Jump to content

Windows Live Messenger 2009 Sorun !


Recommended Posts

Hayret nasil söylemisim ben onu ya.Aygit Yöneticisi :)

kusura bakma.Arkadasım msn 9 un oturum acabilmesi icin o uygulamanin calismasi gerekir.Aksi halde oturum acamazsin.Sanirim sorun bundan kaynaklanıyor.Tekrar yükleme gidi olasilıklari dene.Sorun bu ama çözümü bilmiyorum malesef.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım msn in hemen kapanmasının nedeni kurulumun tam şekilde tamamlanması ve msn 9 kaldır ve msn i kurmadan önce net fremework leri ful kur versiyon 1.2.3.ve 3.5 i kur ondan sonra msn iş kurarken başka hiç bir şey açık olsaın ve hiç problem oldan kesin düzelecek çünkü aynı problemi bende yaşadım ama düzelttim ve msn i kaldırdıktan sonra pc yi yeniden başlatmay unutama ok yani pc yeniden başlattıktan sonra msn kur arkadaşım..hayırlı günler..

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım net frameworkun 1den 3.5 a kadar hepsini kurdum gene aynı sorun oturum açıldıktan 5 sn sonra kapanıyo :S kullandığım xp morning arkadaşımızın clean xp si morning sana sesleniyorum :) xpdemi bi sorun var acaba :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

arkadasım bu sorunun ne yükleme kaldırmayla ne de net framework le ilgisi yok. bu sorunun kaynağı wlm 2009 :clapping: aynı sorun bende de oldu. bunun yüzünden .co.uk uzantılı mail actım 3 kere format attım gene olmadı. sorunu çözebilmen için msn 8.5 i yükle.. ben öyle kurtuldum bu sorundan wlm 09 u kaldırdım kullanmıyorum.. en iisi 8.5 :search:

Link to comment
Share on other sites

arkadasım bu sorunun ne yükleme kaldırmayla ne de net framework le ilgisi yok. bu sorunun kaynağı wlm 2009 :search: aynı sorun bende de oldu. bunun yüzünden .co.uk uzantılı mail actım 3 kere format attım gene olmadı. sorunu çözebilmen için msn 8.5 i yükle.. ben öyle kurtuldum bu sorundan wlm 09 u kaldırdım kullanmıyorum.. en iisi 8.5 :)

ewet yaa aynı sorun bende de var . ama sanırım makinalarda.net frame work un sp1 çıktı. sanırım onu yükledikten sonra bu hatayı vermeye başladı.durup dururken oturum kapatıyor. bende format attım bi güzel, yeniden kurdum ama wlm 2009 u messenger plus ile birlikte olanı kurdum ve öyle de image aldım. yazık oldu walla. şimdi işin yoksa yenıden formatla kur :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar Sorun Şu.Msn 9 u yükledigimde Görev yöneticisinde bi baktım wlcomm.exe adli uygulama çalışıyor.Bune dedim Görevi sonlandırdım.Bi bakdım msn oturumu kapadi.Msn messengerin oturum açabilmesi için Wlcomm.exe uygulamasini kullanıyor.Sizlere kendi bilgisayarımdan upload ettim dosyayi "Program Files\Windows Live"

bu yolun içine atin.Ve Dosya değiştirin deyin.Sorunu Deneme yanılma yönetmiyle çözmeye çalışalim.

http://rapidshare.com/files/198153360/Contacts.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

5-10 sn. bir düşme Msn adresine göre değişiyor.Mesela kendi msn adresime giriyorum.5sn sonra düşüyorum.Fakat Arkadaşın msn girdiğimde düşmüyor.Sorunu Bir Türlü Çözemedim.wlcomm çalışıyor arkadaşım ama yinede düşüyor.Hata fln vermiyor 5sn sonra çat düşüyor...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
Arkaddaslar bende de yazı yazarken donmalar oluyor sizde de oluyormu ?

evet arkadasim bende de donmalar oluyor ben pc de iki tane hesap actim sınırlı kullanicida hiç adres ve parola yazilmiyor neredeyse donmalar yuzunden yavas yavas bekleye bekleye yaziyorum adresi ve sifremi bu seferde bi hata veriyor verdigi hata kodunu da nette aradim bircok soleneni yaptim olmadi administratorde calisirken de yazi yazarken donmalar oluyor konusma penceresinde iste sinirlida hiç acilmiyor

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar damdan düşer gibi oldu ama ben bu siteye yeni üyeyim ve üstün bi bilgisayar deneyimim yok ama 2009 messenger sizin gibi benimde 5-10 san içinde kapanıyodu ve live comminications platform die bi sorun çıkıyodu ben bir yerden hatanın kullandığım temadan olduğunu okudum ve combo fix die bir programın yardımcı olacağını yazıodu indirdim ve bu programı çalıştırdım ve sorun ortadan kalktı ama windowsun bildiğimiz teması luna ya döndü. buprogram sanırım biostan çalışıyo ve zararlı yazılımları temizliyor. siz yinede admin arkadaşlara sorun bu programı kullanırsanız bilgisayarnızda değişiklik olur mu die onlar benden daha ii biliyorlardır. ben programı kullanmadan önce alienguise die bir tema kullanıyordum ama şimdi lunayı kullanıyorum. bir dahaki sefere de xp ultimate kurmayı düşünüyorum. indirmeye başladım.. yapıp uğraşıp bize sunan arkadaşlara teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

wlm 2009 da böyle bir sorunla karşılaşmadım ama önceki tecrübelerime dayanakraktan bi kaç önerim olacak.öncelikle denetim masasında msn ile alakalı ne varsa kaldırınız ..plus olur msn discovery olur artık ne varsa ...daha sonra Programfiles in icersiindeki msn ile alakalı olan dosyaları siliniz.Yani bilgisayarınızda msn ile alakalı bir dosya kalmaması gerekiyor.bu adımları yaptıktan sonra msn yi tekrardan kurmayı deneyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir diye umuyorum =))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...