYECEK

Dizide kimliği merak konusu olan “1 Numara” tahminlerin aksine asker değil,sivil bir karakter. “1 Numara”nın yüzü izleyicilere gösterilmeyecek. Kurtlar Vadisi’ne rakip olması beklenen dizide devlet içi çeteleşmelerle birlikte bununla mücadele eden karakterlere de yer verilecek.

İLK 1 NUMARA HASSAN SABBAH

Dizi ile bir anlamda Türk tarihinin bin yıllık “derin devlet”i anlatılıyor. İlk “1 Numara” olarak da Nizamulmülk’ü öldürten Haşşaşilerin lideri Hassan Sabah anlatılıyor.

kaynak:star gazetesi

Link to comment
Share on other sites

hele bi görelim görücüye cıksın ole kıyıdan kosede bitirelim olmaz her dizinin filminin belli bir kitlesi var izleyiciye baglı güzel olur gider ona bakar olmassa baskasına ama kurtlar vadisi ii sardı kaç sene yaw ;)

Link to comment
Share on other sites

Valla Açık Konuşayım bu zamana kadar kurtlar vadisi dizisine çok rakip çıktı ama hiçbiri kurtlar vadisi kadar ağır basamadı ve onun kadar rekor kıramadı 5 yıl daha oynasın kurtlarvadisi gene bir dizi geçemez.

kurtlar vadisi yayında oldugu sürece onu geçicek dizi yoktur. tabı bu benım kendı görüşürüm . diğer arkadaşlarda böyle düşünüyolardır tahmınım

Link to comment
Share on other sites

Milletin düşüncelerini yönlendirmek için diziler çok iyi bir araç. Heleki bazı diziler buna malzeme oluyorlar. İzleyici " he bak bu böyleymiş, bak bu işler böyle yürüyormuş" gibi yanlış, araştırmaksızın boş kanılara kapılabiliyorlar. Biraz siyasi düşündüm galiba. . .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Osman Sınav Kurtlar Vadisi'ne sırtını döndükten sonra başarılı olamadı.

Kurtlar Vadisi hakikaten çok sağlam bi altyapıya sahip.

Dizide çalan türküler bile "cuk" oturuyor.

Herkesi can damarından vuruyor.

TRT'de yayınlanacak olan diziye aslında pek şans vermiyorum Kurtlar Vadisi varken.

Ama konsept danışmanı Şamil Tayyar olunca iş değişir.

Şamil Tayyar, birikimi çok iyi olan biri.

Son zamanların en gözde gazetecilerinden biri.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...