Jump to content

KuRT-CeZa

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

814 profile views

KuRT-CeZa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. LG Nexus 4 'ü tavsiye ederim kesinlikle.Ram 'in yüksek oluşu  büyük avantaj.işletim sistemi android olmasına rağmen stabil çalışan bi cihaz.Tek dezavantajı fotograf kalitesinin pek iyi olmaması.Onun dışında söylediğin fiyat aralığında 10 numara 5 yıldız bi cihaz.
  2. Ben onu lontokyo için yazmıştım ama biraz geç kalmışım (biraz değil baya geç kalmışım )
  3. Nickinin bir anlamı yoktu sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Ama yinede hoşuma gidiyor =))
  4. Driverpacks ,driverpacks arka planı değiştirme ,driver yüklenirken arka plan resmini değiştirme vs.. şeklinde çok aradım sayfaları bayağı dolastım bulamadım.En son bu sayfaya rastladım ve sıkıldım arastırmaktan belki yazarsam yardımcı olabilecek arkadas olur diye bir sorayım dedim.
  5. bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  6. Driverlar yüklenirken arka plan resmini hangi dosyadan değiştirebiliyoruz acaba ?
  7. ustteki mesaji gec saatte yazdigim icin heralde arada kaynamis..sorunuma yardimci olabilirseniz sevinirim
  8. sk8er_boi nin anlattigi gibi ekrani gizlemeyi basardim sanirim.sanirim diyorum cunku aklima takilan birkac yer oldu.program kurulum esnasinda ekran hic gorunmuyor orasi guzel fakat gorew cubugunda kurulum bitene kadar simgesi kaliyor.acaba kurulum sirasinda gorev cubugunda gorunmemesinide saglayabilir miyiz ?yada anlattiginiz seekilde saglaniyorda ben mi bir yerde yanlis yaptim.ben direk program bitmis halinin ekrana ve gorew cubuguna gelmesini istiyorum.birde hakant arkadasimiz yaptigi wlm 2009 da kurulum asamasinda bilgi veriyor..wlm 2009 yukleniyor diye onu autoitte yapmam mumkun mudur?simdiden tskler Ayrica hazir yazmisken birsey daha sorayim.onerebileceginiz en saglam katilimsiz yapma yontemi hangisidir?repackager i kullaniyordum onda fazla hata vermeye basladi 7zip biraz mesakatli ve sanki agir yukleyor gibi.
  9. nlite ile ekleyeceğimiz programları xp klasorümüzün içine atmamıza gerek var mı ?Burda onunla ilgili birşey yazılmamış.Hazırladıgım addonları nlite ile eklerken Lütfen dosyalarının konumunun ASCII isimli klasorde oldugundan emin olun diye bir hata aldım.Nerede hata yaptım acaba . Tamamdır Arkadaşlar Çözdüm Olayı.Basit Bir Hata Her Zamanki Gibi .. ENTRIES.inf yazacagıma INTRIES.inf yazmışım =))
  10. Katılımsız Xp cd si yaptım driverları otomatik tanıyor entegre ettigim katılımsız programları sorunsuz kuruyor fakat kurulum bittikten sonra C ' de driverpacks ile ilgili birçok dosya oluşturmuş.ayrıca D ve INSTALL diye iki klasör daha var fazladan..Nasıl oldu anlamadım ama her kurulumdan sonra C'de otomatikmen bunları oluşturuyor.Nerede yanlış yaptım acaba ?Resimde ekliyeyim daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.
  11. ßu ßu Program Ne işe Yarıyor Tam oLarak ?DetayLı ßi $ekiLde AnLatsanız ..
  12. ߀n Derdimi Tam oLarak AnLatamadım Sizde DogaL oLarak anLamadınız..Sonunda Kendi Kendime HaLLettim : )) Yinede SagoLun.Morning Kardes CaLısmaLarından DoLayıda Seni Teßrik €derim Sayende Kendi Capımımda ßir Cok Sey Ogrendim.CaLısmaLarın icin TşkLer
  13. arkadaslar simdi ben bunu cd ye nasıl entegre edecegim?driverları indirdim programı nasıl calıstıracagımızıda anlatmıssınız ama ben bunu cd ye nasıl entegre edecegim ?yani bu programı çalıstırırken bos cd mi takmalıyım ?bunu cd ye nasıl entegre edecegimi detaylı bi sekilde anlatacak bi arkadas var mı ?cok sey istiyorum ama .. =)) Daha oncede buna benzer bi sorum olmustu ama yeterli cewap alamamıstım.$imdiden TeşekkürLer
  14. ßu oLusturdugumuz Dosyayı Xp Cd sinin içine mi Atacagız ?NLite dan ozeL ßi Ayar Yapmamıza Gerek Var mı ?
  15. ߀n Wpida Herşeyi HazırLadım Prog. €kLedim ama $u Arka PLanı Değiştirme işini ßeceremedim.AsLında Arka PLanıda Değiştirdimde aLttaki Ve üstteki ßarı Nereden Değiştireceğimi ßiLemedim...
×
×
  • Create New...