Jump to content

Expand Makecab


Recommended Posts

Arkadaşlar DL_ uzantılı dosyası açıp icon degişimi yapmak istiyorum. Expand komutu için

for %%U in (*.*_) DO (

expand -r %%U

)

bunu yazdım.Makecab için ise

for %%U in(*.dll) DO (

modifype.exe %%U -c

makecab %%U

)

bunu yazdım. Res dosyalarını anlatımına baktım. Komutlar böyle yazılmış.Nedense bu komutlar çalıştıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Sana tavsiyem olan 2 program var.

1.sini ex_ , dl_ vb dosyaları 7zip ile açıp exe ve dll durumuna çevirebilirsiniz.Üzerinde gerekli değişikliği yaptıktan sonra c-ronaldonun Resource Tools 2.7 katılımsız çalışmasını indir.Kurup düzenleme yaptığın dll ve exe dosyasına sağ tıklayıp makecabla sıkıştır de.Ve Document and Setting de Kullanıcı ismi ile başlayan klasörde dosya xp cd sine eklenecek şekilde ex_ ve dl_ oluşmuş olacaktır.Bu iki programı şiddetle tavsiye ederim.

Not:Kaspersky kullanıyorsan resource tools 2.7 yi indirirken ve yüklerken kapat.Bir dosyasına saçma sapan uyarı veriyor.İçin rahat olsun katılımsız çalışma temizdir.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Şimdi sana verdiğim bu dosyayı indir.İçinde Resource Tools 2.1 ve Resource Tuner 1.99 var.İkisini de normal şekilde kur.

Ardından Resource Tools-8 MART 2009 içindeki tüm dosyaları kopyala ve C:\Program Files\Resource Tools

yapıştır.Biri iki dosyasına kopyalanamıyor diyecek önemli değil.İçinde zaten var.Bu işlemden sonra görev yöneticisinden explorer.exe yi kapatıp tekrar aç.

Artık sağ tuş menünde makecab ilk sırada olacak.Ve sıkıştırma yapabileceksiniz.Ben 2.7 sürümünde makecab var biliyordum.Ama expander diye var.Kurunca farkettim.Bu verdiğim benim kullandığımdır.Saygılarımla

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:19.1 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

hiç uğraşmana gerek yok bu kadar hangi dosyayı cd uzantsı için hazırlayacaksan C:\Documents and Settings\% bu kısma atacaksın yada sonra cmdden makecab (örn) shell32.dll yazacaksın bu sana dl_ olarak dönecek yada makecab shell32.dl_ ile makecab shell32.dl_ shell32.dll yapman gerek yanlıs hatırlamıyosam .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...