Jump to content

Google Hesabımda Uygulamalara Erişim Veremiyorum Acil Destek


canhayelmert3
 Share

Recommended Posts

Merhabalar arkadaşlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Hiçbir uygulamanın veya hizmetin Google hesabınıza erişmesine izin vermediniz.

Konu hakkında görsel paylaşıyorum acil açmam lazım ama ayarlarda ne kadar ne varsa hepsi açık yine de açılmıyor.
Google hesabıma bir uygulama bağlayacağım ancak kabul etmiyor.

a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Üst üste denemeler yaptıysanız eğer,güvenlik için engelleme yapmışta olabilir bir süre bekleyin daha sonrada aynı sorunlar devam ediyorsa eğer, sisteminizi sağlam bir antivirüs programıyla tarama yapmanızı öneririm. Bu gibi durumlar bazen yeni bir sistem kurulumu yapmaya kadar götürebilir.

Geçen gün komşumun aynı benzer bir sorunu vardı sistemine giren trojen virüslerden kaynaklı olarak (bootable  eset antivirüs kullanarak analiz yapıldı),hiçbir hesabına giremiyordu hatalar silsileleri söz konusuydu, Live olan Linux işletim sistemimle disklerindeki,önemli dosyalarını backup'layıp zipleyip ayrı bir bölüme aldım. Sistem kurulumu sonrası herşey düzeldi aklıma gelince belirtmek istedim herşey mümkün muhtemel dikkatli olmakta yarar var yinede.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Merhaba abi. İlgin ve alakan için teşekkür ederim. Abi ALLAH inandırsın. Google'ın yardım sayfalarında sabahı bir ettim ama maalesef böyle bir konu hiçbiryerde işlenmemiş. Sadece orada uygulama erişimi kaldırmayı gösteriyor "peki ya hiç uygulama erişim veremiyorsan" diyen bir soru yok. Anlamadım açıkcası. Yeni hesap açtım uygulama erişimi verebiliyorum garip kısmı ise hesabın ne kadar güvenlik veri ıvır zıvır varsa hepsini kapatıyorum bakalım diğer hesabımdaki gibi sorun olacakmı diye ama sorun olmuyor. Sorun olsa keşke hangi ayarı kapatıp açmam gerektiğini anlayacağım ama bence bu durumu çözse çözse geri bildirime gönderdiğim ve şayet geri dönerlerse cevap çözecek. Bence düzeltilmesi onların elinde çünkü bir bu olayın bu hatanın kapatıp açma menüsü yok abi. İnan sabaha kadar denemediğim olasılık kalmadı. Yeni hesaptaki tüm ayarları aynen sorunlu olan hesaba uyguluyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı. Google amcada geri bildirime ne zaman döner dönermi oda meçhul beklicez. Çünkü bu google hesabı youtube kanalıma bağlı maalesef yayın yapmam içinde google'ın uygulamaya izin vermesi gerekiyor işte tam o sırada görseldeki hatayı alıyoruz. Ama ALLAH'ın izniyle bu sorunuda çözeriz. Şayet gelişme olursa buradan bilgilendirme yaparım herkese.

Edited by canhayelmert3
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...